Jestli už máš rovinu, tak si pořiď Robertka. Robotická sekačka nedá krtkovi až do podzimu spát.
Ideální počin pro založení vinného sklípku.
Krtek si pre férový boj s Triperom na pozemku spraví tunely ako vo filme Rambo - Last Blood.
Až do návštěvy jednoho moravského vinného sklípku jsem netušila, že podle zákona kdo si kam prokope sklípek, tomu patří, i když je třeba pod cizím pozemkem. Jestli nám teda nekecali…
Ten názov s dvojzmyslom je super. Firma Fischer so spojovacím materiálom má zase slogan: Vaša diera, naše potešenie.
Co uděláš když v díře nedrží ani Fischerka?
Buď je diera príliš veľká, alebo je to nejaký Ferdov chyták.
Žádný chyták, ale užitečná rada.
Když se díra vydrolí, tak často nepomůže ani větší hmoždinka. Dnes se pro tyhle případy používá drahá chemie. Mě ale napadlo použít tavnou pistoli a do vydrolené díry natlačit trochu roztaveného plastu a rychle do něj natlačit hmoždinku. Pak už stačí jen chvíli počkat až plast vychladne a můžeš bez obav věšet vše co jsi měl v plánu. Na lehké obrázky nemusíš dávat ani tu hmoždinku. Rovnou můžeš do plastu zatlačit hřebíšek.
Neviděl a počítám s klasikou palenyma
Zkus solární.
Mne sa tam modra absolutne nehodila, bola ako pest na oko, toto mi pride ovela uhladenejsi dizajn a hlavne cierna a oranzova idu k sebe perfektne. Jedine co to auto spati je Chrome
Jednoznačne. Tak isto ako najkrajší redbull bol biely
Jj mrzi ma kus, ze aj tie specialne liveries co mali v RB tak neboli nejak viacej vymazlene jak napr ten celo-biely
Rb nemal poriadny soecial livery podla mna. Vsetko bolo o nicom… Jedine ten biely stal za seks
Jj suhlas, to ze si na bocnice das nejaky ovrazok je nieco uplne ine, pod special livery si vybavujem ja napr tento mclaren alebo ked mal williams gulf livery… ani to ferrari mi neprislo ako nieco extra aj ked tie bielo-cervene lakovanie mali celkom pekne (moj tajny sen je vidiet zlty monopost ale to nvm co by sa muselo stat)
Nahodou Red Bull v Las Vegas mal top livery. Nebola to sice komplet zmena, ale krasne to tam zapadlo, aj farebne do toho Vegas (narozdiel od Miami, kde to boli len 3 ciary na bocniciach a nie special livery). Aj ked na to japonske to asi nemalo.
A Ferrari Las Vegas livery by malo byt ich standardne, to bolo krasne.
Livery McLarenu bola sice fajn zmena, ale moc jednoduche. To uz radsej by som videl livery s farebnym odkazom na eru 2008 alebo 88-89.
Jo strieborne mclareny by som si prial aj ja ale to je asi pochovane spolu s Ronom Dennisom
Hele u mna to special livery musi byt nieco viac ako len bocnice, napr ten gulf williams je pecka
Gulf Williams ano, ten bol pekny. Ak ale povazujes za special livery fakt to, ze komplet zmena farieb, tak asi top topov ostava ten japonsky RB.
A bude tazke to prekonat.