Čítať tie tvoje drísty pod každým článkom, tak to je naozaj zážitok, ty truhlík tie tvoje “hodnotenia” a “argumenty” na úrovni sopľavého dieťaťa… toto fakt z teba robí kráľovského trolla, maskota a hlavného pajáca tohto fóra
každému si tu len na smiech a vieš čo je na tom najlepšie a najvtipnejšie? Že ty o tom s tým lieskovým orechom v tvojej gebuli ani len netušíš.
co nikto nechce?
Toho bývalého späť
Nepozerala si iný pretek?
Max mal pitstop 26/57 počas zelenej vlajky. George mal pitstop až po Maxovi 29/57 počas žltej vlajky a ušetril asi 10 sekúnd. George počas žltej vlajky stiahol na Maxa 10 sekúnd, na trati vyšiel George 1 sekundu pred Maxom, George mal o 3 kolá novšie pneumatiky ako Max a až do cieľa zostal odstup asi 2 sekundy. George sa dostal pred Maxa tak, že mal pitstop počas žltej vlajky. Max nebol schopný Georga predbehnúť, lebo Max mal staršie pneumatiky a George jazdil bezchybne. Po pitstope bol Max hneď za Georgom a aj tak ho nepredbehol. Maxovi zostal rovnako ako v Bahrajne v rukách čierny peter keď on mal pitstop počas zelenej vlajky a ostatní počas žltej.
Brazília 2024 zanechala hlboke stopy. Ľudia si myslia čo sa stane v budúcnosti na základe toho čo sa stalo v minulosti. Pred pol rokom sme všetci videli jasnú demonštráciu toho, ako kto jazdí v daždi.
Fajn ale reč je o súboji George - Max a nie Oscar - Max. Keď začal bojovať Lando - Max 14/57 bol odstup Max - George asi 7 sekúnd. George ušetril pri VSC pitstop asi 10. Nech by sa dialo čokoľvek, George by sa dostal na 3. miesto.
Ano a Verstapen to odjazdil na najhorsom monoposte v startovom poli… Tieto rozpravky uz pozna kazdy
Šak to ano, ale ak by Max neodpáli gumy zbytočným súbojom s Norrisom tak by mal pred pitstopom taký náskok,že by ho Russell nepreskocil.
Lenže to urobil a Mercedes na neho za pár kôl urobil asi 6 sekúnd.
A keď vyšiel sekundu pred ním ? Tak logicky by asi pri VSC nie žltej vlajke keď už si tak poriadne pozeral, Russell musel vyjsť z boxov za ním.
A keď predsa Max jazdí tak intergalakticky lepšie ako všetci tak by snáď 3 miesto udržal, nie ?
To sme videli X krát aj u iných pilotov…a kráľ dažďa z nich nie je
Podľa tejto logiky je kráľ dažďa aj Antonelli. Zo 16 na 4 v prvých pretekoch …a to ani len pol roka dozadu nebolo.
Plus dokázal to na veľmi veľmi dobrom aute.
Tak sa netvárme akoby to bol výkon ako Senna v Monaku na Tolemane
jedneho dna to tu admin uzavrie a mame vsetci po ptakach
Neviem odkiaľ niekto berie takéto vyjadrenia. Neprídu mi rozumné. Niektorí piloti sú lepší a niektorí slabší. Ale všetci sú to ľudia. Ja sa s takýmto velebením a následným hejtom nestotožňujem. Asi to je tým, že nemám svojho obľúbenca a teším sa na každý pretek nech už vyhrá ktokoľvek. Napríklad z tohoto preteku som mal pocit že
Súperil so svojim najbližším protivníkom. S kým iným by mal mať súboj ak nie s Landom? Po preteku to je vidieť z inej perspektívy. Ale v tej to chvíli mal pod kontrolou. Keď príde SC, tak pride SC. Je to súčasť hry. Okrem toho ak by aj George vyšiel po pitstope za Maxom, mal o niekoľko kôl novšie pneumatiky. Aj tak by ho asi predbehol lebo mal výhodu v pneumatikách a
A nie je? Veď to je fantastické ako jazdí. Má za sebou 6 pretekov a dokáže pretekať s majstrami sveta a byť na čele v najvyššej úrovni motošportu. To je obdivuhodné.
1.To prvé bola irónia ohľadom Maxa, ja prvá tvrdím,že to sa nedá… Celý tento príspevok je ironická reakcia na niektorých diskutujúcich
-
Hej na novších ale na žltých nie bielych ! Teda by pomaly odišli presne ako teraz
-
Ja sa o tom,že Antonelli jazdí skvele ozaj nejdem hádať, som posledná čo by tvrdila niečo iné.
Ja s tebou súhlasím, že jazdí fantasticky najmä na tie skúsenosti čo má a drží sa konkurencie schopný s top 6 jazdcami …to bola len reakcia na to ako Max je už majster vody vďaka 1 pretekom.