Mercedes bude o rok veľmi silný, hovorí Vowles | Magazín F1 - F1online.sk

Zatiaľ čo v minulej sezóne sa Mercedes zväčša trápil a rozhodne nenaplnil svoje ambície, verí, že v budúcom roku si bude počínať diametrálne odlišne a od začiatku ročníka bude bojovať o víťazstvá. Dúfa v to aj hlavný stratég tímu z Brackley James Vowles, ktorý ale prízvukuje, že nemecký gigant musí najprv odviesť dobrú prácu počas zimnej prestávky.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/84999/mercedes-bude-o-rok-velmi-silny-hovori-vowles

vo vývoji sme lepší ako naši konkurenti

Kde je zrazu tá rozprávka kde pol milióna spraví 0,5s a nie je to o schopnosti vývoja? Alebo naznačuje že míňajú na vývoj výrazne viac ako ostatní?

Každopáne majú o tretinu viac času na CFD ako Red Bull tak by bola celkom hanba keby ich nepredbehli.

1 Like

Dufam že sa Mercedes dotiahne a uvidíme sebeckého nerváka Maxika a jeho fanúšikov.

Pol mega na začiatku vývoja je podstatný rozdiel čo je na tom nepochopitelné a dodá to nejaký naskok. To že Mercedes počas roka urobil vo vývoji svojho auta najvačši progres nemusí byť len o peniazoch ale o pochopení toho čo ich spomalovalo. Ked chápu kde su problémy možu sa začat venovať zrýchlovaniu konceptu.

Takže súvis vo vyjadreniach by som nehľadal.

Všetci dúfajú, že sa Mercedes dotiahne. Bohužiaľ, Ferrari zatiaľ nevie byt dôstojným súperom. No a potom uvidime Maxika, keď nebude vedieť či skor bojovať s Lewisom alebo Georgom a pri kazdej chybe RB bude vyplakávať :grin: no ale na to potrebuje Mercedes silne auto, snáď sa zadarí :wink:

1 Like

Tim ze skoncili treti budou mit vice casu v tunelu. Z konceptu malych bocnic neuhli, takze maji sanci jej po revizi dotahnout do konce, uvidime.

Mercedes bude taky lehci, je to standard pri vyvoji, Red Bull ani Mercedes nemeli duvod i kdyz kazdej jinej nasazovat lehci chassis.

Pozri vsetci jazdci “vyplakavaju” ked sa v boji urobia nejake chyby…je to normalka predsa

Sezónny vývoj mali vzdy fantasticky, klobuk dole pred ich inziniermi.

Ja som zvadavy na rozpocet. Mercedes minul miliony na krok spat a zaroven miliony na dva kroky pred konkurenciu. Hmmm co zmenila fia pred tym ako vyhodili tu kundu mercedesacku aby to mercedes nepocil?