Nechceme opakovanie roka 2014, nalieha Horner | Magazín F1 - F1online.sk

Velmi sa bojis, ze Verstappen odtial vytlaci Russella?

Ja vôbec.
Ja som si čoraz viac istá,že sa to nestane.

Zato ty sa kvalitné bojíš, že Max stvrdne v RB ktorý sa potápa pre neschopnosť vedenia k sebareflexi! Ale čo si podpísal nech ma…

Verstappena, o ktorom stale snival a dodnes lutuje, ze mu ho Marko “ukradol”. A s Verstappenom v pripade dominantneho (alebo aspon vitazneho) auta ma vidinu rekordneho 8. titulu.

Ja sa absolutne nebojim. Ked zostane v RB, tak zostane. Pre mna F1 nie je zivot, ze budem po vikendoch nestastny, ked Max nebude vyhravat. Budem mu fandit stale.

1 Like

Myslím,že auto s číslom 12 ho necháva pomaly ale iste na tuto “nočnú moru” zabudnúť.

Toto dnes chce ukázať,že toto dokáže aj on. A na to stavil na iného koňa.

Ak budú mať tak dominantné auto, tak Maxa nepotrebuje. Russell nie je Norris aby sa rosypal a Antonelli je dosť možno generačný talent, pilot čo určí trend celej generácií …robí to od 12 rokov.

A nemám dojem, že by od augusta 2024 niekde spomenul Maxa alebo nedaj bože,že by mu to bolo ľúto. A najmä túto sezónu sa dosť výrazne sústredí na Mercedes a na GR s AKA. A to je jediné o čom rozpráva.

Narozdiel od Browna s Hornerom.

A potom kto je nervózny,že ?

Veď fandí…

Ale je úplne zjavne ako ho všetci tlačíte z toho RB …

Silou mocou. A vlastne aj kompliment pre Mercedes

Asi to robia dobre …

Z RB ho tlacia najviac sefovia inych timov. :smiley:

1 Like

Ten Russell, ktory to uz parkrat rozbil v poslednom kole?

Kto? Max urcite nie. Vsetci o nom hovoria (a mozno sa tomu cuduju) aky je uvolneny a v pohode. :smiley:

Za posledný rok koľko chýb v dôležitých momentoch urobil Russell ?

V kolkych dolezitych momentoch sa Russell ocitol za posledny rok? :smiley:

V dosť veľa

Ak si to pozeral

Napriklad? Ved skoro stale jazdil v zemi nikoho.

Kiks to popsala naprosto přesně.

Už teď vobčas k večeru mám pocit, že je Mercedes docela super :sunglasses:

Hej hej presne :person_facepalming:t2:

Ved cakam aspon na par z tych “dost vela” dolezitych momentov.

Spa, Las Vegas napríklad

Akonáhle Mercedes počúval tak tam bol

V oboch pripadoch mal v rukach najlepsie auto a tlak zazil akurat v Spa posledne kola. Vykon super, ale na druhu stranu mi napadne hned niekolko chyb v klucovych momentoch. Navyse v 2023 mal tolko kontaktov so supermi, ze az.

Crikey, tebe ale musi preyebavat…

Ďakujeme za hodnotný príspevok do diskusie

Mal som túto správu dlho rozpísanú v konceptoch a v inom vlákne, might aswell post it a opustiť sa popritom…
Tým problémom nie je ani to (nebyť tvojej posadnutosti = nemusíme čítať tvoj žalospev), že sme tu nútení tie tvoje bludy čítať, ale primárne to, že pôsobíš na fóre v blude nevídaných rozmerov a ani za toho boha si to nenecháš vysvetliť nehovoriac o pripustení si, že nie všetci sú okolo cockoti a že tým “lietadlom” nebudeš. Si zababušená tak hrubo v tej svojej názorovej bubline, že všetko proti tekvicovému latte chlapčekovi považuješ za útok alebo urážku a miestami to bereš až osobne, ako by sa to teba bytostne týkalo. Pripomína mi to náboženský fanatizmus. Kopeš okolo seba, vždy sem naletíš, obhájiš, odídeš. Potom sa čuduješ że si tu za pitchu… Ak to nie je ukážkovým príkladom navlhnutej sfanatizovanej faninky, tak potom neviem čo to je.
Komu niet rady tomu niet pomoci. Pre blaho nás všetkých daj si dovču, choď na túru, stráv čas s kamarátmi, prečítaj si knihu, choď na koncert, buď na slnku, ale hlavne prestaň dopitche skoorv3n3j vyj3ban3j spamovať s tým vyj3baným latéčkovým falošným holotrtkom. Niet falošnojšieho človeka od toho uslintaného enpécéčka.

1 Like