Ono je rozdíl v tom, že Renault je na úplném dně od vedení až po rozprášené zaměstnance, kdežto Aston má peníze, úplně novou továrnu včetně nového aerotunelu, nejlepší inženýry i motor a přesto se plácá ve spodní části tabulky.
Alonso může za všechno, a Gasly nezmůže nic. To je pak těžký no.
Ujco je pekne mimo a Ferrari moze byt rado, ze Leclerca ma. Aj keby totizto mal pravdu(aj tak ju nema), tak Ferrari nikoho lepsieho nezozenie, nikto so zdravym rozumom tam nepojde. Chalani sa v paddocku rozpravaju a myslim si ze historiek ako to tam funguje koluje viac ako dost. To, ze nevedia pomaly 20 rokov dorucit poriadne auto je druhy zasadny fakt.
Leclerc ma citove vazby k Ferrari a neuvazuje triezvo, inak by tam tiez nepodpisal patrocnicu. Skor Williams postavi vitazne auto ako Ferrari.
Ferrari nie je absolutne nicim atraktivne, akurat tym, ze si pilot moze povedat “Jazdil som za Ferrari.”
Úplně se to srovnávat nedá, ale třeba Jean Alesi strávil ve Ferrari pět sezón a přivezl jedno vítězství… Útěchou mu může být, že si získal srdce tifosi
. Auto byl takový krám a situace v týmu tak inspirativní, že v když byl v první sezóně jeho kolegou Alain Prost, radši zabouchl dveře a dal si rok pauzu
. Někdy se to tak vyvine
.
Všechno nej i Tobě, hlavně dobrý vítr do plachet
!
Moc děkuji. Plout se dá i bez plachet, ale není to tak zábavné.
Tobě speciálně popřeji krásné počasí při všech toulkách přírodou a zajímavé nově objevené jezera. 
Fuha, tento názor som akosi nepochopil.
Akoby niečo osobné bolo v pozadí.
Za 7 hodin to bude rok Kimiho Antonelliho.

Bylo by to krásné. Hezký sen. 
Možno Merzariovi Leclerc pretiahol vnučku, tak je to osobné. 
A nebo v něm třeba zůstala hořkost, že jeho vyrazil Enzo po první kompletní sezóně. Možná další z těch “co on mohl všechno dokázat, kdyby dostal pořádnou příležitost!”
.
A samozřejmě všechno krásné pro celou rodinu, ať vám mladý pán pořád dělá jenom radost
.
Verstappenovu éru ukončil Norris.
Kimi začne novou.
Já si Merzaria vůbec nevybavuji.
Já osobně taky ne, jezdil za Ferrari v r. 1973 a já, jak si možná někdo vzpomene, se dívám až od Nürburgringu 1976
. Ale mělo to právě pro Laudu zásadní význam, protože věděl, jak odjistit u Ferrari bezpečnostní pásy. Ostatní by si s tím neporadili a Niki by tam zůstal. To je zase fakt.
A o co by bylo Ferrari chudší, kdyby tam Leclerc neseděl? O jedno, dvě či tři vítězství?
Nějak nestíhám odepisovat. V 1973 mě zajímal nejvíce Jackie. O těch pásech jsem taky nevěděl.
To je zajímavá poznámka o tom Laudovi. Vlastně měl po dva roky naprosto srovnatelné výsledky s jistým krajanem Markem… jenže ten dostal šutrem do oka, a skončil, zatímco Lauda dostal místo ve Ferrari, které se od roku 1974 začalo zvedat.
Já jo. Jako jezdec nic moc.