Maxov odchod je reálnou možnosťou. Ak odíde, už sa nevráti, znie z Holandska | Magazín F1 - F1online.sk

Max vopred vedel,že tento rok bude slabší,kvôli novému motoru,ktorý na prekvapenie slabý nie je,hlavne však kvôli presmerovaniu zdrojov a vývoja na rok 2025,čo priznal aj jeho šéf tímu a teraz za to platia.Ak by mal konkurencie schopné auto,kritiky by toľko nebolo aj keď sa o nových pravidlách kriticky vyjadroval vopred.Ak skončí,bude len ďalší na zozname a aj keď to bude strata F1 pôjde ďalej.Možno mu učarujú viac závody GT alebo WEC,všade sa však manažuje tempo. aj keď nie tak otravne ako v F1,kde sa stáva pilot pomaly pasažierom.

1 lajk

Ano, zaroven si myslim, ze se bude chtit posunout a uz mu nebude stacit byt “ pouze” pilot, ale bude chtit vest vlastni tym nebo alespon vlastnit…. Jestli mu neco zustane i na stari tak to bude asi “ virtual racing” .. tam vek neprekazi​:grin:

Nepodceňuj páprdy. Je dost sportů ve kterých mladíci nemají šance, protože nedokážou správně rozložit síly.

Presne tak.Mám cez 60 a v stolnom tenise bez problémov porazím mlaďasov,ktorí mi môžu byť vnukmi,pritom sme v rovnakej súťaži.Stačí ruka a oko aj keď pohybu a obratnosti je už trochu menej.Už sa ma aj pýtali,ujček,kedy konečne skončíte aby ste nám nerobil hanbu. :rofl:

1 lajk

No nevím, jestli je takových sportů dost. Některé jistě ano, ale zase tolik jich myslím nebude. Kromě toho se skoro každý sportovec po čase okouká a přestane být “tahákem” pro diváky i sponzory, taky se posune v životě… Opak jsou spíš výjimky.

1 lajk

Gratuluji, mě stále poráží babky, které mají přes sedmdesát. :ping_pong:

1 lajk

Le Mans a Dakar jsou závody pro starší. V maratonu se mladíci taky zrovna moc nepohybují.
Mladým škodí jejích výbušná síla, která je připravuje o hodně neefektivně vydanou energii.

2 lajkov

Tak jo, když myslíš… Hlavně mužští zrají jako víno :smile: .

2 lajkov

Muži umí zrát i bez ovocných příchutí. :grin:

1 lajk

GP odchází do McLarenu, Turkovy hrábě už mají pupeny…. Tak Max asi jen do žní…

…čo z toho robia telenovu,odišli iné mená a prišli nové mená,a cirkus F1…pokračuje ďalej,:person_shrugging::racing_car::joy::joy::joy:

2 lajkov