Nepremýšľam o mojom pôsobisku na rok 2026, vyhlásil Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

Já už tu mám pocit že je škoda když napíšeš něco normálně, protože stejně ti je něco vpáleno do ksichtu :smile:

3 Likes

Myslis jak mne prave teraz? :smile:

ja za to nemozem, ze Max ma fanusikov v zelenom:

3 Likes

Vždyť vysvětlil jak to má s tím “dlužením”. V pohodě koment, ty v reakci na to začneš psát o pochablým jedinci s přáním hezkýho dne :smile: Hele nic, nehodlám tě rozebírat jako vaše úderka neustále HellHogra. Je to na palici.

3 Likes

Palice su v pohode ale musia byt dobre zdrtene

Max má fanoušky všude :wink:

Taky si myslím, že jsem nic tak strašnýho nenapsal, ale neni to poprvé - startujou tady na první šlápnutí opravdu. :smiley:

3 Likes

To jen twitter odborník zase nepochopil basic věc, tak si musel přijít kopnout

2 Likes

Nevíme kam ho to nakonec zanese, ale dle Maxových slov je ohledně roku 2026 jedno jisté. Max nepřemýšlí :crazy_face:

3 Likes

To jsi nic moc nového neobjevil. Je to i v článku.

5 Likes

Pohybuješ se na tenkém ledě. :sweat_smile:

3 Likes

A praktikuje to i část jeho fanoušků

3 Likes

Však ať napíšu cokoliv tak něco přilítne, takhle to má alespoň kouzlo :smiley:

3 Likes

Za 2 dny tu máme sprintovou kvaldu, konečně se zase F1 rozjede. Jako letos je ten kalendář celkem propadák.

2 Likes

Pomalu končí sezona a na Alzáky zase padá deprese, že ten jejich komik jde opět od porážky k porážce.
Za pár měsíců to bude 12 let, co ten mamlas naposledy něco vyhrál :smiley:.
To už snad ani nejde překonat, král zoufalců na věky.

1 Like

Ak nás má “ochudiť” o dva prehrané tituly a dlhé roky v strede poľa v priemerných tímoch, tak radšej nech ide za svojimi snami v iných sé.riách. :stuck_out_tongue:

Ale ako ste mohli sami vidieť, Max tvrdil, že nikam nejde a aj tak sa Wolff s Krackom pretekali, kto ho bude viac lákať k sebe. Takže si nemyslím, že by to Max zabalil bez toho, aby tomu po 2026 aspoň dal šancu.

Nikdy človek nevie, či jeho prestup do Mercedesu/Astonu (alebo zotrvanie v RB) nebude rovnako úspešné ako posledné sezóny v RB. A nech si hovorí kto chce čo chce, tak keby mal napríklad 5-6 titulov, tak tých 8 by ho určite lákalo. :slight_smile:

1 Like

No jo, nesmí se toho bát chlapec. :grinning:

2 Likes