To hej. Je tu, až na pár výnimiek, fajn. Lepšie ako v krčme
To je diskutabilné, ale dajme tomu.
A pak nemají lidé kynout.
Chlapi by se šli každou chvíli divat jestli už nemají oběd na stole a protějškům by taky pár kroků navíc nejspíše neublížilo.
Mě už taky chodit na dřysty do krčmy nebaví.
Není lepší si otevřít šáňo, napíchnout na klacek kus buřta a mezi tím si plácnout do míčku.
Zrovna dnes je na tuhle zábavu ideální počasí.
Na jednej strane, súhlasím. Ale, ak máš okolo seba kopec profilov a tyčiek, skrutiek a všelijakých iných čertovín, tak nemyslíš na nič iné, len ako z toho vyčarovať to, čo máš v predstavách.
No všetko má niečo do seba podľa toho, na čo má človek chuť.
Viem, že chodíš v piatok s babkami na pinčes. Pravidelný pohyb je super vec.
Nepokúšaj. Ja musím zajtra naklusať k bráškovi, orezať čerešňu. Ale nápad je to dobrý. Asi vytiahnem ohnisko a fľašu dobrého vínka.
To znám. Když se do něčeho vrhnu, tak mě nejde odtrhnout. Dnes už musím trochu více s rozvahou, ale kousek dravosti stále zůstává.
Už jsme to přejmenovali na pinčus, takže jsme pinčusáci.
Že jó. Takových rad si váž. Já tu věčně nebudu.
To je tým, že si nechceme pripustiť, že naše deti sú dospelé, že už majú deti a tie už nemajú plienky. Vytriezvenie príde, keď ťa oslovia “dedko”.
To už Ferda s vnučkami myslím absolvoval.
Jsem pro ně děda páprda, aby se co nejdříve naučily říkat R. Ze začátku se trochu zdráhaly, ale zvykly si rychle.
Nikam nechoď, kde Ti bude lepšie ako tu, s nami. Ak príde babka s kosou, zober jej ju, daj jej do ruky ping-pongovú pálku a rozdajte si to na 3 sety:rofl:
Pět vnoučátek dokáže páprdu pěkně vyškolit.
Tohle je to poslední s čím si lámu hlavu. Zatím jsem v dobré kondici a až mě jednou klepne, tak už mi to bude jedno.
Uživajme si, kým sa dá. Treba sa tešiť každému ránu, že sme sa prebudili a sme zdraví.
Vlasto, nejake nove vychytavky technickeho smeru mas v rukave?
Právě proto si dáváme s babkami na přivítanou šáňo, že jsme se zase shledali.
I když jsme už taky trochu prořídli, ale s tím se nedá nic dělat.
Nebolo kedy. Zimu som preležal pod zaťovým pick-upom, ale ide jar a na prácu do záhrady bude treba niečo špeci, aby som sa nestrhal. Mám v pláne podrezávač trávnika, vieš, ak potrebuješ oddeliť záhon s kvetmi od trávnika, tak si vyrežeš, povedzme10 CM široký, 10 CM hlboký pás požadovanej dľžky a tvaru, doň položíš fóliu, štrkové lôžko a na to nejaký kamenný oddeľovač. No a aby si sa nemusel oháňať motykou a nedaj bože ublížiť sebe, ale niekomu, tak štartneš mašinku a klíďo-píďo si podrežeš pás, aký potrebuješ.