McLaren požiadal o preskúmanie Norrisovej penalizácie z VC USA | Magazín F1 - F1online.sk

Když tě to absolutně nezajímá, tak proč se sám na to odvoláváš právě od samotného závodu v Austinu?

2 Likes

Ale správně není 10s.
10s je správně za předpokladu, že ten jezdec, který byl předjíždění mimo trať, tak byl v rámci předpisů a tratě. To je potom jasných 10s bez diskuze.

Akorát Max stanovené předpisy nedodržel, takže k tomu komisaři museli přistoupit jinak, a vzít to v potaz, což vzali. Byla to jiná situace než popisují pravidla.

1 Like

Takže to byla jína situace, komisari vysvetlili prečo a rozhodli, že 5 a 0 je rozhodnutie ktoré spravia.

Potom neviem čo sa tu stažuješ.

2 Likes

Teď je v Mexiku 10h ráno, tak za chvilku uvidíme.
Třeba to otevřou nebo to klasicky smetou ze stolu.

1 Like

Pocitově nejférovější je nedat trest ani jednomu. Takový precedens už tu taky byl :slightly_smiling_face:

To je jednoduché proč si stěžují. Protože jediné správné rozhodnutí komisařů je, když je potrestán Max. Uvědom si, že tu diskutuješ s člověkem, pro kterého v Silverstone 2021 byl viníkem Max.

Napiš mi rHapo. Už jsi od nich, jednou jedinkrát viděl, že by napsali, že v nějaké kolizní situaci byl Max oběť a penalizaci měl dostat soupeř? Nic co napíšeš je nemůže přesvědčit.

Jsi svatý muž, to říkám pořád a trvám si na tom. :grin: :+1:

2 Likes

Veď mne je to jasné, že “najspravodlivejšie” rozhodnutie je proste také kde RB resp. Max dostane nejaký trest, bezohľadu na to či sa ide podľa pravidiel alebo nie.

Preto je 5/5 fér rozhodnutie. Ešte viac fér by bolo 5 pre Maxa a 0 pre Landa.

Ale mne nevadí, že tu niekto píše, že 5/5 resp. 5/0 by si želal ako výsledok. To je absolútne v poriadku. Len potom nevypisujem jak chcem “dodržiavanie pravidiel” od FIA.

2 Likes

Nejférovější by bylo, kdyby flastr dostali oba. Lando 10s a Max 5. Bez debaty. Lando výhodu získal a měl dostat 10s za předbíhání mimo lajnu. Max za opuštění tratě. Nějaké vytlačení je mimo, Lando na místo neměl právo. Takhle si vypůjčil Hamilton Sainze. A i ten uznal, že by to udělal stejně. ¨

Takže nějaké to vytlačování je běžná věc. Odměněn měl být Oscar, za to že jel čistě. Tím, že by se propadli by byli potrestáni oba. Lando za nevrácení pozice (příště si to McLaren rozmyslí) a Max za to že se nevešel (příště si to rozmyslí on).

A teď ještě pro @rHapo dokážeš si představit, že by něco takového napsala svaté trojka, kdyby v tom byl namočen Hamilton? A to já jsem prý fanatický Maxfan.

2 Likes

Já že za vyjetí mimo trať se dává bilo černá vlajka.

Komisaři si schladili žáhu na Schwarzmanovi a má to za +5 do příštího závodu :smile:

1 Like

Ale chudák, za co? Papoušek Lóra vytáhl z šuplíku obálku s jeho jménem?

Předjetí pod dvojtou žlutou.

Jj, tak to asi fakt udělal. To aby do té F1 radši ani nelezl, když by hned dostal pentli :slight_smile: .

Jako je to blbé když by měl být třeba náhradník. No co se dá dělat, mléko už je vylité.

2 Likes

Však to je trénink ne?
To se přeci nepočítá. :stuck_out_tongue::stuck_out_tongue:

Pod VSC by mu to prošlo :smile:

1 Like