Norris: Taký je Red Bull, na všetko sa len sťažujú | Magazín F1 - F1online.sk

Vždyť je to jedno, jestli jsou opravdu kamarádi, tak nad tím za chvíli mávnou rukou. Nejsem si úplně jistá, zlepšil se někdo ve druhém pokusu s výjimkou Russella? Ani u Maxe to na zlepšení nevypadalo.

Rozdíl v tom, že Alo to dělal po posledním závodě v boji o titul, Max to udělal v Q 7 závoů před koncem a ještě po vlastní chybě

1 Like

Labilita Davida, nic jinýho to není.

Projev emocí není upřímnost ? :thinking:

1 Like

No tohle vypadá spíš na uplnou blbost, ne? Viděl si doufám to video. :smiley:
Nebo teda Verstappen si myslí, že na tý trati jezdí sám, když mu vadí i tohle?

1 Like

Neschopnost si přiznat vlastní chybu není projev emocí

2 Likes

Já vím, ale hlásit jsem to musel. :slightly_smiling_face:

Ještě řekne že si to zapamatuje. :smiley: Takže Norris se asi muže těšit, že ho někde vyhodí z trati…za nic. :smiley:

2 Likes

Nevím no, David už začíná být solidně mimo, hrozit pěstí a prohlásit, že si to zapamatuje. Tak je to upřímnost, no nevím v jakým se David pohybuje prostředí …

1 Like

Ale to přeci neřešíme, jestli byl v právu, ne? To je jiná diskuze. :smiley:

Aj mňa to zaujalo, že si to zapamätá. Ktovie, možno má doma Norrisovu voodoo bábiku.

5 Likes

Prosím tě, Ferda ti skvěle nastavil zrcadlo s Petrovem. Tak si tu laskavě tak nevyskakuj :stuck_out_tongue:

1 Like

Tak kdybys uměl číst, tak jsem na to už reagoval:

takže to skvěle nastavené zrvadlo byla jen snaha kopnout si do Alonsa

1 Like

Dobře, dejme tomu že je to za tebe upřímnost, takže je to realná povaha Maxe a ty tomuhle fandíš?

1 Like

Jj David fandí úspěchu a vyhrožování nebo fyzickému násilí, z Brazílie 2018 měl orgasmus

2 Likes

A ty fandíš Alonsovi navzdory jeho upřímnosti, nebo?

Že je Max někdy zbytečnej rapl, to přeci víme. Za mě lepší povaha Max, než slizoun typu Russel.

6 Likes

Ano, protože Alonso ve své upřímnosti se nechová jako prase a nikomu na trati nevyhrožuje. Ještě ke všemu kvuli něčemu co je uplný nesmysl.

1 Like

Ty si z nešťastia z volieb už o siedmej spitý pod obraz, že palec hore vidíš ako mávanie pästičkou? :beer:

To už je pak úhel pohledu a k tomu jsem chtěl dojít. Vnímání těhle situací z většiny závisí na sympatiích k pilotům. Pak už si vystavíš nějakou konstrukci, proč to je u tvého oblíbence okej a naopak o neoblíbeného pilota problém.

3 Likes

Když porovnáváš jiný situace? Spíš je teda zvláštní, že pokud ti tohle přijde stejné a když Alonso jezdil za Ferrari, proč si v tý době fandil RB a Vettelovi, možná proto, že nejsi ani fanoušek Ferrari. Njn.

Prostě fandíš úspěchu jak napsal Hell. :sweat_smile: :popcorn:

2 Likes