Mexickí fanúšikovia vybučali Norrisa. Žiadajú ho, aby Piastrimu vrátil body | Magazín F1 - F1online.sk

To mi dost křivdíš. Včera jsem mu v live fandil ať přejede Bearmana.

Presne tak.

Nech sa mi akokolvek konanie McLarenu k ich jazdcom tuto sezonu nepaci (tam je kritika zasluzena) a niekedy sa pri Landovych vyrokoch tiez udivujem (no ze by ini nemali zase svoje sa neda tvrdit a urcite “nevytrca”), nie je to ziadny zakerak a vcerajsie bucanie bolo nesportove a odsudeniahodne :slight_smile:

Lando (a Ollie) vcera predviedol perfektnu a bezchybnu jazdu, neurobil a nepovedal nic spinave ci zle a toto si ako oslavu jeho zasluzeneho vitazstva nezasluzil… Smutne.

2 Likes

to su keci a ty to moc dobre vieš to že bola pomala zastavka to nieje chyba piastriho to je osud potom by mohli klasť otazky prečo v Mexsiku ked mal piastri pomali pistop tak aj jeho kolega mal mať pomali pitstop nebo Holansku prečo to taktieš piastri neodstavil ved to Norris za to nehol a ted chypoteticky scenar čo sa stane ked bude posledny zavod 23 stratu bude mať max ale bude na čele a pistria norris budu mať rovnako body ale budu 9-10 mieste a zozadu sa bude približovať cunoda ktory ma čerstvejšie pneumatiky niečo podobne ako leclerc a max v Mexsiku Norris aj ked je za kolegom pôjde skor lebo jeho bude ochrozavať cunoda skôr a piastri o kolo nieskor a prask pomala zastavka lebo mechanik nedokaže na prvikrat dotiahnuť pneumatiku čo pak naozaj sa stane že Norris prepusti poziciu a tim defakto sa vzda titulu ? jasne tato situacia je nepravdepodobna ale čo ak mna trapi to že Mecleren tu uplatnuje taktiku akej si Karmy šport nie je občas ferovy ja kritizujem najme Mcleren že už to ženuto do extremu a nemusi to dopadnuť dobre a pak Norrisa ktory ako keby nechapal že piastriho fanušikovia to vydia ako krivku

Norris si robí svoju prácu dobre keď toľko rozruchu okolo neho

A toto ste videli? :see_no_evil:

https://x.com/ScrewderiaF1/status/1982523585349738795

Uz je to tam skoro ako u nas na fore :sweat_smile:

RBR dostal od fefe ground-and-pound :smiley:

1 Like

Clovek nevie ci sa smiat (viacero momentov, ten jeden Ferrari fan mal zjavne naj problem sam so sebou a pobavil aj tanecek na zaver) alebo plakat :joy:

Jj Situs to dával, Donnie a Landofans se už chystají pokud titul da Piastri :smile:

1 Like

:joy: Som ale rad, ze oranzova (papayova) tam nie je :sweat_smile:

1 Like

Preco je ta infografika u kazdeho rozdielna? V jednom roku by mala byt taka ista, nie?

Bezmozci si spletli fotbal s F1.
Ještě že si ti naši zelení bezmozci mohou dovolit tak akorát místní folklór v obecní hospodě a nedělají ostudu v civilizaci

1 Like

Kedy sa na to uz definitivne vykasles?

2 Likes

Jirka má absťák, dej mu čočku Ježku!

1 Like

Původně jsem myslel, že až McLaren získá titul

Uz ho maju, tak asi na to kasli

Myslim ze nasr4te tu je posledne tyzdne dost aj bez tvojho prilievania, nic osobne

Jirka zase dostal záchvat no, to je tak, když dostává sodu všude v životě, tak si to chodí vyblejt na forum, ale tady dostává ještě větší čočku za tu svoji blbost :grinning:

1 Like

Já sem řikal, že nebude trvat dlouho a budeme ho tu mít zpatky, on prostě potřebuje dostat čočku jednou za čas. :smiley:

1 Like

Díky.​

2 Likes

Norris 10 výhra v kariéře.Vyrovnal Valtteriho Bottase, Gerharda Bergera, Jodyho Schecktera, Ronnieho Petersona, Jamese Hunta.

V aktivních jezdcích je 4 pilot, který má nejvíce výher.
Před ním jen Hamilton 105, Verstappen 68 a Alonso 32.