Norris vraj o príčine problému netušil: Tím mi skrátka kázal spomaliť | Magazín F1 - F1online.sk

Ne nevlezu ti nikam, to tvoje pokrytectví je do oči bijící. Jsi schopná tu Spinovi napsat, jak se mu žije s tím, že neustále někoho podezřívá z něčeho a za pár měsíců napíšeš, že podezříváš Webbera, jak lobbuje na Piastriho. Však to snad nemůžeš ani myslet važně.

2 Likes

Střílíš nějak vedle, ne? Na normální rozumnej příspěvek?
Běžte se do nekonečná hádat s Josem a slušný lidi do toho netahej. :slightly_smiling_face:

7 Likes

Dejve, ty si dej odchod. Ty jsi jeden z těch, co tu fungují jako ježek. Furt se tu bijete do prsou, jak vám vadí toxické diskuze, ale potom sem chodíte rýpat, kopat, shazovat nebo tu podkuřovat těm, co tu urážejí. Ty se taky prober. A to, že je Evap ženská není omluva a ani ochrana, aby se tu každý bál jí něco napsat. To co kolikrát předvádí je čisté pokrytectví a pak tu bude psát, že je někdo konspirátor? Potom co psala o Webberovi a Piastrim? To je fakt výsměch, kdybyste alespoň trochu mysleli, ale vy vidíte Evap a můžete se z toho podělat, na co předmýšlet nebo ji něco dokonce vytknout. Neskutečný, takhle jsi doma taky pod pantoflem?

2 Likes

Co já vím, tak @Evap se hádkám vyhýbá seč může, ani žádné hádky záměrně nevyvolává.
V tomto případě byla pobídka k horolezeckému výstupu umírněná a zcela v pořádku. :wink:

3 Likes

To tu ani netvrdím, reagoval jsem na příspěvek o konspirátorech.

1 Like

Já myslel, že máte rádi upřímnost alá Max. No tak teď byl Hell prostě jen upřímnej, Dejve.

3 Likes

Jenže takhle by jsi mohl osočit každého když nemá dostatečné informace, které dnes přišly po závodě dost pozdě.
Vlastně i tipy před závodem, nebo kvaldou jsou taky konpiracemi. Myslím, že konspirace tohoto typu jsou na formulových stránkách zcela normální.

1 Like

Jako já ani nepodezříval tak jako co tu předváděla Evap na piastriho s webberem kde k tomu neměla absolutně nic, jen jsem psal že airobot je Triper, tak jsem za to dostal šikanu no…ale pohoda. Na to pokrytectví a hloupost tady jsem si už zvykl.

2 Likes

On uz se Emil v mediich zase uprimne vysmal Mclarenum, jako Nejlepsi. Sledovat to jedna radost, modra parta jak male decka jedou to stejny sranda :yum: