Nikto ho tu nedrží, môže ísť, odkazuje Verstappenovi po sťažnostiach Norris | Magazín F1 - F1online.sk

ano, Lando bol vzdy trochu drzy

1 lajk

Tak já myslím že do Maxe vcelku zajel, ale neberu mu to. Jestli je to v legraci nebo ne, je jeho věc. Má pravdu, nikdo tu Maxe nedrží. Teda takhle, pravdu nemá, pár fanoušků tady asi Maxe držet bude, ale chápu jak to Lando myslel.

Jeho tehdejší výrok o Maxovi a jeho rodičích jsem vnímal úplně jinak a rozhodně se to podle mého netýkalo ani Landových ani Maxových rodičů, ale Landa vs Max.

Lando má názor jaký má. Je to mistr světa a jeho slovo má jinou váhu. A tak je potřeba to brát. Za mě nic špatného neřekl, ale ostrej za mě byl. :wink:

2 lajkov

@tiMur Pravda je, že třeba Max takhle nemluví. Ten si taky nebere servítky, ale když něco řekne, myslí to vážně a doslova. A je to tak dobře, aspoň máme jezdce, kteří se nevyjadřují podle PR pravidel, a přitom je každý jiný. Však oni si to kdyžtak kluci vysvětlí, doufám, že aspoň trochu kámoši pořád jsou.

2 lajkov

Presne tak. Myslím si že chlapci si tam v paddoku žijú v úplnom kľude. Len tu pár “novinárov” a premotivovaných jedincov robí drámu ako keby išlo o koniec sveta. A čo sa týka Maxa tak mluví aj on​:grinning_face:. Pár vyjadrení pod rebrá na súperov mal . Ale to k F1 patrí.

5 lajky

Už aby se jelo, pak se budou řešit vážnější věci. Těším se, i když si neodvažuju tipovat, jak na tom McLaren bude. Věřím tomu, že budou vepředu, to jo. Já snad budu vstávat i na tu Austrálii :smile: !

1 lajk

Tak tak. Nech sa ide lebo toto je peklo. Riešia sa úplné kraviny. A nech vyhrá najlepší.

1 lajk

Jasná věc! Však taky víme, kdo je nejlepší :wink: . Taky jsem zvědavá, jestli se ještě bude na poslední chvíli něco měnit, ať už kvůli startům, nebo tedy něco s motory, popř. ještě něco jiného. Přece jenom je to velká změna v pravidlech. Snad přece jenom výrazně neodskočí jeden tým, to by byla otrava. No už se to brzy dozvíme.

2 lajkov

Zo začiatku to bude všelijaké. Ako vždy pri veľkej zmene. Ale ono sa to postupne utrasie. Nebude to ani prvý ani podledný krát. Každá stajna tam má mozgový potenciál na to aby to ako tak pokryla :slightly_smiling_face: Joj aby som nezabudol zdravím ťa JEŽKO aj keď tu nie si​:wink::handshake:ale ak by si tu náhodou bol prečítaš si.

5 lajky

aha zaujmave tak že ked max povie niečo čo je do velkej miery pravda a kto vie jak moc to bude pravda po prvom zavode kde sa ukaže jak to šetko funguje ale jasne šeci fanušikovia Max su labilny lebo Norris preca nepovedal vec ktora je vlasne hluposť lebo povedať napriklad
Lando Norris stojí na druhej strane barikády. Vyhlásil, že sa mu nové autá celkom pozdávajú a piloti by sa nemali sťažovať vzhľadom na to, aké ťažké peniaze zarábajú.
uff no neviem kto je tu labilny
to čo povedal Norris je hluposť lebo to neznamena že ked niekto berie velke peniaze tak nemože vyjadriť svoj nazor a presvečene otom že niečo je zle ale pak pride niekto ako ty ktory hned aha kto je na strane maxsa je labilny človek a proč vlasne ved ani max ani Norris nevedia ja knatom ich auta su kludne može biť dominatne Ferrari a oni možu iba kružiť a na titul zabudnuť

1 lajk

Lando chcel nieco mudre povedat a dopadlo to ako vzdy.

2 lajkov

Si na drogach chlapec ??? Norris to len tak fukol do medii aby sa mali cim krmit cez prestavku a ty tu z toho robis konvbojku :smiley:

Tu sa vobec nejedna o pravidla, ani o Verstapena…. Tu sa jedna o to, ze Norris nieco zadre a teraz sa z toho idu vsetci postavit na hlavu. Ked zadrel hocico Ver bolo vsetko v poriadku.

Relaxuj…

1 lajk

Ty taky víš, kdo je nejlepší :grinning_face_with_smiling_eyes: Ja to taky vím. :wink:

Víš, já se tímhle vůbec nezabývám, když mám mluvit úplně vážně. Mám svoje oblíbené jezdce a mám radost, když mají úspěch. Pro ten je ale nutné auto (+ další ingredience), bez něj to nejde, a posuzovat jezdce bez auta taky dost dobře nejde… Takže klidně beru, že ten, kdo vyhrál, byl ten den/ročník ten nejlepší, jak by to taky jinak mělo být. Ale tuhle debatu jsme myslím už několikrát vedli :smile: .

2 lajkov

Asi ano a určitě jsem ti dal za pravdu. Jako ti dávám i teď.

Ja to mám podobně, jen ani nemusím mít toho pilota v oblibě, stačí když mě nevadí. Což jsou skoro všichni. Vlastně me napadá je jeden, kterej kdyz vyhraje, tak to sice uznám, ale moc si to teda neužívám. :grinning_face:

Takze moje šance že si užiju závody je poměrně vysoká. :grinning_face_with_smiling_eyes:

Jak by řekl klasik. Je mi jedno kdo vyhraje, protože nejlepšího znám. :wink:

1 lajk

to su keci Norris nemože len tak niečo povedať 1 ma obrovske dosahy na socialnich sietach čiže to čo napiše sa dostane obrovskemu mnostvu ludi 2 ked si tak rad utahuje super ale pak nesa sa nečuduje že jeho slovo nebude mať vahu ked si z niečoho che robiť srandu tak to musi podať tak aby stoho to bolo očividne že si roby srandu

On nemusi nic. On si moze robit a hovorit co chce. Verstapen robi to iste. Ci u jedneho je to v poriadku, u druheho preslap ?