Tak nekecat a makat.
Horner už chodí za Totem s prosíkem?
Skoda. Na poradny zvuk V10 jsem se docela tesil😔, i kdyz tam byla mala nadeje …
Ok, vypadá to že Mercedes bude díky motorům dominovat, … a teď babo raď. Moc možností ale nevidím.
Co je to zase za socializmus?
“Zamedzenie jednoznačnej dominancie jedného dodávateľa, resp. zavedenie patričných bŕzd v prípade, že takáto dominancia vznikne;”
Když někdo není schopný vyvinout konkurenceschopný motor pro nejvyšší motoristickou soutěž, tak ať tam neleze.
To je nehorázné. Má jít o soutěž těch nejlepších.
dufam ze sa nedohodli na nejakom sialenom balance of performance, ktory by obmedzoval vykon alebo co a tym padom znehodnoti vsetky vitazstva.
ale ak by spravili pre motory taky podobny ako maju pri obmedzeniach vo veternom tuneli, tak by to bolo fajn, aj ked to nebude take lahke pri motoroch
Honda bude dominovat, Mercedes se nechá ukolébat svojí hrou
Nemyslím si, že s elektrocentrálami bude startovní pole vyrovnanější, než v 2014.
Navíc se hodně říká, že elektrocentrály by se měly f F1 udržet pouze čtyři roky, což znamená že vývoj tohoto nesmyslu trvá déle, než se bude využívat.
Jsem přesvědčený, že nejlepší řešení je hodit elekrocentrály ze skály dokud je čas.
Jenže on čas už dávno není, tady si vedení F1 a FIA neuvědomuje, jak dlouho tvrá vývoj motoru, což je dost tragický.
Času je ještě stále dost. Vlastně začíná být pozdě ten nesmysl zrušit. Čím déle se bude tahle agonie protahovat, tím hůř pro celou F1.
Ne není čas, nemají tam co jinýho dát za motory na příští rok
Stále mají současné motory.
K tomu se už vyjádřil Mercedes, že nemá kapacitu na to vyrobit je pro příští rok, min ne po odběratele, ale jestli chceš vidět F1, kde bude jezdit jen Mercedes
Já myslel, že už jsi na víru v čerty moc velký. Opravdu těmhle pohádkám věříš?
Hlavne ze si tu jeden z najvacsich kritikov sucasnych pravidiel pretoze Mercedes nevyhrava
Tak aspoň, že to bude súboj Mercedesu s McLarenom a teoreticky s Alpine
Alpine je určitě mimo. A u McLarenu je otázka jak moc velká výhoda zase bude dělat motor a šasi pod jednou střechou. Podle mě minimálně na začátku bude zase dost ve výhodě tovární Mercedes.
Je to k zblití když už víš co a jak bude.
No co, aspoň budu o víkendech víc času.
Jsi sláb
To moc nechápu Dejve.
Jsem myslel, že máš víc času od roku 2007.