Mercedes opäť prekvapil. Jeho trik na prednom krídle bude zaujímať aj konkurenciu | Magazín F1 - F1online.sk

To hej. Je tu, až na pár výnimiek, fajn. Lepšie ako v krčme :rofl: :beer::beers:

1 Like

To je diskutabilné, ale dajme tomu. :grinning:

A pak nemají lidé kynout.
Chlapi by se šli každou chvíli divat jestli už nemají oběd na stole a protějškům by taky pár kroků navíc nejspíše neublížilo. :crazy_face:

1 Like

Mě už taky chodit na dřysty do krčmy nebaví.
Není lepší si otevřít šáňo, :champagne: napíchnout na klacek kus buřta :beans: a mezi tím si plácnout do míčku. :ping_pong:
Zrovna dnes je na tuhle zábavu ideální počasí. :sunny: :thermometer:

1 Like

Na jednej strane, súhlasím. Ale, ak máš okolo seba kopec profilov a tyčiek, skrutiek a všelijakých iných čertovín, tak nemyslíš na nič iné, len ako z toho vyčarovať to, čo máš v predstavách. :exploding_head::thinking:

No všetko má niečo do seba podľa toho, na čo má človek chuť. :slightly_smiling_face:
Viem, že chodíš v piatok s babkami na pinčes. Pravidelný pohyb je super vec. :+1:

2 Likes

Nepokúšaj. Ja musím zajtra naklusať k bráškovi, orezať čerešňu. Ale nápad je to dobrý. Asi vytiahnem ohnisko a fľašu dobrého vínka.

2 Likes

To znám. Když se do něčeho vrhnu, tak mě nejde odtrhnout. Dnes už musím trochu více s rozvahou, ale kousek dravosti stále zůstává.

2 Likes

Už jsme to přejmenovali na pinčus, takže jsme pinčusáci. :grin:

Že jó. Takových rad si váž. Já tu věčně nebudu. :rofl:

1 Like

To je tým, že si nechceme pripustiť, že naše deti sú dospelé, že už majú deti a tie už nemajú plienky. Vytriezvenie príde, keď ťa oslovia “dedko”.

1 Like

To už Ferda s vnučkami myslím absolvoval. :slightly_smiling_face:

3 Likes

Jsem pro ně děda páprda, aby se co nejdříve naučily říkat R. Ze začátku se trochu zdráhaly, ale zvykly si rychle. :blush:

2 Likes

Nikam nechoď, kde Ti bude lepšie ako tu, s nami. Ak príde babka s kosou, zober jej ju, daj jej do ruky ping-pongovú pálku a rozdajte si to na 3 sety​:rofl::rofl:

1 Like

Pět vnoučátek dokáže páprdu pěkně vyškolit. :rofl:

2 Likes

Tohle je to poslední s čím si lámu hlavu. Zatím jsem v dobré kondici a až mě jednou klepne, tak už mi to bude jedno. :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like

Uživajme si, kým sa dá. Treba sa tešiť každému ránu, že sme sa prebudili a sme zdraví.

1 Like

Vlasto, nejake nove vychytavky technickeho smeru mas v rukave? :grinning:

Právě proto si dáváme s babkami na přivítanou šáňo, :champagne: že jsme se zase shledali.
I když jsme už taky trochu prořídli, ale s tím se nedá nic dělat.

Nebolo kedy. Zimu som preležal pod zaťovým pick-upom, ale ide jar a na prácu do záhrady bude treba niečo špeci, aby som sa nestrhal. Mám v pláne podrezávač trávnika, vieš, ak potrebuješ oddeliť záhon s kvetmi od trávnika, tak si vyrežeš, povedzme10 CM široký, 10 CM hlboký pás požadovanej dľžky a tvaru, doň položíš fóliu, štrkové lôžko a na to nejaký kamenný oddeľovač. No a aby si sa nemusel oháňať motykou a nedaj bože ublížiť sebe, ale niekomu, tak štartneš mašinku a klíďo-píďo si podrežeš pás, aký potrebuješ.

3 Likes