Mercedes ked chce patriť aj od roku 2025 k top tímom musí nájsť kvalitnú náhradu. Russell nepatrí k top pilotom radil by som ho o triedu nižšie ako je Sainz, Leclerc či Norris na úroveň Gaslyho, Ocona či Albona. Ale uvidí sa čo Piastri ten má veľký potenciál sa dostať na úroveň najlepších ale Zac ho ťažko pustí.
Jsou to jen domenky. To co pises je pravda a logicke, ale F1 logiku moc nema.
Podle me je koncept Mercedesu spatny, diky rozpoctovemu stropu nejsou schopni RB dohnat a uz vubec ne predehnat.
Kdyz nemuzou vyhrat, zbyva jim jen PR. Tak to vidim ja.
Ale chapu ze mas jinej nazor a klidne je i spravnejsi nez muj. A urcite je ten tvuj logictejsi, jak jsem psal.
Pozri sa, ako reaguješ plnú výsmechu, to je za teba ok? Ja som voči tebe útočný nebol, len som sa stvojimi názormi nestotožnil som rad za iný pohľad na vec, ale takýmto násilným presadzovaním? Tak to rozhodne konštruktívna debata nevyzerá …
A co ma Wolff hovorit, ked mu Hamilton pichol nozik do chrbta a on zatial nema ziadnu nahradu?
Doteraz to bolo len “urobim vsetko pre Lewisov 8. titul” a ani nevedel ako sa jeho druhy jazdec vola.
Ďalší múdry čo nemá ani len šajnu čo sa tam deje
Toto nie je Bottas
Lenže áno každého keď niekto pochváli je to OK len u Russella nie
Pockaj, a ty mas kontakt priamo na Wolffa a mas s nim pravidelne statusy?
Ved doteraz bol Russell v time to co Bottas (z hladiska Wolffovych preferencii a vyjadreni). Vsetko len o 8. titule Lewisa a o Lewisovi. Wolff Lewisovi dlzi 8. titul, Wolff Lewisovi dlzi vitazne auto, Wolff sa Lewisovi ospravedlnuje za sh1tbox, Wolff Lewisa prosi, aby to auto vobec soferoval, Lewis ziska podium a Wolff ho fajci cez vysielacku. A k Georgovi sa do vysielacky ozve len ked uz mu to je samemu blbe ako uprednostnuje Hamiltona. Ak si toto doteraz nevidela, tak uz neviem co by ti oci otvroilo.
Kazdopadne dufam, ze cely Mercedes sa teraz preorientuje na Russella, lebo na Hamiltona to uz nema vyznam, kedze odchadza.