Ty si riadny exot
Norris Piastri Mclaren makejte, chci videt Red Bull brecet.
HAM se bude rvat jak lev.
Taktika na start jako minule, takže přenechat první místo Maxovi?
statisticky by to sedelo
Britský jazdci stoja podľa teba za p.r.d hej? Tak začneme a skončíme pri Hamovi. Ešte niečo???
Přenechávání skončilo. Říkal to i Marko:
I když on myslel asi jiné uskupení než McL.
Davidko si král
Honzo si blázon
Neviem no jeden Brit je najúspešnejší jazdec v histórii takže asi budú dobrý
Počítám že Max zabojuje v první zatáčce s Piastrim a ten neuhne
Piastri ho prospikuje.
Jsem zvědavý jestli se Landovi na startu zase roztřepou kolena a zase zaspí, nebo už si zvykl, že se závod v první zatáčce nevyhrává.
Chlapec máš ty pravdu. Brith sú namyslený a nevedia jazdiť. Úplný luzri.Ledva ledva som našiel niekoho z nich čo vyhrali jazdecký titul. Mike Hawthorn, Graham Hill,Jim Clark,John Surtees,Jackie Stewart,James Hunt,Nigel Mansell,Damon Hill, Jenson Button a párkrát nejaký Lewis Hamilton, to mi nič nehovorí. .
Malý testík.
V čem byl Jenson tak namyšlený, že si zaslouží být v tomhle součtu. Osobně si totiž myslím, že třeba Schumacheři byli namyšlení mnohem více a přitom nejsou Britové.
Aby nedošlo k omylu, rejpám do McLarenu proto, protože se mi nelíbí jak zahazují příležitosti na zdramatizování šampionátu. RB má docela jasný down trend, Maxe čekají technické pentle, kdyby se k tomu přidal ještě 1-2 výpadky, smůla pro RB a naopak štěstíčko pro McLaren, tak by ten titul pro Maxe ještě nemusel být ložený. Akorát to by musel McLaren využívat příležitosti a vysvětlit Piastrimu, že se jede v zájmu týmu na Norrise a nezahazovat tímhle body jako ve sprintu Rakouska.
Tleskáme McLarenu za přístup rovnosti Ono se jim to vrátí že se jim jeden jezdec nesesype. Max začal sezonu s 30s náskoky, jen ať McLaren postupně dělá co dělá, včecko přijde
Takže vlastně fandíš Maxovi a ani o tom nevíš
Jistě, proč bych nefandil, fandím fšem
No já teda nevím, pod články o Maxovi to vypadá jinak