McLaren podľa Schumachera nezvládol malú násobilku motoršportu. Teraz musí presvedčiť Piastriho… | Magazín F1 - F1online.sk

Tak je to tu. žiadny team orders, jedine že Piastri bude mimo šance. Takže neviem asi o kolo pozadu a náhodou stretne Verstappena. Inak sranda, že nerátajú scénar, že Lando bude mimo boja o titul, tak by pomohol Piastrimu.
image

Taky scenar nema ako nastat.

Lando sa po limitoch kvalifikuje P20? Alebo zlyhanie motora v Q? Blbá chyba v Q1/2

A ako chce Lando pomahat z P20?

Leclerc už minulý rok kvôli tomu štartoval P17 či 18

Tak McL sa radi podporujú na vysielačke, mu môže fandiť :joy:, ale nie napr po pitstope že by sa max a Lando stretli tak brzdiť Maxa

Možná to myslí tak, že když bude Norris dostávat kolo od Verstappena, že bude bojovat jak Peréz. No, za normálních okolností neexistuje scénář, aby mu mohl Norris nějakým způsobem mohl pomoc. (ani kdyby chtěl)

To by znamenalo Landa zarezat uz v polovici pretekov, kde este stale bude mat sancu aj napriek zlym vyhliadkam.

Samozrejme tu sa bavíme o scenári, že na trať vbehne mačka a Ferrari kvôli tomu nabúra. (Dosť realistické). Nie asi reálne nemá šancu, ale vždy sa môže stať absurdný scenár

To by bolo velmi zasadne proti pravidlam a myslim si, ze by si tym cely McLaren koledoval o riadny pruser. Ked dostavas kolo, nemozes bojovat.

Samozrejme. Za mňa najlepší titul pre McL by bol teraz. Max skončí P4. Mcl bude P1/2 a dostanú double DSQ za plank. To by si mohli ruky podávať, že to bolo fér a oni o tom nerozhodli. A Lando nedostane prípadný internet hate.

Nemôžeš kvôli tomu DSQ Piastriho. Maximálne DSQ McL alebo Landa.

A myslíš, že by v dnešnej dobe mali gule na DSQ z celej sezóny? Podľa mňa dneska, by si to už nedovolili. Kvôli internet hatu čo by dostala FIA.

Keby zavadzajuci Norris o kolo skutocne mal pripravit Verstappena o titul, tak doktor rovno prikaze Tsunodovi, nech si pocka na Piastriho a odpali ho.

Akože toto by bol peak formule a podľa mňa by to komisári nezvládli. Marko by dal rozkaz vyradiť všetky McL a Toto by dal rozkaz vyradiť všetky RB, keď už je príležitosť. Ferrari by malo aspoň nejakú šancu vyhrať. Aj keď Williams by vyhral xD.

Ale zase je pravda, ze McLaren s tym uz ma skusenosti. DC pozdravuje.

1 Like

Za neuposlechnutí modrých vlajek je časový trest pro jezdce.