Mercedes nefungoval na mäkkých gumách, na ostatných zmesiach vraj patril k najlepším | Magazín F1 - F1online.sk

Nebo jim tam udělali prostor Antonelli s Lawsonem.
Jinak tam byli víceméně všichni, kteří tam být měli.

A byl tam Gasly myslím… Hadjar koukal v garáži. :smiley:

obrazek

I když ona je pozice důležitá v dnešní době.
První má pohodičku a jede si svoje a od druhého místa už nic nevidíš…

@Situs @HellHogr @Nordotor
Hodně se to teď změnilo… Možná to bude celé suché…
I vítr se o dost zmírnil.
image

To je předpověď z Novinek ne?

Ne, Ferdovy Ventusky.

image

Ten konec deště je tam na hraně, může to odejít o trochu dříve a nemusí být nic. Nebo později a bude pršet celou dobu v závodě.

Musíme počkat na Ferdu. On je meteorolog.

Ferda je matfyzák?

2 Likes

Musíme počkať na Pepu a stane sa opak :rofl:

3 Likes

1 Like

@Ferda Rozhodni to…

Tak to bych věděl ještě o jednom, ale ten se se mnou nebaví… :face_holding_back_tears:

1 Like

Právě jsem psal vedle, že na moři je Ventusky přesnější než Vindy. Hlavně rychleji aktualizuje rychleji.

1 Like

Já mám přednastavenou aplikaci pro počasí na mobilu, asi to žadnej zazrak není si myslím…Windy bude dobrá, navíc je česká, ale nebaví mě to zapínat a myslím, že je to i placené už.

1 Like

Jako správný mořeplavec máš olíznout prst, dát ho proti větru a kouknout a pohyb mraků jestli se mění, ne nějaké aplikace

3 Likes

image

1 Like

Taky mám něco v mobilu a funguje to docela skvěle. Tyhle aplikace hodně berou informace z domácích meteostanic a proto fungují dobře v hustě obydlených oblastech kde je mají lidé napojené na wi-fi.
Na lodi máme v počítači placenou Vindy, ale jak už jsem psal, tak Wentusky je přesnější.

@HellHogr Dnes se už nesliní prst, ale počítač. :grin:
Ale máš recht, že směry podle nasliněného prstu jsou nejlepší. Nějaké dlouhodobé plánování omezuje volnost a svobodu.

Budík mám nachystaný na závod a co prospím, tak si pustím ze záznamu. Předzávodní studia vynechávám. Nebo je mám zapnuté a nakukuji na dělené obrazovce.

Ne. Budeme koukat na F3, F2, F1. Takže tu budeme. :slight_smile: