Máš tam 4 zavody, ve kterých byl RBR nejrychlejší, psal jsem tam, kde Max neměl nejrychlejší monopost. To jsme pak viděli v Maďarsku, Belgii nebo Italii.
Když je Alo na úrovni Stroll, tak proč zase poslední tři závody je takovej gap mezi nima?
Jinak tohle je ta glorifikace Maxe, o které jsem tu včera psal.
Jinak jestli je Alo na úpadku, ale dojel k Maxovi blíž, než Max k Charlesovi v Monze, tak to je špatný s Maxem
Perez - Imola 8. miesto, Kanada DNF, Spanielsko 8. miesto, Rakusko sprint 8. miesto.
To vyzera, ze ten RBR bol fakt najrychlejsi.
V Madarsku porazil jedno Ferrari aj jeden Mercedes, v Belgicku porazil jedno Ferrari a utocnika na titul Norrisa, v Monze bol RB tempom uplne strateny, tam nespravis nic.
K Silverstone mas co? Takmer vitazstvo, pricom tempo RB bolo slabsie ako Mercedes aj McLaren
K Holandsku mas co? Vedenie v prvom stinte proti McLarenu, ktory bol raketou v porovnani s RB. Na koniec porazil Piastriho a obe Ferrari.
Vymenuj chyby z pretekov od Miami, ktora ho stala body alebo poziciu? Alebo skus povedat pilota, ktory by v RB dokazal s tym autom ziskat viac bodov za dane obdobie. Gasly? Albon?
A Perez byl snad loni, předloni nebo i rok předtím ukázkou rychlosti monopostu?
Ale já se o tomhle vůbec nebavil, ty jsi měl potřebu psát nesmyslně o Alovi, jestli bych bral letošek, jako to, že už na to postupně nemá, tak to můžu prohlasit i o Maxovi s horší technikou má horší výsledky. A jo chyby typu Rakousko, Maďarsko, Belgie (tam měl Charlese dát s tím top speedem) i Monzou (Q3).
To k tomu tvojmu zhadzovaniu Maxovych vykonov. V RB boli aj Albon a Gasly, ktori su pomerne dobri piloti (aj Perez bol dobry pred RB). Takze Maxove vykony su vzhladom na tempo RB stale velmi dobre, povedal by som, ze stale na maxime toho, na co ma auto a aj to len v jeho rukach. V hocikoho ineho rukach je to auto shit ako vidime na Perezovi a videli sme aj na spominanom Gaslym a Albonom. Ak Max bude urovnou niekde pri Perezovi, potom sa mozme bavit o tom, ze jeho vykony isli dole.
Max aj bez najrychlejsieho monopostu dokazal pozbierat viac bodov ako Norris v najrychlejsom aute a stale totalne zadupava Pereza. Alonso mal obdobie, ze bol na urovni Strolla a robil chyby. To su skratka fakty.
To myslis to Spa, kde startoval vzadu kvoli penalizacii za komponenty a na konci na starych mediumkach dobehol Leclerca? A s akym top speedom? Takymto?
Už mě to nebaví ty tvoje trapný snahy o manipluace. Dáš sem data z Q, když se jelo na mokru, proč ne ze závodu? Tady to máš i s top speedem Maxe vs Leclerca
Poslední věta k Alovi. Z logiky věci, jestli na to nemá a uvadá, tak by se vykon měl zhoršovat, no poslední závody tomu vůbec neodpovídají, jestli byl teda údajně na úrovni Strolla
Hlupacik, prave preto som dal top speed z Q, lebo tam maju vsetci rovnake podmienky a vytocene vsetko na maximum. Top speed zo zavodu je ovplyvneny DRS, pneumatikami na konci pretekov, atd atd. Porovnaj top speed Maxa a Sainza a zistis, ze RB nemal vobec vyhodu voci Ferrari. Alebo sem daj tabulku top speedu za kazde kolo. Alebo je Leclerc tak zazracny, ze ma najmensi top speed zo vsetkych o 13-29 km/h a napriek tomu ich vsetkych (az na Mercedesy a Piastriho) porazi?
Ved ty si tak dem.entny, ze druhym obrazkom si to sam dolozis, ze Leclercov top speed bol nizky, lebo nikdy nemal DRS, zatial co Max (pretoze startoval vzadu a predieral sa polom) mal DRS dost casto pocas pretekov.
Average gap in Q je irelevantny, graf robeny len na zaklade vysledkov Q lepsieho pilota stajne. A akurat potvrdzuje to, ze Max vzdy ked na to auto ma, tak ziskal PP (v Spa mal penalizaciu za komponenty).
Ide o vsak o preteky. Od Miami je na tom McLaren lepsie, vsetky tri vyhry co Max odvtedy dal, boli o par sekund, ale vsetky tri preteky mohol vyhrat Lando. A v ostatnych pretekoch bol McLaren bez debaty lepsi od RB, akurat rozdiel robil Max (voci Landovi) a RB strategie (voci McLarenu).
Ano, par pretekov bol na urovni Strolla, posledne preteky je na tom lepsie. Ale to teda dopadol, ze ho obhajujes tym, ze poraza Strolla. Uz len to svedci o jeho upadku od 2023.
Mi hovor, ked ty davas grafy, ktore podporuju to co pisem ja a rozbijaju tvoje wannabe fakty, lebo tie grafy nevies citat.
Rovnako ako Hamilton nedokazal predbehnut v zavere Russella napriek velkej rychlostnej vyhode (vdaka pneu).
A ty to vycitas Maxovi, ze to je zly vykon, lebo nepredbehol Leclerca.
Honziku keby si ty mal inteligenciu a logicke myslenie na mojej urovni, tak nerobis na poyebanom HR. Na tuto temu sa ani nemusime bavit. Dve vysoke skoly, z toho jedna technicka, vs. tatkom zaplatena neakademicka sukromka z ludskych zdrojov ci akeho “zmysluplneho” odboru. Roky v IT na analytickych poziciach vs. panacik z HR, ktory sa venuje administrative alebo pohovorom. Povedz mi viac o tom, co ja mozem a nemozem robit, evidentne ma mozes vela naucit.
Tak toto je gol.
Ja pisem o tvojich prvych dvoch obrazkoch - Top Speeds in 2024 Spa-Francorchamps Race a Speed Trap - Belgian GP. Aka Monza. Kde tam v mojom komentari vidis nieco o top speede v Monze? (velmi dobre viem, ze na toto neodpovies, lebo si sa osral)
Nevím jestli sis toho nevšiml, ale top speedy jsem tu už dal. Další bod je ten, že Mercedes ma stejný monoposty, jestli sis nevšiml, tak RBR byl rychlejší ve SPA, než Ferrari.
Ale znovu, nedokážeš argumentovat, diskutovat ani udržet myšlenku, takže tam plácáš něco typu: dokázal porazit všechny až na … no, tak kdyby Max nedělal špunt co nedokáže předjet pomalejší monopost, tak by Leclerc byl rád za 5 místo
Dobre Honziku, sachovnica osrata, figurky rozhadzane, vyhlasil si sa za vitaza, mame to komplet. Zabavil si ma pocas mojej pracovnej pauzy a pocas cestovania a teraz idem so zenou na peknu veceru, takze sa s tebou lucim.
Prajem ti prijemny zvysok dna straveny za pocitacom hadanim sa online s cudzimi ludmi a dokazovanim im, ze si este vacsi lofas ako si mysleli.
PS: Nezabudni opat postnut obrazok nejakej zeny, na aku v zivote mat nebudes ty predkusak nepodareny.