Nehovorte Fredovi, že Ferrari je na tom dobre. Keď si to myslíte, ste mŕtvi, hovorí | Magazín F1 - F1online.sk

Vydrž. Dneska se to zlomí. :slightly_smiling_face:

Ja by som nerad zase ukoncenie penaltami ale smeruje to k tomu

Kéž by dal v 90+4 Reus. :slight_smile:
To by byl sen.

1 Like

No momentalne musia dorovnat a poslat tam dalsi :smile:

No tak nic. V Detroitu se jede IMSA, také řešení. :slightly_smiling_face:

1 Like

Ide sa aj 24ka nurburgring :heart_eyes:

1 Like

Já to tak Dortmund hrozně přál… i když jsem teda jejich fanoušek. :smiley:
Škoda, že to vyhraje nejhnusnější tým v celém sportu.

Jdu si na chvilku lehnout, mám vysokej tlak. :smiley:

Ja tiez fandim dortmundu aj ked ma real HP dresy :smile:

Tak zase priste, uz to tak vyzera

Já jsem fanoušek Bayernu, ale také jsem přál Dortmundu. :slightly_smiling_face:

1 Like

Tak toto je konec jak im to pustili … idem na cigaretu z toho :smile:

Vybral si si jednu simuláciu viniciusa LOL… A TEN brankar co nasimuloval? :joy:

Edit:
Spadol ako hruska po kontake (nevravim ze to nebol faul) na spodok nohy a drzal si kolienko…

Zapamataj si (mas dost rokov a si fanusik barcelony) ze kazdy takyto sragoriak futbalista bude simulovat… Napriklad neymar to bol extrem kazdy zapas na dve zlte karty :joy::joy::joy:

Darmo chlapci. Madrid je top. Rozhoscovia dneska na 93% dobre… Hra sa na goly a dortmund pres4al prvy polčas mohol vyhravat 2-3:0 :v:

gratulacia :slight_smile: hej mas pravdu, cakal som viac od dortmundu aj ked prvy polcas tlacili

Prvy polcas bol dortmud o triedu lepsi. Ale hra sa na goly. Kvalita muzstva je v minuse oproti real madridu… Bohuzial (pre vas) :v:

urcite je na com pracovat :+1:

2 Likes

Ok, tak užívej.

Neber to ako hejt. Vies vzdy je celý svet barca vs madrid… Dva svety. ja ti rozumiem. Nie raz som sa citil “ukrivdeny” ako ty (ked vyhrala barcelona)… Musime zit dalej. Bol to celkom dobry fotbal podla mna. Ale tvrdit ze tlacenka na madrid je smiesne :v:

1 Like

Samozřejmě, tak jako vždy.

2 Likes

Jo, moje zelanie aby neboli penalty sa splnilo, skoda ze opacne jak som chcel :smile::smile:

1 Like

Done, nezlob se na mě, ale z toho, co rozhodčí jen letos “přehlédli” ve prospěch Realu, by se dalo natočit 90 min video. :joy: (možná jsem si trošku zapřeháněl, ale ne moc) :laughing:

1 Like