Našiel Andretti šéfa neexistujúceho tímu? Do služby sa hlási Otmar Szafnauer | Magazín F1 - F1online.sk

bol by to od neho sibalsky krok ale co ine mu ostava

1 Like

Mali by sme ho počúvať, ten chlap vie, čo hovorí.

5 Likes

Nevím co z toho bude, asi se chce rychle měnit téma od Andrettiho :poop:

Nic není staršího jak včerejší noviny. :slight_smile:

Kůže, šáňo a koňak.

Poslední večeře? :eyes:

2 Likes

Prý to oznámení má být, že Hamilton má jít v 2025 do Ferrari místo Sainze.

:grinning::grinning::grinning: Lujzo sa opil, sfetoval a nevedel čo podpisoval? Toto je čisté sci fi. Skôr to bude dáka somarina, ktorú len nafúkli aby prehlučali kauzu Andretti

1 Like

Ale tak nemusíš tontu všem hlásit… za to nemůžu, že jako pyžamo mám věci od TH :grinning:

Ham místo Sainze už letos, Sainz do RB, Albon do Mercedesu a Williams schani pilota

1 Like

Cital som aj o tom ze oznami sabatical prave hamilton po 2024 ale aj ze az po osmom titule, asi sa necham prekvapit, u ferrari po rebrandingu na Lecrarri sa mi nehcce verit aby tam kapacita ako Lewis isiel

2 Likes

Používateľovi sa to páči. A Sainza odložia ako Kimiho do Sauberu, kde si počká na Audi. Kto do Mercedesu?

1 Like

Nic, tal beru zpět, napsal to Eisele, tak se to nestane

Ham si dá sabatical po testech letos, protože bude vidět, že auto na výhru nemá a vrátí se 2026, jako zaskok bude Albon případně Ocon

To by snad teamu nespravil takuto kudlu do zad

Zeptej se Rona :grinning::grinning:

Mercedes potrebuje hviezdu a tie sa nám rýchlo míňajú a nové ešte nesvietia tak jasne. Nemaju inú možnosť, len ukecať Maxa na najdrahší kontrakt v histórii :slight_smile:

Neviem, kto robil tú fotomontáž (možno Ivan Tásler), ale Hamík tam má vzhľadom k telu v kombinéze neproporčne veľkú hlavu. :slightly_smiling_face:

4 Likes