Na Briatoreho minulosti mi nezáleží, vyhlásil Famin | Magazín F1 - F1online.sk

Flavio Briatore je späť. Zdá sa to neuveriteľné, ale ako sa ukazuje, čas zahojí všetky rany. Napriek životopisu preplnenom kontroverziami a veku 74 rokov hlási taliansky boss (a v jeho prípade je toto označenie viac ako priliehavé) veľkolepý návrat. Nech si o tom myslíme čokoľvek, Flavio je možno jediný človek na svete, ktorý môže zachrániť topiaci sa Alpine. Rovnaký názor má zjavne aj šéf stajne Bruno Famin.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/159133/na-briatoreho-minulosti-mi-nezalezi-vyhlasil-famin

@helmutko toto som ti napisal na jeden komentar, k inemu clanku kde sa rozoberal Alpine a koho by tam potrebovali

Taky ne. Jak říkal prezident Zeman, nejvíc prskají samozvaní dobroseři.
I jeho druhé, známé moudro se sem velmi hodí.
Jen idiot nemění své názory.
Chybí Milda :pray: (k F1)

1 Like

alpine potrebuje investicie

1 Like

No nevím. Poslední co se mu povedlo byla Leni, když zbouchl Heidi Klum.

2 Likes

Podvod světu vládne.

Proč se Alpine obrátil na kontroverzního Flavia Briatoreho, aby se pokusil zlepšit jejich budoucnost? (planetf1.com)

Pokud tovární tým, který se sám prezentuje jako národní klenot nebo něco podobného, veřejně prezentuje ochotu spojit se s podvodníkem, vypovídá to nejvíc o Alpine samotném. Uvidíme, kolik štěstí jim to přinese.

3 Likes

Chvíľu som si myslel, že ten článok smeruje k tomu, že Alpine bude jazdiť s motormi vyrobenými z Číny, čo by pre mňa nebolo nejaké veľké prekvapenie, prípadne nejaká spolupráca s Lotusom/Volvom. Nakoniec tam chcú len upratať zamestnancov z motorárne

Motorářů je příliš. Bylo jasné, že někdo musí z kola ven.

“Podvodník” rovnaký ako Wolff, Horner, Dennis, Todt, Brawn, Frank a všetci ostatní, ktorí dosiahli nejaký úspech. Bez toho by v živote úspech nedosiahli, Lewis by nemal titul s McLarenom, otázne je, kde by bol Mercedes v 2014, Schumi by mal možno o 2 tituly menej, Brawn GP by ani nevznikol, Williams by mal tiež minimálne o 2 tituly menej a takto môžeme menovať ďalej, pretože takmer každý jeden ročník sa nájde nejaká kontroverzia, ktorej veľkosť závisí od počtu ohrdnutých zamestnancov a ich ochote hovoriť na štýl urazeného Piqueta

Nikde nie je napísané, že projekt Audi bude úspešný a môžu to zabaliť ako Toyota. Detto RBPT s Fordom môže dopadnúť všelijako.

Ale i bez Renaultu má být o jednoho motoráře více.

Přinejmenším nařízenou havárii zatím nikdo z jmenovaných na kontě nemá, ostatní je takové “všichni kradnú”. Ale hádat se kvůli Briatoremu nebudu, za to mi nestojí.

3 Likes

Je to smutný. Viz Berbr, Pelta nebo Horník.
Silnější pes m.dá.

V Česku mě to ani nepřekvapuje, že si gauneři běhaji po svobodě a dal vykonávají funkce. viz. Bývalý premiér… Ale Briatore v západní společnosti je šok.

1 Like

Nenapadlo by mě, že ho někdo vrátí do hry. A když, tak třeba nějaký obskurní tým typu Haas. Ale co, život je samé překvapení. Ještě můžou na Tour angažovat jako rozhodčího nad fair play Armstronga a je to všechno :smile: .

Nariadená havária, ktorá ovplyvnila jeden pretek v prospech tímu, ktorému o nič nešlo vs. nelegálne komponenty na monopostoch, ktoré ovplyvnili neraz viac ako jednu sezónu. Koľko takých nariadených odstavení monopostu, pod zámienkou poruchy a vyvolania SC, napríklad od zákazníkov, by sme našli naprieč poslednými sezónami alebo náhodné nedobrzdenia, odstavenia monopostu napr. v Monaku a podobne, to by boli doživotne vylúčení Max Lojzi Bottas Leclerc a do minulosti sa mi ani nechce zachádzať. Navyše Piquet začal spievať až keď prišiel o sedačku a spravil zo seba obeť

No tak Ti to nevadí, proč ne. Alpine to taky nevadí.

Nie, skôr sa ťa snažím naviesť na odpoveď, prečo ti vadí jeden moment a zvyšné v kľude prehliadaš

1 Like

A proč, každému vadí něco trochu jiného, něco víc a něco míň. Mně vadí Briatore víc než ostatní z důvodu, o kterém píšu, i když si celkově nedělám iluze ani o ostatních. Tobě ne, ok.

Ďakujem za odpoveď. Zároveň ti odpoviem aj ja, mne práve z rovnakého dôvodu nevadí Briatore, pretože nie je o nič lepší ani horší než zvyšok

1 Like