Nikto nemá také vybavenie ako my. Nezastavím sa, kým nezískame titul, zastrája sa Stroll | Magazín F1 - F1online.sk

Kto ho vytlacil?

Lawrence Stroll je vším možným, ale rozhodně ne naivním hlupákem a zcela jistě neinvestoval do svého týmu v F1 spoustu peněz a úsilí pouze z nadšení. Je si plně vědom, že aby se nakonec k tomu vytouženému titulu dopracoval, musí všechno do sebe dokonale zapadnout, jinak nemá šanci! A to platí samozřejmě i pro jezdeckou sestavu. Co se jeho syna týče, je o jeho kvalitách zatím pravděpodobně pevně přesvědčen a věří, že to že nemá odpovídající výsledky souvisí s tím, že když nemá konkurenceschopné auto, tak je demotivovaný a v okamžiku jak mu bude schopen poskytnout vůz na úrovni, tak se Lance probudí a výsledky přijdou. Vůbec nepochybuji o tom, že je rozhodnut angažovatto z jezdeckého hlediska to nejlepší, co existuje na trhu pilotů. A tam už rozhodně nebude patřit 41-letý Hamilton, nebo dokonce 45-letý Alonso! Takže já myslím, že pokud se bude jevit Aston příští rok hodně nadějně, tak tam nastoupí někdo jako Verstappen, nebo Leclerc a nepochybuji, že když to bude nutné, tak Stroll klidně Verstappenovi dá i těch 100 mil ročně. Druhou věcí je, že Max tam nepůjde jen kvůli penězům-musí být přesvědčen, že tam bude reálná šance pokračovat v úspěšné kariéře.

1 Like

Tak to ses asi nedival na sezonu 2023, kde Aston neměl špatné auto (přibližnou kopii RB od Fallowse) tam vysledky od Strolla nepřišly, jen od Alonsa a to mu bylo 42. :smiley:

2 Likes

Já nevím, mě osobně zatím mladý Stroll také nepřesvědčil a že by ještě (alespoň v F1) zažil pronikavý úspěch také moc nevěřím :slightly_smiling_face: Já se jen snažím pochopit, proč ho tam zatím tatínek drží a jinou logiku to nemá, než že vnitřně mu pořád věří, jinak by z něj nemohl nechat dělat otloukánka - zbytečně se trápit a spíš by se ho snažil instalovat do nějaké fešácké manažerské pozice. Ale uvidíme.

Stoji ti za to hrat ze sebe chuya…

Z prestupovych techtli mechtli je treba vyradit Verstappena, dle svych slov nez by prestoupil do jineho tymu tak radeji skonci, ma totiz problem se zarazenim do noveho kolektivu.

Z overenych pilotu kteri dokazou dovezt titul je tady Lewis a Alonso, ALO je rychly ale taky se zacne rychle sypat, to neni dobry. Z mlade top generace Norris, Piastri, je tady Leclerc, ten dela pod tlakem hodne chyb.

Tymy s mistrovskymi ambicemi a win autem nemaji moc na vyber.

Legendy místních diskuzí :sunglasses:

6 Likes

Tak, to Verstappenovo prohlášení je nutno brát s rezervou. Jak říká i Miloš Zeman-pouze blbec nemění své názory! :grinning: Co se Maxe týče a nejen jeho-myslím, že příští sezóna rozhodne. Nemáme nejmenší tušení, jak si týmy poradí s novými pravidly. I mercedesu může být předpokládaný možná nejlepší motor k ničemu, když by se absolutně netrefil do aerodynamiky nového vozu a naopak se může stát, že i když bude mít nový motor Redbullu několik desítek koní méně, tak ten vůz může být celkově kompaktnější a ve výsledku úspěšnější. Uvidíme, měla by to být jedna z nejzajímavějších sezón v historii, pouze doufám, že se nebude opakovat rok 2014 a několik let dál…, kdy vedle jednoho týmu ostatní vypadali jak vozy F2 :face_with_raised_eyebrow:

2 Likes

Jsem s Evap růže mezi trním.

1 Like

Chtel bych VER videt v jinem tymu, to ale neni o jeho nazoru, je to druh fobie o ktere promluvil.

Lewis je stale sazka na jistotu, jednoduse bez toho auta to nepujde. Pristi rok bude mit moznost sledovat rozlozeni sil a rozhodnout se. Kdo vi, treba nakonec i v tom Ferrari bouchnou saze…co my vime.

To ti nezavidim :man_facepalming:t2:

A ještě u toho odpráskneš multibana

1 Like

Prásknul kámoše. :smiley:

2 Likes

Však to je přeci někdo jiný než myslíš ty :sunglasses:

Takže mezi uctivanými je 6ti násobný ban? :smiley: LOL.

1 Like

Něco jsem vyhrála? Ale to je milé :smile: !

2 Likes

Vy by jste potřebovali jinou kategorii " nejvíce komentářů s přesně dvěma liky" . V tom by jste byli s klukama nepřekonatelní. :smiley:

12 Likes

Ty bys potřeboval s timurem taky svoji kategorii negramotů :smile:

1 Like

Myslíš že bysme byli nepřekonatelní v lajcích? Jj tam se nechytáš, když už chceš řešit takový kraviny. Hlavně že tě uklidnuje být v kategorii s bff multibanem. :smiley:

Srdíček mám asi dvakrát víc než ty.

1 Like

… jediná cesta pre, Hamika je cesta do,důchodu,:racing_car::racing_car::racing_car: