Newey má zarobiť až 35 miliónov ročne. Stroll: S Adrianom komunikujem už celé roky | Magazín F1 - F1online.sk

A co Čína? lidi kupujou iPohny, i když jim to montují děti v Číně v šílených podmínkách, to ti Činský prachy nevadí :smiley:

Děsíš mě. :grin: 15x

Já mám Samsung. :stuck_out_tongue::grin:

A Jirka má co, že ten sloh píše už půl hodiny?

Jsi bláznivý romantik, měl jsi být holka.
Taková Evap je proti tobě hrdlořez.
Vyhyneme takhle.

1 Like

Já mám, dneska nový, krutě nabušený Xiaomi za 9.000 ,-Kč
:love_you_gesture:

Z demokratické Číny, jsem zapomněl dodat…

Nevadí. Xiaomi je dobrý telefon za dobrou cenu.
A víš proč je levný? Protože Číňani potřebujou data. :stuck_out_tongue: :slight_smile:

1 Like

Mi taky jde to psani nějak moc pomalu.

5 Likes

Tak až jednou ta moje data zanalyzují, tak po mě musí zatoužit.
Jsem jako oni, taky se kamarádím s největšími lotry kolem rovníku a platím dětem za práci.

1 Like

Nevzpomínám si, že by mi někdy otec za práci platil. Spíše mi hrozilo, že mě vyplatí za neodvedenou práci. :grin:

1 Like

Si piš, u mě bys určitě mohl zapomenout na nový Xiaomi, když sis ten starý zahodil do údolí… Jak nám říkaly maminky - “Nový dostaneš, až se naučíš si věcí vážit!” :smile: .

Měla by sis vzít Puffa do převýchovy, aby ho ty demokratický bludy přešly :grinning:.

Ale já jsem taky demokratka (musím to napsat takhle, @PUFF mě tuhle nařknul, že jsem chlap :smile: ). K tomu snad není nutné mít rád “lidi s nároky”, že ne? Ty fakt nemusím, hlavně proto, že většinou mají tulení nemoc a fatální nespolehlivost - životní zkušenost. Ale to už byla vážná úvaha a já teď musím na chvíli letět :smile: .

2 Likes

Proč tě ten Jířa touží stále převychovávat? :thinking:

1 Like

Chce, abych byl jeho Kimi.

2 Likes

Daří se mu to? :eyes:

1 Like

Ani moc ne. Jsem na druhé straně barikády. :smiley:

1 Like

to sa zacina dobre zamotavat, ja si pekne pockam na ofiko ohlasenie/neohlasenie :smiley: mozno peak u astonu bude fakt to Valvoline :grin:

Crazzy ako Fred zaviedol postupy a Ferrari má priemerne najlepšie pitstopy

2 Likes

to je fakt brutal. za 2 sezony to zkresal o 8 stotin.

2022:
image

2 Likes