Královské dělení.
Ferdo, určitě i Ty víš, že hlavy válců z hliníkových slitin se používají už celé věky…
Ten článek jsem nečetl, ale někde, někdo, něco hodně pomotal a tady se z toho vytvořil kočkopes.
Al jen sbira a mixuje to co najde na siti, kde se vali kupa hnoje, clovek aby to prehazoval vidlema aby se dobral oficialnich dat a tohle ty nam tady predkladas 🫤
Tak si Bobe zahrajeme hru, kdy mě postneš nějakou moji technickou informaci, kde jsem popisoval jak něco funguje a není to tak.
Když něco najdeš, co neumím obhájit, pošlu ti driver, aby ti nechyběl v bagu…
Tak pokud vychazis ze svych znalosti a zkusenosti kde je problem, ja mluvil o tom co generuje AI davej si na to majzla panejo, to ani neni risk, to je cistej hazard.
Driver ale nejakej poradnej, i kdyz profici jsou schopni hrat jen se 7 zelezem skoro celej turnaj
Měl bys to vzít jako výzvu Bobe, dal bych ti můj driver Callaway, alespoň bys to nemusel šudlat hybridem .
Nech si poradit od místních kronikářů, sice si pletou píst a válec, benzín a naftu, nebo dokonce tvrdí že palivo ve válci vybuchuje, ale třeba bude sranda.
AI používám výhradně na geologii, jinak zatím funguju lépe než ona.
Ja jen ze ty drivery s obrima hlavama jsou pro ty co to neumej a nejvetsi vopruz jsou stejne bunkery.
Tak snad příště budeš mít víc odvahy.
Jako ze bych neco vyhledaval
F1 dokáže do vývoje vrazit každý groš jen aby se někde ušetřila tisícina sekundy.
Válce, písty, ojnice, kliky, ventily, hlavy, turba a ložiska jsou největším žroutem nákladů za drahé kovy a keramické materiály.
FIA to samozřejmě ví a proto je hodně materiálů a hlavně keramika na písty zakázaná. Samozřejmě z ekonomických důvodů. Dnes se jedná o docela směšné rozhodnutí, když ERS zdražilo motory o dvojnásobnou sumu.