To už je jedno…
Nemáš nějaký leak z továrny nadcházejícího Ferrari?
Četl jsem, že to má být spíše evoluce než revoluce.
To už je jedno…
Nemáš nějaký leak z továrny nadcházejícího Ferrari?
Četl jsem, že to má být spíše evoluce než revoluce.
Zase tak dobře nejel.
Však Cardille hovorí, že pôjdu úplne inak a bude to revolúcia. Kompletne prekopaný podvozok iba predné zavesenie ostane rovnaké. 13 februára bude odhalenie vo Fiorane, budú jazdiť normálne, ale auto nebude mať všetky AERO prvky aby ich do testu skryli. 15 februára bude test na Monze (filmovací deň)
Já četl něco v tom smyslu, že by měl být nový podvozek, nové zavěšení a jinak co se týče typologie bočnic atd. tak to má být velmi podobné. nebo zero pods
uff tak to je konecna
No celý problém spočíva u Ferrari v podvozku a žraní pneu. Čo sa týka výkonu, tak ja som počul, že to má byť kombinácia Aston, RB a Ferrari. Cardille začína byť optimistický a údajne Leclerc chodí s veľkým úsmevom z továrne. A včera od rána do večere 8:00 pm bol v továrni LEC,Fred, Elkann a Vigna a Leclerc večer povedal niekomu pred továrňou ako fanúšikom, že mal veľmi dôležité rokovania a bol veľmi štastný.
Ale budeme mať toto 2.0 https://www.youtube.com/watch?v=f12SjV_VsTU . Po tomto som si myslel až do prvého testu, že to auto bude bojovať o titul.
ja by som si nordak zelal auto co v nedelu poda vykon, nie piatky a soboty
Dôležité aby vyzeralo pekne. Nedeľu to nejako zlepíme, sobotu by sme sa mali zhoršiť a piatky by sme mali vynikať. To by si povedal Binotto.
Inak som našiel zdarma terapiu. Vždy, keď Ferrari niečo pokazí pustím si túto osobu a hneď sú kluci Maranelský oproti tomu zlatíčka. https://www.youtube.com/watch?v=C44Gs9oYSHo (myslím Adélu ako to zlo ne Haiseta, len mám rád jeho komentár k nej)
Ferrari chtělo jit směrem co testoval Haas s bocnicema v Austinu. Jenže to by museli kompletně prekopat i předek s podlahou a to je zase vstup do neznama, když podlahu smeruji (viz updated Japonsko) už na současný obtok vzduchu okolo bočnic na zadní část. Jedině, že by posledni updateds hodili do koše a prehodili to komplet. Jinak Ferrari nemůže jit zatím cestou RB zavěšení (ve předu push, vzadu pull) protože nemají stabilní předek a neví, co jim zpusobuje špatný tyre management, tahle změna by jim totalne rozhodila všechny developmenty i data
Haiset je Agrael z lidlu
Tak áno, ale Agraelus neberie tieto bizáry. U Agraelusa si viem predstaviť Whiskey a popíjať kľudne a pozerať. Haiset sa možno dostane na úroveň aj Agraela, je predsa dosť mladý a robí iný obsah (reakcie). Čekyho obehol rýchlo.
petr žalud dpc ten si strasne uveril a dostava k tomu adekvatnu sodu haha
ja ked nemam uz fakt co, pustim si Sibirana, on ma bavi, nesuhlasim stale so vsetkym ale ma rozhlad a triezve myslenie
Tak Ferrari má 2 roky dát aj dobré a zlé, tak to iba spojiť. Ale Cardille povedal, že vie čo je tam zle. Ako ono sa hovorí, že Ferrari zmení iba zadné zavesenie a predné ponechá ako je, ale s prípravou na prípadnú zmenu. Myslia si, že predné zavesenie ako typ nemá až taký vplyv oproti zadnému.
To ovlivni mechanicky grip a s tím i vyvážení, zase by muselo překonat proudění vzduchu od předního křídla víc dolů (teď to davaji do strany)
No nic, dnes už tu bylo všechno
Tak je divný, že toho Ferrari za sezonu moc nepřivezlo.
Takže je možný, že ten test na Haasu neuspěl a hodili všechno do koše…
Protože v podstatě celou sezonu šetřit a pak přivézt nový podvozek a zavěšení se mi zdá málo.
Jak málo? Však od Barcelony vozili furt něco s upravama bočnic na profilovani snížení u zadní části plus okraje podlahy na smerovani vzduchu okolo zadního křídla. Ferrari ma stejnej issue, jako Mercedes, to musi prekopat cely od začátku, předek, bocnice, podlahu a difuzor jinak tyhle upravy neprinesou nikdy lepší vykonnost na stáhnutí RB
Zdálo se mi, že nic převratnýho neprivezli.