To si nemyslim, u zero-pods se zapomnelo na to, ze podlaha si bude delat co chce, pak uz ji nedokazali zastabilizovat, hruba chyba.
Tezko rict… Nechce se mi verit, ze by v mercedesu byli “babraci”, co se do toho zamotali. A hlavne ten koncept nechali dva roky, ne?!
Uprimne i aston s hondou by mohl zavalet. Uz jsem to psal minule a stojim si za tim i dnes. Maji all star team, furu cashe a fungl novy, krasny a moderni zazemi. Newey vyresil porpoising behem testovani. 
(Ne, jezdce nemyslim).

To dava logiku. Bobe, ty nakonec nebudes takovej trol, jak jsem si myslel…
No tutovka, jistá věc, vybavené 
Musis si uvedomit ze 2021 bojovali o titul az do konce, nakonec prisli o titul a byli v soku. A alternativu nemeli nejak vyrazne vychytanou. Vsadili na zero-pods, ale narazili na nesoulad dat z tunelu a realne chovani vozu na trati. Vazne se zamotali, tady neni o com.
Až budeš mít děti 
Jj naco fakty, stacia konspirace
Konspiraci v tom vidí už jen trouba 
Sak napis citaciu z clanku ktorym sa tu ohanate, inak na to kaslem
To kde se to píše je celá řada. Jestli čekáš přímou citaci Hornera nebo Adriana, tak musíš ještě čekat.
Nemyslím si, že v příštím roce se bude RB pohybovat na bednách. Už jen to, že letos tlačí až do konce nejspíše dokazuje, že s příštím rokem moc nepočítají.
Nedockam sa nikdy ale rad si pockam
Dočkáš, pokud je to pro tebe důležité, jinak nemá smysl čekat 
Urcite nebudem vsade tvrdit to co vy, do momentu kedy to newey sam potvrdi/ vyvrati
Dobrej nuz pod zebra, dik.
Vždyť nemusíš, vo co go. Ono popravdě, koho to teď zajímá? Voda teče, Adrian se s Hornerem udobřil, to je život.
Kdyz se nebude darit, tak to hodi na Hornera a vymluva pro zahozenej rok je hotova. Kdyz se darit bude, tak je to Mekiesova a Helmutova genialita.
Jeste se ti navrch vysmeju 
Na Hornera to už nehodí. Toho vyhodili dostatečně včas. Teď už jde všechno na jejích bedra.
Stejně jsem zvědavý jak se z toho průšvihu budou snažit vykroutit.