McLaren mi urobil veľkú radosť, hovorí Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

Už je to trochu ako obohratá platňa. Po skončení každej kvalifikácie a každých pretekov to vyzerá, akoby pre Maxa Verstappena nebolo jednoduché povedať niečo zaujímavé. Rovnako sú na tom aj prítomní novinári, ktorým sa už dávno minuli zaujímavé otázky. Sezóna 2023 je hladkou jazdou Maxa Verstappena a Red Bullu. Potvrdila to aj kvalifikácia v Silverstone.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/102410/mclaren-mi-urobil-velku-radost-hovori-verstappen

Ta přední křídla jsou na těchto vozech dost nepěkná.

Maxo máme radosť viacerí:orange_heart::orange_heart::orange_heart: ale určite nie všetci. Ale prišiel čas.

Napíšu klasickou frázi o jedné vlaštovce, co jaro nedělá.

Nicméně by bylo strašně super mít McLaren zpět ve hře, už jen kvůli jejich top tier jezdcům :wink:

1 Like

Jasné že ano. Ale raz tá lastovička priletieť musí. A dúfam že priletela. Prečo by konečne nemohla aj Mclarenu. Keď pomaly mohla všetkým nemenovaným stredopolovým tímom a to tu bola k.urva masáž :green_heart:ktorá písala o majstrovských ambíciách.

2 Likes

Určite treba krotiť očakávania, toto bola jedna kvalifikácia. Pre McLaren je hlavné mať dobrý koncept, s ktorým budú môcť pracovať smerom k budúcemu roku a hádam po nevyhnutnom copypaste Red Bullu dokážu prichádzať aj s vlastnými inovatívnymi riešeniami.

3 Likes

Mě už to zas tak jako jedna vlaštovička nepřijde, však Norris poslední 4 kvalifikace má hodně dobrý (3,7,4,2), k tomu se očividně přidala i závodní rychlost a teď i Piastri, prostě tam jsou :clap: Osobně si myslím že Piastri dneska bude terčem mnohých a oproti Norrisovi že svou pozici udrží ještě tolik nevěřím, ale to se taky naučí :wink: Fakt sympatická dvojice.

1 Like

Uvidíme, uvidíme. Je to další oživení už tak docela zajímavé sezony…jen škoda toho Maxe, že je tak dobrej, no :grinning:

A tím Norrisem máš pravdu.
Pak už, ale mám písek v kloubu.

To musí být příjemný :grinning: :+1: Měl bys prostě mít Piastriho trochu víc rád, jsou lidi co ti prostě kašlou na tvoje Alpine, tak to neber osobně :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes