Ja si myslím, že nie a bola tam teória, že Max by naschvál spomalil, aby si Piastri myslel že má šancu a nechcel ho pustiť. Ono by stačilo, že v poslednom kole by VER zlyhal motor a zrazu Piastri by si trieskal hlavu, že prečo Norrisa pustil
Museli by obaja na mikrometer presne “pretat” ciel
Tak na cieľovej rovinke už tá šanca veľmi nie je, ale skôr si myslím, že by sa s Piastri zmieril s tým, že ho porazil Verstappen na inom aute ako s tým, že ho porazil Norris v rovnakom aute, a preto by ten titul skôr “doprial” Maxovi. A chcel by som vidieť Zakov výraz a potom tie ohňostroje v McLarene v 2026.
F1 je len na tisíciny, mikrometer asi netreba.
Myslel som predne kridla na cielovej ciare
Ten je u tebe v kalhotech, takže opravdu jinde potřeba není
Opytaj sa svojej mamy kolko mam v kalhotech, jej to stacilo ty nedorobok.
Mám se ji zeptat, proč jsi tak vypatlanej? Celkem zbytečný, když to nikoho nezajímá
Vy uz ini nebudete
Keby prislo k takemu scenaru, tak povedia Maxovi nech zvolni aby sa Piastri na neho dotiahol a v poslednom kole nech si ho postrazi v DRS zone. To by Piastrimu velmi znizilo apetit na pustanie.
Človek sa ho snaží ignorovať a ten potrat príde úplne odveci s hentakým príspevkom. Čo ti mám na to povedať.
@Hedgehog nadávat do potratů, nadávat na rodinu atd. to je ok? nebo to ti vadí jen u jiných? proč ho nenahlašuješ, jako si vyplakával bany pro Shreddera nebo JB22?
Co sa do toho staras janko?
starám se, abys tu zase nehrál na chudáčka co tu chodí slušně diskutovat a je otráven uživateli, ty pokrytecká kryso
Spatny den v praci?
Ne, pohodička, jen nemám rád pokrytectví, víš co
Ragebaity mas onicom
Kde konkretne je nadavka na rodinu?
Nabuduce sem nelez a neutoc odveci na ludi, ktori sa bavia o F1, aby si potom zas nemusel plakat ako ti niekto nadava.
Ty negramotny blbecek.
Spatna je u neho akurat vyplatna paska, z toho prameni ta frustracia.
To není žádnej ragebait, to je jen konstatování skutečnosti