Vždyť je to jedno, jestli jsou opravdu kamarádi, tak nad tím za chvíli mávnou rukou. Nejsem si úplně jistá, zlepšil se někdo ve druhém pokusu s výjimkou Russella? Ani u Maxe to na zlepšení nevypadalo.
Rozdíl v tom, že Alo to dělal po posledním závodě v boji o titul, Max to udělal v Q 7 závoů před koncem a ještě po vlastní chybě
Labilita Davida, nic jinýho to není.
Projev emocí není upřímnost ?
No tohle vypadá spíš na uplnou blbost, ne? Viděl si doufám to video.
Nebo teda Verstappen si myslí, že na tý trati jezdí sám, když mu vadí i tohle?
Neschopnost si přiznat vlastní chybu není projev emocí
Já vím, ale hlásit jsem to musel.
Ještě řekne že si to zapamatuje. Takže Norris se asi muže těšit, že ho někde vyhodí z trati…za nic.
Nevím no, David už začíná být solidně mimo, hrozit pěstí a prohlásit, že si to zapamatuje. Tak je to upřímnost, no nevím v jakým se David pohybuje prostředí …
Ale to přeci neřešíme, jestli byl v právu, ne? To je jiná diskuze.
Aj mňa to zaujalo, že si to zapamätá. Ktovie, možno má doma Norrisovu voodoo bábiku.
Prosím tě, Ferda ti skvěle nastavil zrcadlo s Petrovem. Tak si tu laskavě tak nevyskakuj
Tak kdybys uměl číst, tak jsem na to už reagoval:
takže to skvěle nastavené zrvadlo byla jen snaha kopnout si do Alonsa
Dobře, dejme tomu že je to za tebe upřímnost, takže je to realná povaha Maxe a ty tomuhle fandíš?
Jj David fandí úspěchu a vyhrožování nebo fyzickému násilí, z Brazílie 2018 měl orgasmus
A ty fandíš Alonsovi navzdory jeho upřímnosti, nebo?
Že je Max někdy zbytečnej rapl, to přeci víme. Za mě lepší povaha Max, než slizoun typu Russel.
Ano, protože Alonso ve své upřímnosti se nechová jako prase a nikomu na trati nevyhrožuje. Ještě ke všemu kvuli něčemu co je uplný nesmysl.
Ty si z nešťastia z volieb už o siedmej spitý pod obraz, že palec hore vidíš ako mávanie pästičkou?
To už je pak úhel pohledu a k tomu jsem chtěl dojít. Vnímání těhle situací z většiny závisí na sympatiích k pilotům. Pak už si vystavíš nějakou konstrukci, proč to je u tvého oblíbence okej a naopak o neoblíbeného pilota problém.
Když porovnáváš jiný situace? Spíš je teda zvláštní, že pokud ti tohle přijde stejné a když Alonso jezdil za Ferrari, proč si v tý době fandil RB a Vettelovi, možná proto, že nejsi ani fanoušek Ferrari. Njn.
Prostě fandíš úspěchu jak napsal Hell.