Naozaj? Ešte nám niečo vyvešti múdry zorko.
Najskor som sa aj ja divil nad tym, preco chalani podpisuju take dlhe kontrakty. Ale dava to svoj zmysel. Verstappen je bez debaty, myslim ze do novych pravidiel ma zaisteny minimalne boj o tituly. No a Norris a Leclerc nemaju kam ist. Niekto ten RB isto dozenie, ale musel by si byt vestec, aby si vedel povedat ci to bude McLaren, Ferrari alebo Mercedes. Takze sa mozu leda tak vymienat medzi sebou v tychto teamoch a to nicomu neprospeje, kazdy si pozna svoj team a vie tam pracovat.
tak Verstappen je do konca 2028, Leclerc do konca 2029, co bude Norris cakat, ze co Hamilton? Nahodou ho Piastri porazi a cena pojde dolu.
Internet hero s nudným životom za klávesnicou napíše o niekom X-krát úspešnejšom, že je posráčik no mám dosť. Ego a d*mencia mnohonásobne vyššie ako IQ
Presne tak. Strašné. Ale aspon sa vykecal. Smutné.
Prečo si myslíš, že mám nudný život?
Ja som jeho fanúšik. Ty by si ho nechcel vo Ferrari alebo RB?
Ty si jeho fanušik to sotva. P… čuješ na neho kde sa dá tak netrep. A kde by asi tak išiel. Miesto nie je nikde. Verím že MCL to dá z Landom.
Som jeho fanúšik od 2017 a 2018, keď dominoval F3 a F2. Sledoval som pár jeho streamov, vtipný týpek, bavil som sa (a to by som mohol byt jeho otec). Teraz ma ale sklamal. Tie peniaze fakt nepotrebuje. Mohol počkať.
Mne pride lando v mcl ako leclerc vo ferrari ak chapes tu paralelu
Absolútne. Obaja potrebujú nové výzvy. Obaja vyzerajú ako talenty ich generácie a obaja si vyberajú tú ľahšiu cestu.
Možno trochu sklamal aj mňa. Ale aj sa teším an nie. Verím ale že Mek zabere a dá nejaké víťazstva tento rok a snád aj viac. Ale je mladý a času je dosť. V RB je Max. Ferko ide na Čarliho čo je fajn a mám ho rád tak čo mal Lando vymyslieť? Fakt neviem.
Mame tu TOP jazdcov: Max, Lewis, Charles a Fernando. Lando je podľa mňa jediný, kto by im to mohol sťažiť. Helmut by ho bral, Toto tiež. Fred by sa tiež nechal zlákať, keď nevie čo s Carlosom. Lawrence by hádam aj obetoval syna, lebo Alonso je benchmark. Proste mohol počkať.
Mohol počkať určite. Ale načo hneď posráčik??? Načo je to dobré? Zbytočne silné reči.
Prepáč, ak sa ťa to dotklo. Proste ma sklamal, lebo mal parádne nabité. Teraz sa bude musieť obracať s ďalším talentom Oscarom, ako písal vyššie Helmutko. Budem sa ale rád mýliť. Ak bude v McL nový Häkkinen alebo Raikkonen, budem šťastný.
Ja sa ti hlavne ospravedlnujem ak som to počas tvojho písania editoval. Ale verim že Piastriho zadupe. Tak ako Ričiho. A to teda k…urva mal dosť velké výzvy. A aj momentálne má.
McL musí bojovať o víťazstva a musí zadupať Oscara. Ak nie, bude záležať na výstupných klauzulách. Ak sa bude sem tam motať po pódiách, bude mi ho úprimne ľúto.
Super správy. Stabilná jazdecká dvojica je jedným z kľúčov k úspechu a McLaren ju má poistenú minimálne na najbližšie tri sezóny.
Mal ist radsej do RB, kludne by ho zobrali… Leclerc tiez skoda ho vo Ferrari.
Nechcem byť zlý a nerád sa zapájam do takýchto vecí ale je vcelku pokrytecké nadávať niekomu lebo “ponižuje” omnoho úspešnejšieho jazdca keď sa pozriem na tvoju profilovú fotku a ako lajkuješ snáď každý ofenzívny a urážajúci príspevok o Verstappenovi
Čiže len poúčaš niekoho o správaní a robíš to isté. Maj pekný deň