Norris: Ja s Ricciardom nehrám psychologické hry, práveže mu pomáham | Magazín F1 - F1online.sk

Čím to je, že je Daniel Ricciardo po príchode do McLarenu akýsi stratený? Nech je to už čímkoľvek, Lando Norris ubezpečuje, že s ním to nijako nesúvisí. Na Austrálčana netlačí ani v zákulisí, psychologické hry sú vraj v britskej stajni pasé.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/73502/norris-ja-s-ricciardom-nehram-psychologicke-hry-praveze-mu-pomaham

Nerozumím tomu, co kdo po Landovi v tomhle směru vlastně chce - pokud takovéhle otázky vážně dostává. Ricciardo přišel do týmu jako hvězda, Norrisovi na přivítanou slíbil, že ho zajezdí, dlouhodobě se mu nedaří a Lando se má někomu zpovídat z toho, že s o více než 10 let starším vítězem osmi závodů hraje psychologické hry a nepomáhá mu?

2 Likes

Prečo by nemal monopost stavať na svojho rýchlejšieho jazdca? Nemajú náhodou stavať ja neviem na Lewisa Hamiltona alebo Charlesa Leclerca?

Nemyslim ze Norris je typ na hrani mindgames, byla to hodne manipulativni otazka…

Kdo četl knihu “Mé roky s Ferrari”, tak si možná vzpomene, jak se choval Niki Lauda, když mu Ferrari po nehodě posadilo za krk Carlose Reutemanna - naprosto brutálně po něm šel, aby ho zašlapal do země a neumím si představit, že by mu někdo vážně položil takovéhle otázky - jak mu pomáhá a jestli s ním nehraje psychologické hry! Takový tazatel by se zastavil až na nádraží…

1 Like

Pomaha mu si najst novy angazman?
Ale nie, vazne hlupa otazka. Co ma ako povedat?

Dnesni media jsou bezohledne, bohuzel, my koncovi zakaznici to odnasime. Zpravy jsem celkove vynechal, seznam.cz je pro me server z dark webu :slight_smile: