No vidíš kolik přesných slov se v naších jazycích se dá najít, tak proč používat latinská slova zkomolená anglickým překladem.
Etická povinnost je vymahatelná právem?
No já ty zprávy přesdílel, aby s tím každý naložil, jak uzná za vhodné. Btw víš, jaký je rozdíl mezi sdílet a šířit? když už máš potřebu rejpat
A on tě někdo chce žalovat? Jde o to, že když sdílíš shit, tak rozjedeš shit storm (když už se teda máme bavit v anglických termínech, že @Ferda ) Není to o nějaké vymahatelnosti práva ale o nějaké informační integritě.
No, tak za mě byl shitstorm co tu předvádí ježek s Josem a občas se někdo přidá, a dokonce jejich příspěvky mají přesně 0 hodnotu.
Nevím o čem se tu chceš bavit, o tom, že jsem sdílel zprávy z prostředí F1? Se podívej, jaký jsou tu články, tak co ti vadí? Já to tu nešířil s tím, že se to určitě stane/nestane. To tu mimochodem psal rHapo, že Newey, kvůli tam tomu určitě neodešel. Pak dal Helmut prohlášení, co to vyvratilo, tak se tu rozjel obhajovací shitsotrm rHapa. Ale ne Davide, ty budeš radši rejpat do mě, i když to není v rámci toho, co se tu dělo. Nebo mi ukaž, kde jsem sdílel zpravy o RBR s tím, že se to 100% stane. Nepředložíš-li to, tak to beru, jako naprosto zbytečné rejpaní.
A k te etice, ty sám si se tím oháněl, já chtěl ukazat, že ta etika je založena na nějakých morálních hodnotách, ty tu ale x uživatelů nemá.
Povedal som, že neodíde iba kvôli tomu ty plačko.
Nauč sa čítať
PS: A keď sa tu už chceš chytať slovíčok ty šíritel informácii, napísal som “JA SI MYSLÍM”
odporucam tomuto individuu nevenovat uz ani znak navyse. on s tym casom prestane ked nebude mat s kym sa hadat
no nvm ci by som chcel byt prvy medzi kktmi
Bol si prvy medzi spermiami
tak to mi je luto tych ostatnych, ked som ja bol ten najlepsi
V tomto prípade to bolo super, že si to bol ty.
Poznáme aj horšie životné príbehy
nie. nestlacim to Ctrl+V, udrzim sa. DISCIPLINA!!!
Každý viděl co si u toho dělal, jak si psal o naučení anglického jazyka. Prostě trapnost a neschopnost sebereflexe.
Človek ktorý nevie čítať písaný text.
Uf. Chápeme, základna škola bol hardcore pre teba. Držíme palce
Předvádíš to stejný dokola. Stáni ocas a uteč, jako ježek radši.
Jn, máš pravdu múdrejší ustúpi.
Tahať sa dole k odpadu jak ty nikdy nie je cesta.
Dík za tip.
vies jak to je, ten kto da prvy kopacky, ten sa ma lepsie omnoho skor
Tak ty už odpad davno jsi, tam se nemáš kam tahat, Ježek se k tomu rád přidal.
Zase se dostáváme někam, kam nechceme jít. To, že někomu něco vyčítám neznamená, že to dělá specificky jenom on.
To že jsi nepsal, že se ta a ta konkrétní zpráva se stane, je sice hezký ale jednu dobu to tu bylo doslova zaspamované různými zprávami s tendenčními komentáři typu tisíc variací na téma sexuální nasilník, dickpics, rozpad týmu a tak dále.
Z toho museli být otrávení i nefanoušci RB.
Buď si z celé téhle anabáze něco vezmeš do budoucna a nebo ne.
Každopádně nemá cenu to řešit zase a znova. Howg!
Si sa ukazal zase, placko a chudáčik… Poslem ti 5€