Hosi s poza Moravy maju s RB riadnu traumu.
Toto uz vyzera vazne
Neviem, ci by som sa smial, keby na najlepsom aute skoncim ledva druhy po tom, co ma vacsinu pretekov skolil Leclerc v ovela pomalsom Ferrari. 
Ale ano, ten zamestnanec RB to spravil dost blbo, mal tam skratka len nalepit druhu pasku a hotovo. Tu sice Landa zachranil baner, ale inde ho to moze stat penalizaciu a body.
To už ale nie je fér súťaž ale podlé naschvály. Ako keby pred štartom vyčistil trať od gumy priamo v štartovom boxe súpera.
No to si im veru nemusel poradiť. Oni to sú schopní urobit. Však to nie je zakázané. Či?
Sa im dobre smeje, keď proti Mercedesu a RedBullu prehrali 5 pretekov v rade.
Co nie je fer? Strhnut pasku, ktoru tam nie je zakazane ani nalepit ani strhnut?
Ide o titul, taketo veci sa deju bezne nielen v F1, ale aj v inych sportoch.
To si budou brzo cikať do kopitu navzájem s tímhle tvým přístupem…a pak se někdo rozhodne že se tam vy-se-re. To taky není vyslovně zakazáný, zatím…
No vidis tak chod cikat a kakat ked ta ta paska tak velmi trapi 
Zajímavé --*-
Prosim uzivatelov fora, vysvetlite mi, Jos_Is_Back a stev, co su to za ludia, trpia nejakymi komplexami alebo co?
Ako tak pozeram tak komplexami tu skor trpia ludia co sustavne nadavaju na RB
Je to možné, ale nemáme to potvrdené. Adeptov je tu viac. Keď si pozrieš 1. 2. 3. príspevok v tejto diskusii, idú na podobnej vlne ako 4. 5. príspevok. Také bezcenné bytosti keď tu prispievajú, je to škoda. To je ťažko pochopiť ako môže byť niekto taký úbožiak.
A cemu se divis, Emil je stejny povl jak ten mechanik co chodil strhavat Norrisovi pasku a to nejednou, to nebyl jenom jeden pripad, opakovane 
Kolego, proč ten whataboutismus?
Co je pro RB větší trest? To že dostali od FIA 25 000 pokutu, nebo že jsou teď veřejnosti pro smích jak s nimi McL vysouložil? 
Ferdo, vždyť víš, že Red Bull byl pro smích už několik, já myslím, že jim to ani nedochází
Na tohoto zakomplexovanýho mindráčka je potřeba nereagovat. To ho kaká nejvíce.
Emil je v tejto sezóne zatiaľ 4x driver of the day. Najviac zo všetkých. Celosvetové obecenstvo ho hodnotí ako najlepšieho pretekára doterajšieho priebehu sezóny. Ja nemám problém s tvrdením, že je najlepší. Keď si to myslí väčšina fanúšikov po celom svete a výsledky tomu odpovedajú. Na počet víťaztiev a titulov je top 6 celej histórie. Tak ale keď sa rozhodne niekto zasierať diskusiu nenávisťou, potom sa Rayeo vcelku oprávnene opýta, či tu ľudia trpia komplexami.
Muj driver of the day to nejni
celkem opravnene.
Tak Lando to bere s humorem, tak je videt ze je v pohode.
“Nič na tom nezáležalo, pretože tú pásku som nevyužil. Bolo to o to zábavnejšie, že som ju nepotreboval,”
Skoda ze stejne v pohode nesjou i nekteri zde. Kde kdo se tu hrouti, vzteka a rozciluje. Bavte se, sezona finisuje.