Nikto nemá také vybavenie ako my. Nezastavím sa, kým nezískame titul, zastrája sa Stroll | Magazín F1 - F1online.sk

Hell dal nějak hodně srdíček Davidovi, v rámci rovné demokracie to budeme muset probrat :smile:

2 Likes

Odpocitaj tie default lajky v ramci vasej buzerantskej trojky a vyjde ti, ze ste uplne na dne fora. :grin:

Alebo daj screenshot kolko lajkov mas od brainlessa a HeilHogra. Ci aj ty si pussy to sem zverejnit? :clown_face:

Alebo co takto si otvorit profily @HellHogr @Situs @spineIesssheep, to je asi vas najvacsi strach mat tu verejny profil, co? :joy: :joy: :joy:

:hushed: To si za rámeček nedá na další schůzi. :smiley:

2 Likes

Já se tu snažím šířit lásku a vidíš, jak se mi to tu vrací :unamused:

2 Likes

Na tím už se zamýšlím už půl hodiny. Jak je možné, že mistní hejterská elita má tolik srdíček zrovna u tebe :grin:
Ale to bude statistická odchylka, vzhledem k vysokému počtu tvých příspěvků a liku od tvých dvou pokrevních bratrů, jsou naše liky úplně zanedbatelné a je to čistá anomálie :stuck_out_tongue:

Btw ten Bob na 5.místě :grin:

Má výškrt nebo like? :thinking:

2 Likes

Budou tu reakce “je to senilní dědek co je mimo”, to se objevovalo už, když před 10 lety řekl, jak FIA pomáhala Ferrari k výhrám.

Každopádně každý nezaujatý fanda vidí, jak McL cpe Norrise k titulu a Piastri si to musí vyžrat

2 Likes

Nemusí, ještě zabere :slightly_smiling_face:

1 Like

Ono je otázka jestli se vůbec něco změnilo, respektive jestli se změnilo na Piastriho straně (kromě teda bouraček Baku a USA). Max se dotáhl díky zlepšení RB a Norris se vrátil k loňské formě, kdy byl celkem přesvědčivě lepší než Piastri :thinking:

Bernie ma pravdu. Kazdopadne bitka o titul ted bude hodne zajimava a vyjpata. Jen se trosku bojim, ze v priprade Norris-e to bude docela horka prichut titulu… Minimalne ve smyslu toho, jak je v mclarenu protezovanej.

A ty si reálně myslíš, že třeba takovou formu Norris neměl v Nizozemsku, kde ho Piastri dal v přímém souboji?

To já nevím, jen říkám, že tam bude roli hrát víc faktorů. :slightly_smiling_face:

Už v Mexiku mu to dali sežrat. Podle mě je to škoda, protože Norris nedělá nic špatně

1 Like

Ale dělá a ty víš, že na Monze si tu pozici vzít neměl.

Po Monze Piastri řekl, že to bylo fér, vyřešeno.

Největší vliv očividně měl katastrofální víkend v Baku, po tomhle víkendu už jezdí pořád hodně mizerně.

2 Likes

Ten bob na 5. mieste je len ceresnicka toho, ze cela top 5 su najvacsi hejteri RB a Verstappena na tomto fore. :grin:

Dokonala ukazka objektivity Michala a jeho zelen druziny.

A za Baku moze obvinovat len sam seba, tam ziaden tim na tom podiel nemal.

Dve take nehody za dva dni, navyse za tu nedelnu by sa ani Latifi nemusel hanbit. :grimacing:

Snad sa ale pozbiera a zabojuje este s Landom, chcem vidiet trojsuboj az do Abu Dhabi.

A proč v Singáči dal Norrise v Q?:thinking:

Protože to Norris zmatlal :grin:

Tomu říkám dominance na forum. Konečně vidíš, co to slovo znamená. :coffee:

1 Like