Myslím nejlepší pilot, ne největší klikař. Máš ještě jednu možnost. 
Dej mi prosím like a follow dík.
Nejblíže mému srdci byl Vettel, škoda že se nestal nesmrtelným po titulu s Ferrari 
Kde su tieto casy … nenavratne prec 
LOL. Ne nejbližší, ale nejlepší.
Kašli na to.

Dejv je zas zmatenej a neví co znamená slovo nejlepší 
Skusil si, nevyslo, opat si za šimpanza.
Ale som rad, ze si potvrdil to, cim som si nebol isty:
Krasna klauniada, opat si trafil akurat tak sam seba a priamo do hlavy. 
V pohodě já jsem s češtinou spokojený. 
Co to ma spolocne s tym, ze ti nevysiel ubohy pokus poukazat na gramaticku chybu? 
Pro mě bylo zvláštní i to že neřešíte shodu podnětu s přísudkem, beru to jako fakt který sem neznal no. Mě to jen prostě bije strašně do očí.
Skus dat priklad vety, lebo si neviem predstavit co myslis pod “zhoda podmetu s prisudkom”.
Mne tiez niektore tieto rozdiely medzi sk a cz, a preto si to vtedy bud overim alebo neriesim, ked si nie som isty, pripadne sa slusne opytam.
Co je na tomhle uražlivýho? Proč asi píšu, že je to zajímavý? Akorát sis potřeboval zase vybít svuj komplex. 
Třeba u nás se řeší podmět s přísudkem.
Ženy byly ve městě.
A na svk. Ženy boli v meste.
Nutno podoktnout, že to spousta lidí v ČR taky neřeší.
ale tam to jsou hrubky. 
Mají to jednoduché no…
Ted jsem to chtěl napsat podobně, díky prof. Puffe.
Ježek se to musí doučit, když je v Praze. 
Jsem učitel čeština a literatura, tak chápeš…
Jo, ještě bys měl zapracovat na JSEM a SEM, když už jsme u toho. 
Akurat si vynechal ten zvysok, preco asi? 
Skratka si si myslel, ze som spravil chybu a to ironicke “zajimavy” ti tu nezozerie nikto nezaujaty.
A ten podmet s prisudkom si este nejako nevysvetlil a na zaklde toho, co napisal Puff to nie je uplne jasne, co konkretne riesite:
To riesite Y na konci bylY ? Keby boli chlapi v meste, tak to napisete “chlapi byli ve meste” alebo ako?
Shoda přísudku s podmětem – Umíme to
stačí se podivat na internet ne, pokud tě zajimaji detaily. A ano chlapi byli ve městě..
Nikdo není dokonalý. 
Ale to jsou low level chyby za mě.
no ale podmienka bola, ze nemoze menovat seba.