Motorový projekt Ferrari dostal tvrdú ranu, na odchode sú dvaja kľúčoví inžinieri | Magazín F1 - F1online.sk

Královské dělení.

Ferdo, určitě i Ty víš, že hlavy válců z hliníkových slitin se používají už celé věky…

Ten článek jsem nečetl, ale někde, někdo, něco hodně pomotal a tady se z toho vytvořil kočkopes.

1 Like

Al jen sbira a mixuje to co najde na siti, kde se vali kupa hnoje, clovek aby to prehazoval vidlema aby se dobral oficialnich dat a tohle ty nam tady predkladas 🫤

Tak si Bobe zahrajeme hru, kdy mě postneš nějakou moji technickou informaci, kde jsem popisoval jak něco funguje a není to tak.
Když něco najdeš, co neumím obhájit, pošlu ti driver, aby ti nechyběl v bagu…

2 Likes

Tak pokud vychazis ze svych znalosti a zkusenosti kde je problem, ja mluvil o tom co generuje AI davej si na to majzla panejo, to ani neni risk, to je cistej hazard.

Driver ale nejakej poradnej, i kdyz profici jsou schopni hrat jen se 7 zelezem skoro celej turnaj :man_golfing:

Měl bys to vzít jako výzvu Bobe, dal bych ti můj driver Callaway, alespoň bys to nemusel šudlat hybridem :smiley:.

Nech si poradit od místních kronikářů, sice si pletou píst a válec, benzín a naftu, nebo dokonce tvrdí že palivo ve válci vybuchuje, ale třeba bude sranda.

AI používám výhradně na geologii, jinak zatím funguju lépe než ona.

Ja jen ze ty drivery s obrima hlavama jsou pro ty co to neumej :wink: a nejvetsi vopruz jsou stejne bunkery.

Tak snad příště budeš mít víc odvahy.

1 Like

Jako ze bych neco vyhledaval :smirk:

F1 dokáže do vývoje vrazit každý groš jen aby se někde ušetřila tisícina sekundy.
Válce, písty, ojnice, kliky, ventily, hlavy, turba a ložiska jsou největším žroutem nákladů za drahé kovy a keramické materiály.
FIA to samozřejmě ví a proto je hodně materiálů a hlavně keramika na písty zakázaná. Samozřejmě z ekonomických důvodů. Dnes se jedná o docela směšné rozhodnutí, když ERS zdražilo motory o dvojnásobnou sumu.