McLaren nesúhlasí s verdiktom FIA, naďalej chce hľadať pravdu | Magazín F1 - F1online.sk

V tvojom pripade sa to pravdou nestane ani na 101x.

V Austine mal Max nos vpredu, vo Vegas nie. To je rozdiel Honziku. :slight_smile:

Vettel rovnako vysiel von, ale Hamilton to stiahol. A Vettelovi nikto nic nevycital.

Tu sa sice Hamilton udrzal na trati, ale len preto, ze skoro zastavil, ale vytlacil Rosberga ovela viac a tiez bez trestu.

Len si poplac este ty crying post. :cry:

1 Like

Když je tam jasné porušení pravidel bez jiných polehčujících okolností, jako že je to čistě vina toho jednoho, tam tam by nějaká tolerance prvního kola prostě neměla hrát žádnou roli. Správná pencle nevynuceného vytlačení, tak se na to mělo dívat i teď v Austinu u Maxe, kde taky vytlačil i získal nad Landem pozici.

1 Like

Přesně tak, ale tady tu furt bude někdo lhát, jak se k lap 1 přistupuje jinak, což je prostě lehce dokazatelná lež. Však se stačí kouknout i na start letošního Rakouska, kdyby Ham nevrátil pozici, tak dostane pencli

1 Like

Jasné vytlačování a je zcela jedno jak to kdo obkecává.

1 Like

No to sa povedalo, ale ak Ver v prvom kole vytlačí lebo môže, potom pri obrane pred Sainzom vybehne mimo trať a udrží si pozíciu, potom pri bráneni pred Norrisom zase vytláča. Takéto majú byť závody ?
A potom je tu takéto individum, ako nižšie @Henry_Ford čo sa sťažuje na toto ??? —> Tak Max je v tomhle ještě začátečník, má to dělat jako Sir, nechat se předjet a následně ho trefit na zadní kolo a vyřadit soupeře ze závodu
Ak sa Verstapen môže vopchať na vnútrajšok na poslednú chvíľu a vytlačiť súpera mimo trať, prečo sa Hamiltonovi pripisovala chyba v GB za to, že išiel vo vnútrajšku a držal si rovnakú stopu ???
Z kamery nad hlavou bolo jasne vidno, že Ver zatočil do Hamiltona a vyradil sa sám.
Videli sme niekoľko krát za sezónu 21 ako Ver smeroval svoj monopost do Hamiltona úmyselne. Za niečo také dostal M.Schumacher diskvalifikáciu z celej sezóny. Verstapen to má dovolené.
V rakúsku znova spôsobil kolíziu, keď na neho Norris tlačil a ešte aj keď mali poškodené monoposty po výjazde na trať, Ver do neho zatočil monopostom. Teraz v mexiku mu to strihol popred predné krídlo úmyselne.
A toto je jazdenie ? Nazbierať v dominantnom monoposte na začiatku sezóny náskok a potom sabotovať súperov ?
@Jos_Verstappen ja viem, že je to v prvej zákrute prehliadané. Ale ak v šprinte a závode dostane viac jazdcov trest za vytláčanie, prečo ho nedostal aj Ver a udržanie si pozície jazdou poza bielu čiaru je tiež ok ?
Všetci tu básnia o štrkových zónach, ale čo by sa stalo medzi Sainzom a Ver ?
Verstapen sa mal zaradiť za Sainza keď ho vytlačil a čakať na vrátenie pozície, alebo trest pre Sainza. Prečo šiel mimo trať a vrátil sa pred neho ? Lebo mu to pravidlá dovoľujú ? V dnešnej dobe je lepšie zostať pred súperom aj s tým 5s trestom, preto to veľa jazdcov zneuživa. To je cele… a už som ti v 2vláknach dozadu nacápal kopu atgumentov a zhasol si. Teraz tu vytiahneš najváčšiu banalitku, prveé kolo, čo je každému jasné :innocent:

Promin, ze reaguji az ted … ale realny zivot mel prednost :sunglasses:

co se tyka tve slohove prace …

Nekdo se ptal , proc se nevylucovalo v prvnim kole a tak jsem napsal ,ze na prvni kolo se nahlizi jinak .

Co se tyka Ver a toho jak ridil, me o tom nemusis presvedcovat , ne nadarmo se mu rikalo Crashtaffen… a to , ze mi dvakrat vyradil Kimiho mu do smrti neodpustim …
Nicmene se snazim byt objektivni pri te vse nenavisti okolo tady k Maxovi a RBR …

to, ze kazdy mame jiny nazor je v poradku neni potreba to prozivat, jen nemam rad provokace tot vse

Treba se na pristim chatu shodneme co ty vis … jina situace , jiny nazor .

hezky vecer

Tak to sme sa už, hneď ako si spomenul Kimiho. Fandil som mu od 2001, pred ním Mikovi.
Hneď sa mi vynorilo Belgicko, kde ho Ver na poslednú chvíľu zablokoval v plnej rýchlosti. A tých gyradení bolo dosť, hlavne prvá sikana po štarte. Vtedy sa Max bránil obohratou vetou “Ja nebojujem o titul, ja sa uhybať nemusím nikomu”.

2 Likes