Nebo jim tam udělali prostor Antonelli s Lawsonem.
Jinak tam byli víceméně všichni, kteří tam být měli.
A byl tam Gasly myslím… Hadjar koukal v garáži.
Nebo jim tam udělali prostor Antonelli s Lawsonem.
Jinak tam byli víceméně všichni, kteří tam být měli.
A byl tam Gasly myslím… Hadjar koukal v garáži.
I když ona je pozice důležitá v dnešní době.
První má pohodičku a jede si svoje a od druhého místa už nic nevidíš…
@Situs @HellHogr @Nordotor
Hodně se to teď změnilo… Možná to bude celé suché…
I vítr se o dost zmírnil.
To je předpověď z Novinek ne?
Ne, Ferdovy Ventusky.
Ten konec deště je tam na hraně, může to odejít o trochu dříve a nemusí být nic. Nebo později a bude pršet celou dobu v závodě.
Musíme počkat na Ferdu. On je meteorolog.
Ferda je matfyzák?
Musíme počkať na Pepu a stane sa opak
Tak to bych věděl ještě o jednom, ale ten se se mnou nebaví…
Právě jsem psal vedle, že na moři je Ventusky přesnější než Vindy. Hlavně rychleji aktualizuje rychleji.
Já mám přednastavenou aplikaci pro počasí na mobilu, asi to žadnej zazrak není si myslím…Windy bude dobrá, navíc je česká, ale nebaví mě to zapínat a myslím, že je to i placené už.
Jako správný mořeplavec máš olíznout prst, dát ho proti větru a kouknout a pohyb mraků jestli se mění, ne nějaké aplikace
Taky mám něco v mobilu a funguje to docela skvěle. Tyhle aplikace hodně berou informace z domácích meteostanic a proto fungují dobře v hustě obydlených oblastech kde je mají lidé napojené na wi-fi.
Na lodi máme v počítači placenou Vindy, ale jak už jsem psal, tak Wentusky je přesnější.
@HellHogr Dnes se už nesliní prst, ale počítač.
Ale máš recht, že směry podle nasliněného prstu jsou nejlepší. Nějaké dlouhodobé plánování omezuje volnost a svobodu.
Budík mám nachystaný na závod a co prospím, tak si pustím ze záznamu. Předzávodní studia vynechávám. Nebo je mám zapnuté a nakukuji na dělené obrazovce.
Ne. Budeme koukat na F3, F2, F1. Takže tu budeme.