Norris je „veľmi spokojný“ aj s druhým miestom. Piastri obviňuje seba, nie auto | Magazín F1 - F1online.sk

Chyby pramenia z toho, že Lando ani Oscar nie sú tak kvalitní ako Max a robia nevynútené chyby oveľa častejšie.

Nie je, lenže ty nepopisuješ fakty. Faktom je, že McLaren bol aj včera rýchlejšie auto, ale Norris pokazil poslednú zákrutu, keď tam preskákal obrubník a to fakt nebolo tým, že by išiel za limit auta.

1 Like

Úprimne? Ak by som si mal vybrať spomedzi všetkých tímov F1, tak Redbull je jediný tím, ktorému neverím absolútne nič! ( veď predsa majú ľudí, ktorí sa o tú “dôveryhodnosť” dokážu postarať: Marko, Horner, starý Verstappen, ktorý sa tam sem-tam obšmieta a nokoniec aj mladý, ale ten vie zahrať “mŕtveho chrobáka”) Redbull je po smrti Mateschitza a odchode Neweyho jednoducho v takej pozícii, že sú ochotní urobiť čokoľvek preto, aby si udržali toho holandského “poloboha”. Na svoje tímové dvojky Redbull nehrá…

1 Like

minimalne minule preteky tvrdil, ze mclaren najrychlejsi nebol a celkovo kroti tie vyjadrenia niektorych o najrychlejsom aute

dominantne auto bol mercedes 2014-17, alebo rb 22(nie uplne od zaciatku)-23-zaciatok 24
toto auto mclarenu ma od dominancie hrozne daleko

ak piastri drzal maxa umyslene na 2s aj ked si mohol spravit vacsi naskok tak je potom totalny de bil, ale ze totalny, lebo stat sa moze hocico a naskok 2s a aj 4-5 je prec. moze prist k nehode, vyjazd sc a teda dalsie pitstopy a tam mozu zazmatkovat a po pitstope ho super predbehne,…, moze spravit aj chyby ked vyleti mimo trate a hned su aj 2s fuc a super v drs,…
ak toto robil tak je idiot

mclaren nemoze za to, ze ostatne timy nemaju 2 vyrovnanych jazdcov a este robia aj velke chyby
ak by mclaren postavil auto tak ako rb, ze vyhovuje len jednemu jazdcovi tak nikto o dominancii by ani necekol, tak isto ak by do druhej sedacky dal 18rocneho mladika, ktory sice potencial ma, ale konzistentnost este nie, tak by tiez nemal 100 bodovy naskok, alebo ak by robil hluposti ako ferrari a ktomu tam mal veterana pred dochodkom :slight_smile:

ako nepopisujem fakty? ze je maxo arogantny je proste fakt, to, ze to jeho fanusikovia prehliadaju nieje moj problem

To je zajímavá teze, to už jsem někde slyšel. :stuck_out_tongue:

3 Likes

O tom byl článek, ne? :open_mouth:

Nejpochybnější tým F1 podle Honzíka a jeho komplexů z Vettela a Verstappena… :smiley:
Aféry ohledně sexuálního obtěžování… víme, tobě se ty dickPICKY pořád motají v palici, a nedají ti spát, že?

3 Likes

Že podporoval Vettela a RB? :thinking:

Určitě, souhlasím :stuck_out_tongue_closed_eyes:

No ještě aby jsi nesouhlasil :smiley:

V mojom ponímaní nemusí dominantné auto znamenať víťazstvá o 30 sekúnd v každom preteku. Stačí, že je výrazne vpredu z pohľadu celej sezóny. McLaren je bez debaty najlepšie auto a nemá žiadnu konkurenciu zatiaľ, takže pre mňa dominantné je. Ak z 5 pretekov vyhráš 6, pričom len vlastnými chybami si sa pripravil o to jedno víťazstvo, tak to inak ako dominanciu označiť nemôžem.

Iba žeby ten de-bil nebol Piastri. Práve kvôli potenciálnemu SC si často líder pretekov udržiava menší náskok, aby sa nestalo, že ujde o 10-20 sekúnd dopredu a SC vyjde na trať zrovna keď prejde okolo boxov, čo môže druhý využiť na pitstop a dostane sa tak dopredu. Vidím, že až tak veľa toho o F1 nevieš z toho strategického hľadiska.

Piastri to sám povedal po pretekoch, že ten náskok na Maxa manažoval. :slight_smile:

Taký Mercedes má oboch jazdcov v pohode, Russell bol zatiaľ lepší ako obaja piloti McL, a tím nerobí ani žiadne veľké chyby, lenže nemajú auto, ktoré by sa chytalo na McL.

Nepopisuješ. Ohľadom výkonnosti áut to rozhodne nie sú fakty, ale hlúposti čo píšeš. A o Maxovi je to subjektívny názor. Pre niekoho je arogantný, pre iného úprimný a správny človek, ktorý si stojí za svojim a nenechá si sr4ť na hlavu. A pre tých, čo ho poznajú, je to (podľa ich vyjadrení) skvelý a obľúbený chlap.

ale mclaren nieje vyrazne vpredu a za dominantne sa naozaj oznacovalo vzdy az take ktore drvilo konkurenciu vyrazne a to mclaren robi maximalne tak v treningoch ked ine timy jazdia s vyraznou nadvahou

ja si to nemyslim
ono casto na tych “russellov” co vystrkuju rozky, ale niesu realne v boji o titul pozera trochu inak. viac sa vyzdvihuju ich dobre vysledky a az tak sa nepozera na chyby
a ten druhy jazdec mercedesu ma este daleko od konzistencie a je vidiet, ze muchybaju skusenosti, co predviedol aj vcera po starte

• PK naskok cca 100 bodov po 5-6 VC
  • Australia - nebyt SC, tak vyhraju o 20 sekund ci kolko
  • Cina - vyhra o 11 sekund a aj to je mozne, ze Piastri nesiel naplno
  • Bahrajn - vyhra o 15 sekund
  • Saudska - Piastri si Maxa od pitstopu kontroloval na pohodu s jednou rukou

To musia vyhrat kazdy jeden pretek o 30 sekund, aby si to uznal, ze su dominantni? :smiley:

Ved aj Mercedes aj RB vo svojej ere mali trate, kde vyhrali vyrazne a kde vyhrali tesnejsie alebo dokonca raz za cas prehrali a nikto nehovoril, ze nie su dominantni.

Ich auto drvi konkurenciu, len piloti drvia akurat tak sami seba svojimi chybami. Maju 5 vyhier zo 6 pretekov a ten jeden si prehrali sami. Co viac chces? :smiley:

1 Like

v pretekoch je ten ich naskok vacsi, ale v kvalifikacnej rychlosti su na to velmi podobne s konkurenciou a tie chyby pramenia z toho, ze to auto nieje stavane na kvalifikacie, ono dokaze dobre drzat teplotu v gumach pocas pretekoveho tempa, ale to robi problemy v kvalifikacii

a len tak pre info
dominantne auto odpusta take chyby ake robia jazdci mclarenu, lebo ten naskok je tak velky, ze 1. nemusia ist na 100%, 2. chyba za 1-2 desatiny nic neznamena, lebo su od ostatnych o dost rychlejsi

Toto si velmi rad pozriem kedy a ako si na to prišiel :sunglasses::joy:

1 Like

Hahahahahah ten janko to je proste trulo :joy::joy: ja sa tak smejem na tomto hahaba

1 Like

Stella sam povedal, ze aj vcera v Q mali lepsie auto ako RB, tak neviem ci klames sam seba alebo sa snazis oklamat vsetkych ostatnych. :slight_smile:

A ked McLaren neodpusta chyby, tak RB a Ferrari auto uz vobec nie, tie su daleko tazsie na zvladnutie - vid dvojky RB alebo teraz Hamilton.

1 Like