Najväčší smoliar Alonso: Niektorí mali priemerný víkend a skončili v prvej päťke | Magazín F1 - F1online.sk

Jeden obed s Neweym a auto ozilo. Co bude ked auto postavi sam cele?:grin:

presne o tebe hovorím, onanista :kiss:

Tak prvý stint sa George aj oba Astony držali veľmi dobre, pokazilo sa to až po prvých pitstopoch. VSC a SC dnes dosť zasiahli do stratégií a zrovna oni (a Sainz) na to najviac doplatili.

Ano i ne. Podle prohlášení RB věděli taky, že žluté jsou na kvalifikaci lepší, což je neobvyklé, ale nechali si je na závod. Jezdcům, kteří je použili v kvalifikaci, potom v závodě chyběly. Je to jedno k druhému. A George Russell se k dnešní rychlosti v závodě vyjadřoval hodně kriticky.

Teď nevím, jestli se mnou souhlasíš nebo ne… Ale ti, co se kvalifikovali na žlutých, je pak už nové do závodu neměli, tak asi jo :smile: ?

Je to tak, dokonce dost zpomalil, o to je horší že Lance tu pozici stejně rychle ztratil a neubránil se, čili Alonso jen ztratil čas.

2 Likes

Jo… to je jen podklad. :smiley:
Jinak to s tím opotřebováním těch žlutých tak horké není…
Zahřívací kolo, rychlý kolo a výklus do boxů. :smiley:
Takže sotva 3 kola

1 Like

Ale je to extrémní kolo, kdy se pneu vůbec nešetří, to musí být znát. Kdyby to bylo tak zanedbatelné, tak si je vzali všichni. Že červené nefungují bylo od třetího tréninku jasné, nikdo se na nich nezlepšil, a když jsem si toho všimla já, tak to snad musely ty chytré hlavy v týmech vědět taky :smile: .

Ale tak tady na forum určitě už otevírali šáňo, že Stroll je přímo za zadkem Alonsa. :smile:
Líbí se mi jak k tomu Alo přistupuje, dokaže být v takhle těžkých zavodech oporou a nekašle na Strolla…otázka je jak se mu to vrátí. Asi nijak, jako vždy. xdd
Ale je to od něj hezký.

2 Likes

Môžeš mi ukázať, kde spomenul Hamiltona, prosím?

3 Likes

Presne preto ho nemám rád dosť dlhú dobu je zahrabaný a keď sa im trochu zadarí tak sa tvári ako keby vyhral titul

1 Like

Však jo. V sobotu tam furt něco machroval. Žádná pokora. :slightly_smiling_face:

1 Like

Celkovo som mal smolné preteky v tomto zmysle, zatiaľ čo niektorí, ktorí mali priemerný víkend, skončili v prvej päťke.”
no koho asi tak myslel, netvarme sa hlupo :smiley:

Pravda, pokorný moc není, s tím jeho povaha musí bojovat hodně často. Nemůže být dokonalej pro všechny :stuck_out_tongue_winking_eye:

Akorát teda nevím co tak nepokornýho udělal a jak machroval…

1 Like

Ve skutečnosti bych řekl, že Alonso postupem času hodně zmoudřel.
To někteří jeho fanoušci jsou na tom hůř. :stuck_out_tongue:

Si tu zase přisel vyvolávat hádky?

Alonso na RB no.2 zatlačil pěkně, ten oheň v něm je stále. Stroll se nehnul z 15. místa. Docela blbý, že F1 neukazalo ani jedno předjetí, když si vezmu, že Alonso musel trhat ten DRS vláček v zátáčce a ne na hlavní rovince.

Jinak Alonso pak nemlátí do volantu, ale mlátí si přímo do helmy za jízdy, čas 1:57. 🫣🫠 :sweat_smile:
:fire: :fire: :fire:

2 Likes

Byl hrdý na jejich práci po takové době, to se nesmí :smiley:

2 Likes