Newey má zarobiť až 35 miliónov ročne. Stroll: S Adrianom komunikujem už celé roky | Magazín F1 - F1online.sk

Kdybys byl dítě ze druhé třídy, tak bych pochopil, že nezvádáš malou násobilku.
Kdybys byl z nějakého pralesního kmenu v Kongu, nebo obyvatel Zamfary kde se kvůli těžbě zlata tak neblaze projevila otrava olovem, tak bych Tě politoval, ale tys dostal možnost se zcela vymanit z negramotností.

Jak to souvisí s Adrianem? nějak? máš jen zase žluč, protože si dneska arguemtnačne dostal na prdel, jako vždycky?

U těch 100 mega FERDO ale vždy píší třiltetou smlouvu…plnej web je toho.

1 Like

Další co potřebuje doučování. :grin:

Doučování potřebuješ ty, když nerozumíš psanému textu, ani počtům.

Já určitě FERDO nic nepotřebuji, mne zajimají pouze fakta v tomto.

2 Likes

Jestli na tuhle stránku nakukuje nějaký Afričan, tak neuvěří, že Jan Amos Komenský pochází z naší země.

Prostě klasicky po našem, ne? Minimální mzdu a zbytek nedaněnejch bokem na ruku :grinning:

Tu asi nikto nebude kričať o podvodoch, jak pri RB keď povedali, že majú offic 59 zamestancov :smiley:

Toto už je ok :smiley:

5 Likes

Helmut se rozpovídal.

Tak kolik kolego ?!

1 Like

Už Adrianovi do Astonu dávám 90% :smiley:

1 Like

Aston mi pride ako take PSG F1.

A tak to má být, někdo toho využít musí

1 Like

Dnesny McLaren naklada vsetkym aj bez Neweyho, rovnako Mercedes v turboere a rovnako Ferrari v Schumacher ere. Newey je velmi kvalitny asset, ale ci sa to AM podari pretavit do vysledkov to sa este iba uvidi.

1 Like

Dnešní McL nakládá všem? ukaž mi, kde McL nakládá, jako do Číny RBR? nebo Ferrari 04? Mercedes 14? :smiley: ale jinak samozřrjmě, že se to dá poskládat nebo zíksat výhoda výrazná, před konkurencí, to nikdo nepopírá

vsak keby mali pilota, ktory len vlastnymi chybami tak nestrati 68 bodov, tak by sme videli skutocny potencial toho ich zazraku, ci nie? planujes oponovat sam sebe?

1 Like

Zaslouží si je. Přejme mu to. :slight_smile:

Pamatuješ na dobu, kdy jsi se mě smál, že jsem napsal že nejlepší inženýři vydělávají zásadně víc peněz než piloti?
Ještě než napíšeš, že Hamilton vydělá víc, je třeba kalkulovat s tím, že Newey to už vydělává pres 30 let :grinning:.

1 Like