Norrisa rozosmial trest pre Red Bull: Bolo to strašne zábavné | Magazín F1 - F1online.sk

Hosi s poza Moravy maju s RB riadnu traumu.:joy: Toto uz vyzera vazne

Neviem, ci by som sa smial, keby na najlepsom aute skoncim ledva druhy po tom, co ma vacsinu pretekov skolil Leclerc v ovela pomalsom Ferrari. :smiley:

Ale ano, ten zamestnanec RB to spravil dost blbo, mal tam skratka len nalepit druhu pasku a hotovo. Tu sice Landa zachranil baner, ale inde ho to moze stat penalizaciu a body.

To už ale nie je fér súťaž ale podlé naschvály. Ako keby pred štartom vyčistil trať od gumy priamo v štartovom boxe súpera.

No to si im veru nemusel poradiť. Oni to sú schopní urobit. Však to nie je zakázané. Či?

1 Like

Sa im dobre smeje, keď proti Mercedesu a RedBullu prehrali 5 pretekov v rade.

Co nie je fer? Strhnut pasku, ktoru tam nie je zakazane ani nalepit ani strhnut?

Ide o titul, taketo veci sa deju bezne nielen v F1, ale aj v inych sportoch.

To si budou brzo cikať do kopitu navzájem s tímhle tvým přístupem…a pak se někdo rozhodne že se tam vy-se-re. To taky není vyslovně zakazáný, zatím…

3 Likes

No vidis tak chod cikat a kakat ked ta ta paska tak velmi trapi :joy:

Zajímavé --*-

Prosim uzivatelov fora, vysvetlite mi, Jos_Is_Back a stev, co su to za ludia, trpia nejakymi komplexami alebo co?

2 Likes

Ako tak pozeram tak komplexami tu skor trpia ludia co sustavne nadavaju na RB

1 Like

Je to možné, ale nemáme to potvrdené. Adeptov je tu viac. Keď si pozrieš 1. 2. 3. príspevok v tejto diskusii, idú na podobnej vlne ako 4. 5. príspevok. Také bezcenné bytosti keď tu prispievajú, je to škoda. To je ťažko pochopiť ako môže byť niekto taký úbožiak.

2 Likes

A cemu se divis, Emil je stejny povl jak ten mechanik co chodil strhavat Norrisovi pasku a to nejednou, to nebyl jenom jeden pripad, opakovane :neutral_face:

Kolego, proč ten whataboutismus?

Co je pro RB větší trest? To že dostali od FIA 25 000 pokutu, nebo že jsou teď veřejnosti pro smích jak s nimi McL vysouložil? :sweat_smile:

Ferdo, vždyť víš, že Red Bull byl pro smích už několik, já myslím, že jim to ani nedochází

Na tohoto zakomplexovanýho mindráčka je potřeba nereagovat. To ho kaká nejvíce.

1 Like

Emil je v tejto sezóne zatiaľ 4x driver of the day. Najviac zo všetkých. Celosvetové obecenstvo ho hodnotí ako najlepšieho pretekára doterajšieho priebehu sezóny. Ja nemám problém s tvrdením, že je najlepší. Keď si to myslí väčšina fanúšikov po celom svete a výsledky tomu odpovedajú. Na počet víťaztiev a titulov je top 6 celej histórie. Tak ale keď sa rozhodne niekto zasierať diskusiu nenávisťou, potom sa Rayeo vcelku oprávnene opýta, či tu ľudia trpia komplexami.

1 Like

Muj driver of the day to nejni :face_with_diagonal_mouth: celkem opravnene.

Tak Lando to bere s humorem, tak je videt ze je v pohode.

“Nič na tom nezáležalo, pretože tú pásku som nevyužil. Bolo to o to zábavnejšie, že som ju nepotreboval,”

Skoda ze stejne v pohode nesjou i nekteri zde. Kde kdo se tu hrouti, vzteka a rozciluje. Bavte se, sezona finisuje. :wink:

1 Like