Ja zas nepotrebujem zmenu majstra, pokial je sezona ako taka zaujimava a to bola/je.
V podstate z Maxovych 4 titulov (dovolim si takto predbehnut, lebo ta sanca pre Landa uz je fakt skor matematicka ako realna, aj ked nikdy nehovor nikdy) boli dva extremne vydrete a v ani jednom pripade nemal najlepsie auto. Obe sezony extremne napinave a plne zvratov. Hoci ide o predlzenie Maxovej titulovej snury, tak urcite sa nejedna o dominanciu, lebo tento rok ma vo vseobecnosti k dispozicii horsiu techniku ako Norris.
2022 by som prirovnal k Lewisovym 2017 a 2018 kedy prvu polovicu sezony to bol vyrovnany boj (akurat Max jazdil lepsie a bez chyb narozdiel od Lewisa) a po letnej prestavke vzdy super odpadol, co bola celkom nuda.
A 2023 by som prirovnal k Lewisovej sezone 2020, akurat aj tu plati to, ze Max jazdil ovela konzistentnejsie. A to bolo na tom to zabavne sledovat, ci to da RB bez prehry alebo nie a kam az Max moze natiahnut rekordy.
Cize zo 4 titulov ma 2,5 roka extremne bavilo, druha polka 2022 bola taka nudnejsia a 2023 bola zaujimava aj vzhladom k rekordom a aj vzhladom k tomu, ze za RB bola mela a furt koncil niekto iny ako druhy.
Lewisova era ma bavila o dost menej. 2014-2016 bol zaujimavy boj len Mercedesu, 2017-2018 len polovica sezon, 2019 a 2020 nuda, lebo za Mercedesom bolo pomerne stabilne poradie s rozostupmi.
A Vettelova era bola podobna ako Maxova. 2010 a 2012 fantasticke sezony, 2011 dominancia a 2013 pol sezony super a potom dominancia.
Kazdopadne od buducej sezony si slubujem vela a dufam, ze sa to naplni. Boj o titul aspon medzi 3 timami.