A niekto ide tvrdiť, že preregulovanosť a byrokracia v EÚ nie je problémom v biznise.
Však není, tohle je problém Applu, že si neumí poradit s market requirements
Neřídí se náhodou Market requirements podle požadavků/potřeb zákazníka ?
Ne, to nejsou jen potřeby zákazníka, to jsou i předpisy a celkově legislativa. Asi si dovedeš představit, jak by to vypadalo, kdyby legislativa nebyla a řídilo by se to jen tím, co chce zákazník
Tak funguje napr cierny trh
No nějaká základní regulace je asi fajn (drogy, zbraně). Na druhou stranu jsou i naprosto zbytečné regulace které zbytečně svazují trh. viz. Apple a předpokládám že problém s GDPR a AI (nevím článek jsem nečtl).
Tak ten funguje na základě nabídky co kdo tam dá a za jakých podmínek 
Tak jasně, že příliš regulace zabíjí inovace a konkurenční prostředí. On je problém ten, že EU má strukturu nařízení a doporučení pro svůj trh, zatímco zbytek světa je dost volný, ale taky neregulovaný, což vede k tomu, že se firmy zaměřují na to, kde jsou regulace, ale taky mají právní jistotu. To vidíš i na produktech pro Jihoamericky trh nebo Afriku, kde ty produkty nemají takovou kvalitu nebo záruky na opravy/výměny atd.
A proto se může EU strachy posjat z neregulovaného čínského trhu, který dokáže být Evropě cenově konkurenceschopný i když se na čínské zboží zavádí Xnásobné cla.
Dulezity je drzet a umet tocit s kohouty financnich toku do Evropy a ven, lidi nikoho nezajimaji, uplatit se da kazdy, rika se tomu hamiznost, to je odborny vyraz.
Nastala doba šetření, tak se bude muset uskromnit i Emil. Tedy pokud chce dále sbírat tituly v jiných týmech.
Druhá možnost je zůstat v RB až do konce velice výhodné smlouvy s RB.
Sorry já si Tě automaticky přiřadil k jiné diskuzi a nechci zakrývat něco co jsem už napsal.
Takový já jsem charakter. 
Jedine vybudovat Emil Team, vzdyt on ani neni schopnej sam si vybudovat sebeduveru, musi mu tam tahat obetni novacky a popravovat je verejne, cely je to nechutny.
Ale vždyť on v RB Emil tým už má. Stačí se podívat jak rozdílnou techniku dostávají jeho týmoví parťáci.
Není divu, že do RB už nikdo nechce.
No ma, ale furt ho chce nekdo prenaset do jinych tymu kdyz to neni z podstaty byti Emila mozny, hrusku na jabloni taky neuvidis.
Počkejme si na příští rok, kdy i Emil bude s novým vozem začínat od nuly.
Vic nez novy vuz vsechny zajima koho dalsiho vedle neho zase popravi 🫤
Další asi bude Hadjar, ale ten už může na přemístění do hlavního týmu i vydělat.
Ten se brani zuby nehty, ale Carodej si pro nej prijde, da mu lopatu do ruky a posle ho vykopat si hrob.
Hadjar se brání přestupu do RB v tomto roce, ale pro příští rok s přestupem určitě problém mít nebude.
Možná ne no, kdo ví