ak nebudu mat vlastne motory, tak aku hodnotu nam prinesie do F1? (o nic viac ako by priniesol andretti). poslenych 5 rokov su to len same trapnosti.
Vyborne. Takze Renault setri kde sa da, nikoho poriadneho nezaplatia, teraz zrusia motory. Toto ma aku hodnotu pre F1? Ked su tam len skrz to, ze sa oplati vlaatnit team?
Pomaly si zacinam mysliet, ze sami vedeli, ako dopadne ich 100 pretekovy plan ci co to mali a nesplnenie pouzili ako zamienku na zbavenie sa drahych ludi. Nezaujimalo ich, co s Alonsom, co s Piastrim, len sa vyhadzuje. A toto FIA a FOM nevadi, to Andretti by nic F1 nepriniesol fakt joke tato politika.
Ved toto je viac na smiech ako nejaky Haas ci Williams
RedBull po Mercedesu začíná útočit i na McLaren s Ferrari.
Takže útočí na všechny své nejbližší konkurenty a snaží se je oslabit politicky. Je vidět, že se konkurence nepříjemně přibližuje.
A toho dne byl poněkud neklidný.
Tohle bude hodně zajímavý vývoj, že by 3 týmy našly skulinu v pravidlech? Bude se dělat nová TD?
Jistě že jo, jen se nespěchá, politika a moc. Mít to jen Aston už je další TD na světě.
Tak Aston to měl jiné.
Ten dělal ohebnost v upevnění. Takže nějaký flexi šrouby.
Nepřijde mi to nic hroznyho.
Za mě v pohodě.
Rekl bych, že RB to má mnohem závažnější.
Má prohyb té vnitřní lopatky.
Stačí DQ všechny 4 týmy z letošního MS
Dobrá haluz človeče …
2028 odpovídá
V 2028 bude mať Fernando v závere sezóny 47 rokov.
Však v 2035 bude mať Kimiho dieťa koľko, 18?
Takže v nejlepších letech
Robin sa narodil 28. januára 2015, čiže v priebehu roka 2035 bude mať 20 rokov.
Zaujímavá predikcia, ale viac by sa mi páčilo, ak by obsahovala viac titulov Leclerca.
Však to je ideální věk na titul
Co to znamená?
Všechno možný