Hell dal nějak hodně srdíček Davidovi, v rámci rovné demokracie to budeme muset probrat 
Odpocitaj tie default lajky v ramci vasej buzerantskej trojky a vyjde ti, ze ste uplne na dne fora. 
Alebo daj screenshot kolko lajkov mas od brainlessa a HeilHogra. Ci aj ty si pussy to sem zverejnit? 
Alebo co takto si otvorit profily @HellHogr @Situs @spineIesssheep, to je asi vas najvacsi strach mat tu verejny profil, co?

To si za rámeček nedá na další schůzi. 
Já se tu snažím šířit lásku a vidíš, jak se mi to tu vrací 
Na tím už se zamýšlím už půl hodiny. Jak je možné, že mistní hejterská elita má tolik srdíček zrovna u tebe 
Ale to bude statistická odchylka, vzhledem k vysokému počtu tvých příspěvků a liku od tvých dvou pokrevních bratrů, jsou naše liky úplně zanedbatelné a je to čistá anomálie 
Btw ten Bob na 5.místě 
Budou tu reakce “je to senilní dědek co je mimo”, to se objevovalo už, když před 10 lety řekl, jak FIA pomáhala Ferrari k výhrám.
Každopádně každý nezaujatý fanda vidí, jak McL cpe Norrise k titulu a Piastri si to musí vyžrat
Nemusí, ještě zabere 
Ono je otázka jestli se vůbec něco změnilo, respektive jestli se změnilo na Piastriho straně (kromě teda bouraček Baku a USA). Max se dotáhl díky zlepšení RB a Norris se vrátil k loňské formě, kdy byl celkem přesvědčivě lepší než Piastri 
Bernie ma pravdu. Kazdopadne bitka o titul ted bude hodne zajimava a vyjpata. Jen se trosku bojim, ze v priprade Norris-e to bude docela horka prichut titulu… Minimalne ve smyslu toho, jak je v mclarenu protezovanej.
A ty si reálně myslíš, že třeba takovou formu Norris neměl v Nizozemsku, kde ho Piastri dal v přímém souboji?
To já nevím, jen říkám, že tam bude roli hrát víc faktorů. 
Už v Mexiku mu to dali sežrat. Podle mě je to škoda, protože Norris nedělá nic špatně
Ale dělá a ty víš, že na Monze si tu pozici vzít neměl.
Po Monze Piastri řekl, že to bylo fér, vyřešeno.
Největší vliv očividně měl katastrofální víkend v Baku, po tomhle víkendu už jezdí pořád hodně mizerně.
Ten bob na 5. mieste je len ceresnicka toho, ze cela top 5 su najvacsi hejteri RB a Verstappena na tomto fore. 
Dokonala ukazka objektivity Michala a jeho zelen druziny.
A za Baku moze obvinovat len sam seba, tam ziaden tim na tom podiel nemal.
Dve take nehody za dva dni, navyse za tu nedelnu by sa ani Latifi nemusel hanbit. 
Snad sa ale pozbiera a zabojuje este s Landom, chcem vidiet trojsuboj az do Abu Dhabi.
A proč v Singáči dal Norrise v Q?
Protože to Norris zmatlal