Mali ste pravdu je to sympaťák čo stále vraví pravdu a žiadne tímové drísty …či ako to bolo ?
Malú stratu zariadili Lawson s Alonsom - 2x sa McLarenu zmazal náskok (SC po prvom kole nepočítam).
Ja by som naopak povedal, že nebolo veľa pilotov, ktorí by spravili menej chýb. Aj “rainmaster” Verstappen Piastrimu po chybe v 17. kole daroval priebežné 2. miesto.
To si ho mýliš s Verstappenom.
Tam zase úprimnosti až přebejvá
pri tom aku TLC dostaval Checo tak si nemyslim, ze by niekto iny zo stredu pola spravil lepsie vysledky. Tam vsetko islo na Maxa. RB si musi najst niekoho komu budu vyhovovat Maxove veci a bude s tym vediet nieco zajazdit.
Ja si myslim, ze mali skusit Cunodu. Honda by mala radost. Juki by mal radost. Vysledky by boli lepsie. Lawson by bez tlaku zbieral skusenosti v becku a v Septembri mohli spravit reviziu.
alebo to bude v tej srsti pod zavesenim.
RB měl podepsat Sainze. Beze srandy.
Karbon s přidáním zlata vidím poprvé.
Přemýšlím jaký má to zlato účel, když zadržuje teplo. Asi nechtějí aby brzdy vychládaly úplně.
… ty jsi teda psycholog!
Lando že je jednodušší (a i Ham)? A Max je naopak je znalý člověk?!?!?!
No a je tvl neskutečný fór!
Kimi je už dospělý a zas tak moc velký sirotek nebude.
Neznám zázemí Antonelliovců, ale strádat taky nebude.
Wolff nějakou tu korunu má.
Já nikdy nebyl ten, který hledá drby na úrovni Blesku, tak promiň mi mou nevzdělanost.
Já všem přeji ať jsou na sobě hodní.
Mňa bavilo ako bola Veronica otočená na Marca a Toto ju zobral a zrovnal smerom na pódium
Toto nemalo chybu
Osobne si myslím, že Antonelliovci sa nikdy nemali zle, ale tak na Tota asi Marco nemá no To je trochu väčší boss.
Ale keď bude zle, Kimi to o chvíľu už zvládne aj sám, už je fakt veľký nemuseli asi predať ani jeden dom z tých 2, aby Kimi pretekal, keďže Toto si ho adoptoval už dávno
A dnes zjavne už aj mamu, ale niečo mi vraví,že Marco sa len tak ľahko nevzdá
@Ferda ale čo chudinka Meggie ? Ta ma tuším 12
Holky jsou šikovné. Ty už ve dvanácti plánují svatbu s princem.
Teď jsi mě potěšil. Už jsem myslel, že jsem sám samotinký Bleskem opuštěný.
Mcleren je moj oblubeny tim od roku 1998 je taky zvik mať rad jazdcov svojho oblubeneho timy ale mne ten Lando Norris nejak nejde k srdci vlasne ho nemam rad a proč ? jednak jeho spravane ale najme to čo zneho lezie von ma fakt štve nemam rad ked niekto sa snaži z ostatnich robiť hlupich Lando istej faze zavodu si daval maxsovi 1 sekundu mercedes Ferrari tam to bolo ešte viac dvotov proč ste neskončili 1-2 mieste a z naskokom 1minuti bolo niekolko krat SC a to že ste istom momete boli mimo trať štastie tebe že si sa vratil hned naspeť zatial čo tvoj kolega skončil na travniku sktoreho sa nevedel dostať toto su dva dvovodi prečo to skončilo tak ako to skončilo tak prosim neskušaj to nanas
Ano Norris mel haluz protoze oba Mclareny sly do skluzu temer soucasne, Piastri to neustal, ale to asi taky patri k umeni mit auto pod kontrolou v nebezpecne situaci. Jinak Norris je srandista, recesista, co chces od mladych lidi aby chodili jak sochy, jen VER je taky vazny a upjaty, i kdyz mel auto 30s pred ostatnima.
Áno, je, sledoval som Landa dosť dlho, najmä v zákulisných videách, ktoré dáva McLaren (unboxed, ak si dobre pamätám) a som toho názoru, že to nie je taký všeobecne znalejší človek, ako napr. Seb alebo Max (+Rosberg, ktorý mohol byť leteckým inžinierom, ak sa nemýlim ale namiesto toho šiel v šľapajách otca).
Tým nepíšem, že je to primitív, to určite nie, ale s Landom by si sa napr. nevedel porozprávať o viacerých témach, pretože nemá až tak dobrý všeobecný prehľad (Ham detto), čo bolo vidno aj pri niektorých vedomostných súťažiach, ktoré organizoval kanál F1koveho youtubu. Pozri si napríklad niektoré subreddity ohľadom F1ky (nie je to až taký výsledný znak vox populi, ale taktiež to nie je úplne zanedbateľné), niekto to tam dobre zhrnul, že Max je taký “polonerd” a Lando pôsobí, ako taký jednoduchší človek, ktorý sa naplno venuje jednej veci a ostatné ho nezaujíma.
Alebo si ešte pozri video z pred troch rokov, v ktorom je aj ten dosť veľký kamarát Landa - Max Fewtrell, a pri otázke, čo by Lando robil, ak by nebol jazdec F1ke, Max napísal, že je “useless” a že nemá absolútne potuchy, čo by robil. To mohol byť trocha vtip ale henten to vravel s takým pokerfaceom, že to myslel aj trocha vážne + ak by ako jeho dobrý kamarát mal šajn, čo by mohol iné robiť, asi by to tam napísal.
(video: https://youtu.be/oxSMe1rDMzk?feature=shared)