Norris: Verili sme tímu, že rozhodne správne | Magazín F1 - F1online.sk

Keby zastavili oboch, tak by to bolo pre Landa asi horšie ako keď nezastavili ani jedného. A keby zastavili len Landa, tak to by bolo teda vzhľadom na ich papaya rules.

zavod, resp. vysledok by pravdepodobne vyzeral dost inak, keby ten SC prisiel o par kol skor/neskor. V tejto sezone je citit silny butterfly effect.

Já si myslím, že by double pit zvládli uspokojivě pro oba. Pro Landa to takhle dopadlo ještě dobře, ale měl víc štěstí než rozumu. Při zvládnutém pitu by podle mě třetí místo dal. Ve finále je na tom v podstatě stejně, ale jenom “díky” Kimiho chybě. Že měli hned poslat Landa za Maxem říkali v televizi, ale to už by sítě spadly :smile: . Ale to bylo myslím jasné, že neudělají.

A co bolo zle na zavere v AD21? Super posledne kolo

1 Like

Latifi naschval havaroval…

Asi dostal zaplatene od RB :joy:

Tu mali aplikovať Silverstone 2022. Vtedy Ferrari zarezalo leadera a vyhral Sainz. Bola to hrozná krádež, ale dnes McL aby mal istotu titulu mal Piastriho nechať von a Lando za Maxom do Boxu.

Inak čo by ste urobili?
image

Ja by som Landa nepustil. Nechcem aby vyhral kolega.

5 Likes

Ved Brown povedal, ze nebude mat problem s tym, ak Verstappen vyhra, tak uvidime :rofl:

Piastri by ho vsak pustit nemal v takom pripade

2 Likes

No budu davat sancu obom a nakoniec neziska titul ani jeden…
Aj dnes mali jednoznacne najlepsie tempo na trati kde sa neda predbiehat a poslu ich oboch za konkurentov… to dava logiku :smiley:

Neopustila by som, ak chce byť majster, tak nech ma predbehne na trati v súboji

1 Like