cokolvej z toho vytlcie, moze zahrat buduci rok proti nim. Zmena praviel by sa nemala sit horucou ihlou.
Zlatko, nepozeraj to, netrap sa,
Nebud na neho zly. Chudacik sa sem prisiel vyplakat a ty ho tak lahko odpinknes.
to co spravil masi s tym, ze nepustil dopredu vsetkych jazdcov co stracali kolo ale len niektorych bolo pekne svinstvo
musel dobre vediet, ze ak takto restartuje preteky tak vyhra verstappen
preco nesiel striktne podla pravidiel a nenariadil vratit sa do rovnakeho kola vsetkym jazdcom?
jaj to by nemohli byt preteky restartovane
ked uz tak mali dat hned cervenu vlajku, v momente oznamenia SC, toto by bolo asi najprijatelnejsie riesenie pre oba tabory. obaja by startovali vedla seba, obaja na rovnakych gumach a nech sa ukaze kto je lepsi
samozrejme, ale najlepsie by bolo riadit sa striktne pravidlami redbullaci by nemohli nic namietat ak by masi rozhodol, ze vratit sa do kola maju vsetci jazdci, lebo tak sa to robi a ak by sa preteky nestihli restartovat, nuz tak by si maxo mohol povedat, ze dnesne preteky vyhral ten lepsi a nie ten stastnejsi, lebo objektivne dnes na lujza nemal ani nahodou
mali by z toho vytlc nove pravidla, ktore by si nemohol nejaky masi vykladat tak ako sa mu zachce
mozno by to zahralo buduci rok proti nim, ale urcite by to zahralo v prospech f1 ak by neboli take kontroverzie
Odvolanie ničomu neprospeje. Menenie majstra sveta od stolu by vrhalo na F1 zlé svetlo aj keby šlo o jasnú chybu jedného pilota, pričom teraz sa bavíme o pochybení riaditeľstva pretekov.
Maxovi tak aspoň vyvážili tú smolu z priebehu sezóny. Dostal šancu a využil – v celej sezóne aj v jej poslednom kole.
A aj napriek čerstvým mäkkým gumám oproti starým tvrdým si myslím, že nie všetci piloti v poli by to na Maxovom mieste využiť dokázali. Takže klobúk dolu a nový majster nikdy nie je na škodu.
Tak ak by z toho napokon vyšli napr. stáli komisári (aspoň časť z nich), tak by to bolo nakoniec z dlhodobého hľadiska fajn.
mas plnu pravdu, len zial v f1 je taky nesvar, ze vsetci vela kritizuju, ale malo co skonci riadnym podanim protestu/zaloby a ak sa nejaky protest poda tak casto to skonci zakulisnym vyjednavanim a mimosudnou dohodou, pricom vobec by f1 nezaskodilo keby sa viac sporov koncilo rozhodovanim az civilnych sudov a nie “dajte nam nieco na oplatku a ten protest stiahneme”, lebo toto vedie len presne k tomu co sa stalo aj dnes,fia si ohyba pravidla ako sa jej zachce
problem nieje ci su komisari stali, alebo sa pretek od preteku menia. problemom su nejasne napisane pravidla resp. ze tie pravidla maju uz tolko intepretacii a bolo uz tolko rozdielnych rozhodnuti, ze nech rozhodnu akokolvek tak fia to dokaze obhajit poukazanim na rozhodnutie v minulosti a ziadneho komisara nikdy za zle rozhodnutie nepotrestala
nuž a nebola hlúpa keď Hamik zostrelil Maxa a bottas tiež??? mal by o x bodov viac a DNES POKOJ… KARMA je ZDARMA aj pre arogantný a nadutý mer
Hlavně je nějaké pravidlo a pak je pravidlo jak obejít to pravidlo a pak je ještě pravidlo na to pravidlo, které obchází to pravidlo.
Dokedy si bol napokon v tej zahrade, ruku srdce
Peter odstráň emócie a mi povedz či vážne chceš aby fia rozhodovala na základe toho či to niekoho poškodí alebo nie?
Červená vlajka je možná byť ukazana tiež len v určitých situáciách a latifiho nehoda tie kritériá nespĺňala taktiež by to bolo zasiahnutie do preteku a nie podľa pravidiel.
A že pustil len tie auta medzi nimi sa mi tiež nepáči ale ako to už tu bolo opísané od viacerých pravidlá to umožňujú a korektne ich mali aj tak nechať odbehnúť už skôr.
Bol ukrivdeny lewis? Áno, ale taky je život šťastie sa tentokrát usmialo na Verstappena. Bolo to kruté ale titul je za sezónu nie jeden pretek tam bol v niektorých prípadoch ukrivdeny Verstappen.
Inak v minulosti mám pocit že to bolo pod sc inak a že lídri obehli tých o kolo vo vláčiku nikto neobehol safety car neviem z akého dôvodu sa od toho upustilo zdá sa mi to ako lepšia varianta.
Posledny krat som kukol na live timing tesne po suboji s Perezom.
O titule som si precital na f1.com a cumel som ako puk. Posledne kolo som videl az zo zaznamu.
Červená vlajka se dala v kvalifikaci za plastovou kuželku na trati… proč by ji nemohli dát za rozbité auto?
Pretože quali a pretek sú dve rozdielne sessions z inými pravidlami napr 2h limit. Neboli ste to práve vy mercedesaci čo ste nadavali v predchádzajúcom preteku že bola red flag aj keď bariéry trebalo napraviť. Posuvate si bránku ako vám pasuje.
Ono stačilo dát VSC a za 2 vteřiny by maršál přiběhl a sebral ji…
A to je další věc… Za minutu po RF byl minulý závod restart…
To nikdo nebyl schopen to zkontrolovat při SC?
Mohli alespoň jednu tu barieru na oko vymenit… a nikdo by nerekl pul slova…
Pri vsc sa stále pohybujú v 250+ km/h v niektorých úsekoch, si niečo precitaj o tom pryce smrti. Nepretekove session je oveľa jednoduchšie zastaviť ako riskovať život marshalla.
A znovu posúvanie bránky v jednom prípade by si red flag chcel v druhom nie v závislosti ako sa ti to hodí.
Ne… nechám to být.
Ale posouvání pravidel jak Masi chtěl, to už šlo ne?
Totálně zncienej Toto Wolff a Mercedes