to je predsa uplne jedno z akeho dovodu sa im RB vyrovnal. Rec bola o Hamiltonovi.
Nevedel jsem ze jses simulant, omlouvam se
Hamilton tu sezónu zvládl.
Podal naprosto excelentní výkon v posledním závodě, kde rivalovi naložil 20 vteřin.
Kdyby se dodržela pravidla, tak byl 8 násobný mistr světa.
Třeba by zároveň ukončil kariéru a byl by tu klid.
Klud, ja Sira uznavam ako sikovneho pretekara, ale ked bob tak nahral na smec tak co som mal robit?
Nezvladol. Nebyt jeho stastia (a nezmyselnych Red Flags), tak by o titul na konci vobec nebojoval. Prehral to svojimi chybami (posledna VC s tym vela nemala). Ak by nerobil chyby, ako v predoslych sezonach, tak ma titul vo vrecku a ani nejaky Masi s tym nic neurobi.
Nelhat tu o tom, co si tam vše vyblil?
Aha, takže ty ani nevíš proč se to měnilo FIA to měnila pod důvodem bezpečnosti, ale přiznala, že to bylo na zpomalení Mercedesu. Za to má být Ham rád, že se zase pomáhalo RBR?
Takže ono to mělo být asi vtipný. No jo helmutko a jeho joky.
Ok, takže nereaguješ na pointy výše, ale pošleš gif sebe, jake jezdíš v MHD, skvělý
Tak Helmutko to překourtí a lže o tom co se dělo v F1, potom napíše radoby joke, pošle gif, kterej je funny asi jako jeho sociální život a má hotovo. Teď si dá pauzu a pak naběhne s várkou toho stejnýho, protože tam nic jiného ani nemá 🫢
nic lepsie som v zivote nedokazal, takze ano.
V cem jsem nahral na smec.
Ale jo, zustan u těch vypočtu MJ a kW atd…
Lepsi je Jos, snazivejsi multi-nick jsem nevidel, napise koment a pak se zacne napetkrat logovat a davat si pod koment srdicka, ticho ne
Menilo sa v prvom rade to, že sa nové pravidlá posunuli o rok. To bola oveľa zásadnejšia a podstatnejšia zmena. Nebyť tej zmeny, tak nie je ani dodatočná zmena a Lewis má o niekoľko víťazstiev a pódií menej.
Hamilton to aj napriek svojim chybám mal vo svojich rukách. A predsa to nezvládol. Stačilo o jednu jazdeckú chybu menej. A že ich bolo v tom roku.
Strašne sa pomáhalo RBR. V prvom preteku sme to videli pri traťových limitoch. Aj pri zákaze legálnych zadných krídel.