Newey naznačil, že v tomto roku najdlhšie vyvíjal Mercedes | Magazín F1 - F1online.sk

Ako udalosti a okolnosti sezóny 2022 ovplyvnia tú nasledujúcu? Keďže pravidlá zostávajú viac-menej rovnaké, rozloženie síl na rošte by sa významným spôsobom meniť nemalo. Taká je však len teória. Realita môže byť celkom odlišná a uvedomuje si to aj jeden z najdôležitejších mužov v Red Bulle Adrian Newey.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/85072/newey-naznacil-ze-v-tomto-roku-najdlhsie-vyvijal-mercedes

no shit, Sherlock. ked prvu polku sezony nevyvjas len sa hras s nastaveniami a poskavanim tak je jasne ze im vydrezali peniaze dlho

1 Like

ved dobre nie? work smart not hard :slight_smile: superi tak museli minut peniaze 2x na to iste.

Sranda že o markantnom dopade zmeny pravidiel hovoríš len ty. Ešte som to nejako nepočul od Marka, Hornera, alebo Neweyho. Si si určite istý, že rozumieš tej problematike na potrebnej úrovni aby si sa k nej mohol vyjadrovať ?

Alebo tu len pripravuješ pôdu na to, že ak bude Mercedes lepší tak je to presne kvôli tomu aj keď to môže byť totálne vzdialené od reality.

1 Like

chcem ten článok

Bolo to tu priamo na F1online. Snáď nečakáš, že teraz ti tu bude každý hladať článok a postovať lebo tebe sa nechce hľadať

ked robim ramena s clankami tak mam mat nabity zasobnik, ci to len ja takto mam? :smiley:

1 Like

Ukladáš si každý jeden článok kto kedy čo povedal X rokov dozadu?

Či teraz za to, že nemáme článok po ruke kde vedci tvrdia že zem je gulatá tak to neplatí? Nebol to bohužiaľ článok s nadpisom “Taliansky novinár tvrdí…” kedže to bolo v rámci nejakej témy

Ale že si to ty, našiel som ti to :wink:

Počuli ste niekedy od Elkanna nejaké slovo na tému rozpočtovej kauzy Red Bullu? Alebo o zmene pravidiel, ktoré idú na ruku Mercedesu? Nikdy nič,“ prehlásil Turrini.

dakujem ti! naozaj sa mi to nechcelo hladat, ked mozem ten cas stravit napisanim komentara aby to niekto nasiel :smiley:

Když to napsal Turrini, tak to beru jako fakt.

2 Likes

Nie nie.

Keď napíše komentujúci na F1online, že to žiadnu výhodu nedá, tak to beru jako fakt.

1 Like

mám rád túto odpoveď keď ide o argument ktorý použije niekto v diskusií na obranu svojho názoru (ja to tak lebo som povedal a nájdi si to sám) ako by som mal čas hľadať každú vymyslenú hlúposť nejakého dikutujúceho :smiley:

Evidentne to nebolo vymyslené, však? kedže to niekto v skutočnosti povedal ako možeš vidieť vyššie :wink:

Presne pre toto som chcel ten článok nech poznám autora. Toto celkom všetko vysvetľuje.

ale je naozaj čudné že o tom nehovorí Horner, Marko, Newey ale hlavne diskutujúci ak by sa diala nejaká neprávosť čakal by som že sa ozvú páni od fachu :smiley:

taká menšia prax aj ked prídeš na súd a hovoríš o nejakom dôkaze ktorý ti má pomôcť vylepšiť tvoju situáciu tak ho musíš priniesť ty nie protistrana. :joy:

a ja že ste takto pomýlení na fóre nie aj v bežnom živote ale zrejme tam nie je hranica

Chcel by som s tebou diskutovať na nejakú tému v reálnom živote. Musí byť s tebou zábava keď potrebuješ na všetko fyzický dôkaz.

Porovnávať diskusné fórum so súdom a procesom dokazovania svojej pravdy je naozaj vtipom dňa

teba potom rozosmeje naozaj hocičo :smiley:

tipujem že po tomto obrázku už ani nedýchaš :smiley:

no s tebou musí byť tiež zábava lebo ked príde na fact-checking tak už si treba hľadať sám

nejaký černoško v kombinéze petronas ale stavím sa že to nie je ten čo by si chcel aby to bol :smiley:

1 Like