Norris dostal rovnakú otázku ako v sobotu: Neviem, prečo sa chcete pýtať na toto | Magazín F1 - F1online.sk

Ja si myslím, že nie a bola tam teória, že Max by naschvál spomalil, aby si Piastri myslel že má šancu a nechcel ho pustiť. Ono by stačilo, že v poslednom kole by VER zlyhal motor a zrazu Piastri by si trieskal hlavu, že prečo Norrisa pustil

1 Like

Museli by obaja na mikrometer presne “pretat” ciel

Tak na cieľovej rovinke už tá šanca veľmi nie je, ale skôr si myslím, že by sa s Piastri zmieril s tým, že ho porazil Verstappen na inom aute ako s tým, že ho porazil Norris v rovnakom aute, a preto by ten titul skôr “doprial” Maxovi. A chcel by som vidieť Zakov výraz a potom tie ohňostroje v McLarene v 2026. :sweat_smile:

F1 je len na tisíciny, mikrometer asi netreba. :slight_smile:

1 Like

Myslel som predne kridla na cielovej ciare :grin:

1 Like

Ten je u tebe v kalhotech, takže opravdu jinde potřeba není

1 Like

Opytaj sa svojej mamy kolko mam v kalhotech, jej to stacilo ty nedorobok. :wink:

Mám se ji zeptat, proč jsi tak vypatlanej? Celkem zbytečný, když to nikoho nezajímá

1 Like

Vy uz ini nebudete

Keby prislo k takemu scenaru, tak povedia Maxovi nech zvolni aby sa Piastri na neho dotiahol a v poslednom kole nech si ho postrazi v DRS zone. To by Piastrimu velmi znizilo apetit na pustanie.

Človek sa ho snaží ignorovať a ten potrat príde úplne odveci s hentakým príspevkom. Čo ti mám na to povedať. :sweat_smile:

1 Like

@Hedgehog nadávat do potratů, nadávat na rodinu atd. to je ok? nebo to ti vadí jen u jiných? proč ho nenahlašuješ, jako si vyplakával bany pro Shreddera nebo JB22?

1 Like

Co sa do toho staras janko?

2 Likes

starám se, abys tu zase nehrál na chudáčka co tu chodí slušně diskutovat a je otráven uživateli, ty pokrytecká kryso

1 Like

Spatny den v praci?

Ne, pohodička, jen nemám rád pokrytectví, víš co :slight_smile:

1 Like

Ragebaity mas onicom

1 Like

Kde konkretne je nadavka na rodinu?

Nabuduce sem nelez a neutoc odveci na ludi, ktori sa bavia o F1, aby si potom zas nemusel plakat ako ti niekto nadava.

Ty negramotny blbecek.

Spatna je u neho akurat vyplatna paska, z toho prameni ta frustracia.

To není žádnej ragebait, to je jen konstatování skutečnosti

1 Like