Môžeš odísť skôr, ak nepovieš, čo si o nás myslíš | Magazín F1 - F1online.sk

chod na vaclavak xenofob :smiley:

tak preco sa potom zlostite ked vam napisem, ze vasu praUdu nechcem akceptovat :frowning:

Ved prave, raz by tak ci tak skoncil. Raz skonci aj Horner, raz aj Verstappen odide. Od toho je tam potom ten najvyssi, aby sa s takou situaciou vysporiadal a adekvatne ju vyriesil.

Ak je pravda, ze Hornerovi zacalo spliechat na majak, skoda… Ale aj tak mu zasluhy za to co dokazal doteraz uz nikto nezoberie.

Som vsak zvedavy, kde Newey zakotvi… Ja zatial tipujem dochodok aspon co sa F1 tyka. Symbolicky skonci na buduci rok na vyrocie Sennovej smrti :slight_smile:

2 Likes

Já vím, ty nedovedeš už jinak reagovat, než tupýma urážkama, prostě na to nemáš kapacitu :slightly_smiling_face:

Tvůj úpadek je jeden z největších co jsem na fórech zažil. Většinou na takový typy narazíš rovnou, ty jsi ale jeden z poměrně mála u kterých jsem viděl ten sešup :thinking:

2 Likes

Minutu predtym

A

Ty si riadna troska… Teba by som chcel stretnúť :joy::joy:

5 Likes

posielame klucenku

1 Like

Sorry, ale někdo kdo ma podmínku za držení drog, tak s ním se potkávat opravdu nechci :slightly_smiling_face:

Objektívne by prospelo celej F1ke, ak by Newey šiel do dôchodku alebo mimo F1ky. Kto chce vyrovnanejšie pole tomu isto pochopí, a svojím spôsobom by bolo fakt ideálne, ak by nešiel k nikomu. Síce nie je úplný mág, ktorý zmení čojaviem Ferrari za jeden rok, ale aj tak je dosť silný a dômyselný až natoľko, žeby prospelo, ak by ho nemal nikto. :slight_smile:

1 Like

drogy ti vadia, ale situs s exe ti nevadi.

1 Like

Alpine by mohlo být vynikající řešení :smile:

No, ak je masochista, tak možno áno :smiley: .

Mylis sa shitnerko. Praveze @Hedgehog narastol ako nikto tu. Jeho vyvoj by som nazval ako “rise of the samurai”. :fire:

Co to je s exe?

Pinďa má oficiální podmínku od soudního orgánů SK. Situs exekuce má jen v hlavách místních idiotů :slightly_smiling_face:

Dal by si mu high kick na hlavu z prvej ako to robi Shitner alebo by si si len uzival psychicku sikanu? :joy:

Ježek tu o tobě lže, že máš exekuce

Jaký exekuce? Proč bych měl mít nějaký exekuce? :grin: Je normální?!

Co s tím mám přesně dělat? :grin:

Asi proto, že @Hedgehog a @Jos_Verstappen jsou největším odpadem tohoto fóra a šíří tu takovéto lži