Mintzlaff odmieta odchod Verstappena: Za veľa nám vďačí | Magazín F1 - F1online.sk

to je predsa uplne jedno z akeho dovodu sa im RB vyrovnal. Rec bola o Hamiltonovi.

Nevedel jsem ze jses simulant, omlouvam se :people_hugging:

1 Like

Hamilton tu sezónu zvládl.
Podal naprosto excelentní výkon v posledním závodě, kde rivalovi naložil 20 vteřin.
Kdyby se dodržela pravidla, tak byl 8 násobný mistr světa.

Třeba by zároveň ukončil kariéru a byl by tu klid.

2 Likes

Klud, ja Sira uznavam ako sikovneho pretekara, ale ked bob tak nahral na smec tak co som mal robit?

2 Likes

Nezvladol. Nebyt jeho stastia (a nezmyselnych Red Flags), tak by o titul na konci vobec nebojoval. Prehral to svojimi chybami (posledna VC s tym vela nemala). Ak by nerobil chyby, ako v predoslych sezonach, tak ma titul vo vrecku a ani nejaky Masi s tym nic neurobi.

1 Like

Nelhat tu o tom, co si tam vše vyblil?

1 Like

Aha, takže ty ani nevíš proč se to měnilo :grinning: FIA to měnila pod důvodem bezpečnosti, ale přiznala, že to bylo na zpomalení Mercedesu. Za to má být Ham rád, že se zase pomáhalo RBR? :grinning:

1 Like

1 Like

Takže ono to mělo být asi vtipný. No jo helmutko a jeho joky. :upside_down_face::grinning:

1 Like

:weary:      

Ok, takže nereaguješ na pointy výše, ale pošleš gif sebe, jake jezdíš v MHD, skvělý

1 Like

Tak Helmutko to překourtí a lže o tom co se dělo v F1, potom napíše radoby joke, pošle gif, kterej je funny asi jako jeho sociální život a má hotovo. Teď si dá pauzu a pak naběhne s várkou toho stejnýho, protože tam nic jiného ani nemá 🫢

1 Like

nic lepsie som v zivote nedokazal, takze ano.

V cem jsem nahral na smec.

Ale jo, zustan u těch vypočtu MJ a kW atd…

1 Like

Lepsi je Jos, snazivejsi multi-nick jsem nevidel, napise koment a pak se zacne napetkrat logovat a davat si pod koment srdicka, ticho ne :sweat_smile:

Menilo sa v prvom rade to, že sa nové pravidlá posunuli o rok. To bola oveľa zásadnejšia a podstatnejšia zmena. Nebyť tej zmeny, tak nie je ani dodatočná zmena a Lewis má o niekoľko víťazstiev a pódií menej.

Hamilton to aj napriek svojim chybám mal vo svojich rukách. A predsa to nezvládol. Stačilo o jednu jazdeckú chybu menej. A že ich bolo v tom roku. :smiley:

Strašne sa pomáhalo RBR. V prvom preteku sme to videli pri traťových limitoch. Aj pri zákaze legálnych zadných krídel.

1 Like

A nebo stačilo,aby ředitel závodů neposlouchal příkazy od RBR zídky