Nahradí Hamiltona Mick Schumacher? Je jedným z najväčších kandidátov, tvrdí strýko Ralf | Magazín F1 - F1online.sk

Jak jsem psal výše, ochromuje mozky a zatemňuje úsudky…

neskoncil vo Ferrari pretoze mu Helmut zniesol tmavomodre z neba…

2 Likes

Vždyť nemusíš mít na Antonelliho stejný názor, ale nechápu že ti tak vadí že se o něm píše a chceš aby se to zakázalo :man_facepalming: Já jsem zvědav co předvede v F2, jako talent se zatím určitě jeví.

1 Like

Honzíku Honzíku, keby ťa nepoznám, tak si myslím, že si celú noc pil a žúroval a teraz máš dojazdy a kvôli tomu trepeš bludy.

Max bol v F1 skôr ako Rosberg skončil a keď máš dvojicu Hamilton - Rosberg v najdominantnejšom aute v histórii, tak nevymeníš ani herného za 16 ročný supertalent.

Mercedes ho veľmi chcel, len nemal pre neho ešte miesto v F1. RB ho presvedčil práve preto, že mu hneď ponúkol sedačku v TR.

Tvoje znalosti tu pokulhávajú. Alebo ich potláča tvoj komplex z Maxa.

Hamilton sa to naučil od Alonsa. Keď nie je auto na titul, tak s GP2 enginom jazdiť nebude a odíde inam. :stuck_out_tongue:

mole treba vyprasit :smiley:

Napsal jsem to částečně jako vtip, myslel jsem že to každý pochopí.

Každopádně jsem asi přecitlivělý ke všem náznakům fanatismu a tady jsou k tomu sklony.

Ten kluk neukázal zatím ani špetku z toho, že má mentální potenciál uspět.
To, že možná umí dobře točit volantem jedna z mnoha vlastností, které jsou nezbytné, nikoliv jediná a hlavně zdaleka ne nejdůležitější…

Ale je dobré, že se objevil asi po 10 letech někdo, kdo vypadá zajímavě.

Každopádně Júki je ten, kdo si zaslouží pozornost a přízeň :love_you_gesture:

Zasloužený Fanatismus v podobě Jukiho naštěstí drtivou většinu opravdu nechytla :smile:

1 Like

Jakože je potřeba vyprášit Jose z fora? No nebylo by to od věci

musis mu dohovorit

Nie som si isty, ci tuto tvoju metaforu pochopil. :smiley:

1 Like

No to mu dal, o tom není pochyb, ale ve Ferrari i Mercedesu by mu dali dřív vítěznou techniku. Btw Max naskočil do RB v roce, ve kterym pak Rosberg oznamil konec, fakt si nemyslím, že by neměl moznost prestoupit, kdyby tu nabídku dostal

Ale já molskou řečí nemluvím víš co😀

to uz mi doslo, vzdavam to :smiley:

1 Like

Jos je celebritou tohto fora, ktora vam neda spavat. Vcera ste tu Josa so sugardaddym riesili hadam 20-30 komentarov vkuse. :joy:

Za to ty uz si sa vyprasil velakrat, dal si uz X odchodov a furt sa doplazis naspat.

Za tym hladaj coaching stareho Josa. Ten velmi dobre odhadol, ze sa viac oplati tahat nitky v RB ako naskakovat do Mercedesu vedla Hamiltona. Tam bol neskutocny push nato aby bol Max v RB jednotkou a pokial si ho Marko chcel udrzat tak RB musel toto dorucit. A dorucil.

Ale to by musel miesto v time Hamiltonovi prenechat Leclerc a nie Sainz. Lebo Sainz dokazuje ze je po celkovej stranke spolahlivejsi , aj ked nema celkovo taku rychlost na jedno kolo ako Charles.Vie jazdit z rozumom a dokazal to ze behom pretekov dokaze rozumne premyslat. Ma prehlad o taktike . Leclerc je iny . Je velmi rychli ak mu vsetko pasuje a ma rychle auto , ale nevie jazdit strategicky a rozumom tak ako Sainz. Podla mna za odchodom Sainza z ferari stoji prave to ze Sainz sa uz dlhodobo spaja s posobenim v Audi

na to, ze sainz mal dva roky auto, ktore vyhovovalo jeho jazdeckemu stylu tak ho leclerc ajtak drtil cize … s tym audi mozes mat pravdu, tam je silny lobing od starkeho

Na mluvení o sobě ve třetí osobě měl tady na fóru monopol @PUFF, kdysi dávno…

To bylo ještě v době, kdy mě i vykal a provolával neomarxistická hesla.
Od té doby bohužel hodně zdrsněl, píše mi že jsem idiot a přestal držet dietu :smiley:.

Můžeš převzít jeho štafetu, mě starý Puff chybí.
Ikdyž jsou občas náznaky, že by se mohl vrátit.

1 Like

Papa Jos tak o sebe niekedy hovori, len ty tu casto nebyvas. :stuck_out_tongue:

Toto ti ale nesplnim. Ani jedno ani druhe. :smiley:

V skratke zhogrovatel. Dufam, ze ja tento vyvoj mat nebudem. :sweat_smile:

2 Likes