https://youtube.com/shorts/1I_a3GcWh7g?si=OXgzSiL3-_iHCYcX
No tak sis tu zase překroutil realitu, než byla, ale to je taková klasika
Ale tak to, že neumíš přiznat realitu jsme tu viděli opakovaně
https://youtube.com/shorts/1I_a3GcWh7g?si=OXgzSiL3-_iHCYcX
No tak sis tu zase překroutil realitu, než byla, ale to je taková klasika
Ale tak to, že neumíš přiznat realitu jsme tu viděli opakovaně
Za b; je správně.
Každá jiná varianta je nepravděpodobná.
V druhej časti sezóny keď bojoval o titul už len Norris, tak ho Piastri tiež pravidelne púšťal. Takže čo tým zase chceš povedať hejterko?
Daj sem nejaký príklad kedy v úvodnej časti sezóny RB použil tímovú réžiu v prospech Maxa.
Dokonca si asi ani nespomínam na klasickú TR, že by mu Checo len tak pustil výslednú pozíciu. Vždy to bolo o rozdielnej stratégii alebo len pribrzdenie súperov, lebo skrátka Checo bol moc pomalý. Majster TR bol tvoj milovaný Mercedes. Tam Bottas púšťal aj keď mal Hamilton komfortný náskok.
Myslíš, že nakonec se bude smát někdo třetí?
Já se budu smát najisto a nejspíš i Max.
Já Maxe nepodceňuju, ale taky je to jenom člověk a každá éra jednou končí. Zítra bych celkem nevylučovala, že může i vyhrát, celkově už by mě to spíš překvapilo. Ale zatím nemáme za sebou ani jeden závod.
Bude letos zábava sledovat, jak si sodovkáři s McLarenem poradí.
Optimismus Ti nechybí, tak to má být. Ale řekněme, že mu věřím tak 40 : 60, takže vlastně víc nevěřím
Asi si to uložím
Rozumím ti a taky se bráním přehnané víře, že déšť = Maxova “automatická” výhra. Ale na druhou stranu, loni v Brazílii McLareny vyhrály kvalifikaci na sprint, samotný sprint a Lando i kvalifikaci na závod, do kterého Max startoval z druhé části gridu (P17). A v závodě to dopadlo tak, jak dopadlo, přičemž Max na Landa vyjel cca 30 sekund po SC = během necelých 30 kol.
Beze všeho… Ani nemusíš, já se k tomu klidně přihlásím. Buď budu mít radost z výhry, nebo budu mít radost, že jsem udělala radost jinému člověku… Situace značka ideál !
V dešti se může stát doslova cokoli, proto nemám závody na vodě ráda. Kdo na vodě umí může mít výhodu, na druhou stranu může doplatit na náhodu ještě víc než normálně - větší možnost i nezaviněné kolize, pneumatiková loterie, strategická loterie… Uvidíme.
Říkejte si co chcete, nadávejte si na ně jak chcete, ale za mě bravo že je nechaj závodit. Co bravo, ono by to tak mělo být vždy a škoda že to někteří nevidí. Navíc ono jim to tam funguje a tým stále napředuje, jestli si někdo tu dominanci zaslouží, tak za ten sportovní přístup oni. A je fajn když to budou oni, protože uvidíme boj mezi jejich jezdci a ne danou nudu s jedním jezdcem. Přejme tomuto sportovnímu pojetí a hlavně si to užívejme. Ano, může to přinést i vzájemnou kolizi, však neříkejte že to jako divák jednou za uherák neoceníte
Škoda jen, že to neuvidím, už nemám F1 TV…
Nepřeháníš to s tím šetřením ?
Myslím, že teoreticky ten přístup oceňuje každý. Prakticky do doby, kdy se obrátí proti jeho oblíbenému jezdci/týmu v tom smyslu, že jsou poškozováni podobným přístupem proti soupeři, který využívá výhod týmové režie, která, málo platné, zakázaná není. Ale však uvidíme, jak dlouho jim to vydrží. Pokud zůstanou odskočení, tak si to můžou dovolit, podobně jako Mercedes do r. 2016 (vlastně i potom, akorát Bottas už na Lewise neměl a byl klid).
Lando Norris šampion.
To by šlo.
Tak McLaren je určite najzaujímavejší príbeh na zajtrajšom štarte na ktorý sa skutočne teším. Dúfam sa nevyradia. Plus do toho Max. Už treba len
Snáď Lando potrénoval štarty inak to bude mať Oscar a možno aj Maxo zajtra na štarte ľahké . V tejto sezóne ku kolízii medzi Landom a Oscarom dôjde
Piastri mistr světa, to by šlo