Já už tu mám pocit že je škoda když napíšeš něco normálně, protože stejně ti je něco vpáleno do ksichtu
Myslis jak mne prave teraz?
ja za to nemozem, ze Max ma fanusikov v zelenom:
Vždyť vysvětlil jak to má s tím “dlužením”. V pohodě koment, ty v reakci na to začneš psát o pochablým jedinci s přáním hezkýho dne Hele nic, nehodlám tě rozebírat jako vaše úderka neustále HellHogra. Je to na palici.
Palice su v pohode ale musia byt dobre zdrtene
Max má fanoušky všude
Taky si myslím, že jsem nic tak strašnýho nenapsal, ale neni to poprvé - startujou tady na první šlápnutí opravdu.
To jen twitter odborník zase nepochopil basic věc, tak si musel přijít kopnout
Nevíme kam ho to nakonec zanese, ale dle Maxových slov je ohledně roku 2026 jedno jisté. Max nepřemýšlí
To jsi nic moc nového neobjevil. Je to i v článku.
Pohybuješ se na tenkém ledě.
A praktikuje to i část jeho fanoušků
Však ať napíšu cokoliv tak něco přilítne, takhle to má alespoň kouzlo
Za 2 dny tu máme sprintovou kvaldu, konečně se zase F1 rozjede. Jako letos je ten kalendář celkem propadák.
Pomalu končí sezona a na Alzáky zase padá deprese, že ten jejich komik jde opět od porážky k porážce.
Za pár měsíců to bude 12 let, co ten mamlas naposledy něco vyhrál .
To už snad ani nejde překonat, král zoufalců na věky.
Ak nás má “ochudiť” o dva prehrané tituly a dlhé roky v strede poľa v priemerných tímoch, tak radšej nech ide za svojimi snami v iných sé.riách.
Ale ako ste mohli sami vidieť, Max tvrdil, že nikam nejde a aj tak sa Wolff s Krackom pretekali, kto ho bude viac lákať k sebe. Takže si nemyslím, že by to Max zabalil bez toho, aby tomu po 2026 aspoň dal šancu.
Nikdy človek nevie, či jeho prestup do Mercedesu/Astonu (alebo zotrvanie v RB) nebude rovnako úspešné ako posledné sezóny v RB. A nech si hovorí kto chce čo chce, tak keby mal napríklad 5-6 titulov, tak tých 8 by ho určite lákalo.
No jo, nesmí se toho bát chlapec.