Max nejazdil príliš rozumne, vyhlásil Norris | Magazín F1 - F1online.sk

Čítať tie tvoje drísty pod každým článkom, tak to je naozaj zážitok, ty truhlík :rofl::rofl: tie tvoje “hodnotenia” a “argumenty” na úrovni sopľavého dieťaťa… toto fakt z teba robí kráľovského trolla, maskota a hlavného pajáca tohto fóra :rofl::rofl::rofl: každému si tu len na smiech a vieš čo je na tom najlepšie a najvtipnejšie? Že ty o tom s tým lieskovým orechom v tvojej gebuli ani len netušíš. :rofl::rofl::rofl:

4 Likes

co nikto nechce?

Toho bývalého späť

Nepozerala si iný pretek?
Max mal pitstop 26/57 počas zelenej vlajky. George mal pitstop až po Maxovi 29/57 počas žltej vlajky a ušetril asi 10 sekúnd. George počas žltej vlajky stiahol na Maxa 10 sekúnd, na trati vyšiel George 1 sekundu pred Maxom, George mal o 3 kolá novšie pneumatiky ako Max a až do cieľa zostal odstup asi 2 sekundy. George sa dostal pred Maxa tak, že mal pitstop počas žltej vlajky. Max nebol schopný Georga predbehnúť, lebo Max mal staršie pneumatiky a George jazdil bezchybne. Po pitstope bol Max hneď za Georgom a aj tak ho nepredbehol. Maxovi zostal rovnako ako v Bahrajne v rukách čierny peter keď on mal pitstop počas zelenej vlajky a ostatní počas žltej.

Brazília 2024 zanechala hlboke stopy. Ľudia si myslia čo sa stane v budúcnosti na základe toho čo sa stalo v minulosti. Pred pol rokom sme všetci videli jasnú demonštráciu toho, ako kto jazdí v daždi.

1 Like

Fajn ale reč je o súboji George - Max a nie Oscar - Max. Keď začal bojovať Lando - Max 14/57 bol odstup Max - George asi 7 sekúnd. George ušetril pri VSC pitstop asi 10. Nech by sa dialo čokoľvek, George by sa dostal na 3. miesto.

Ano a Verstapen to odjazdil na najhorsom monoposte v startovom poli… Tieto rozpravky uz pozna kazdy :smiley:

Šak to ano, ale ak by Max neodpáli gumy zbytočným súbojom s Norrisom tak by mal pred pitstopom taký náskok,že by ho Russell nepreskocil.

Lenže to urobil a Mercedes na neho za pár kôl urobil asi 6 sekúnd.

A keď vyšiel sekundu pred ním ? Tak logicky by asi pri VSC nie žltej vlajke keď už si tak poriadne pozeral, Russell musel vyjsť z boxov za ním.

A keď predsa Max jazdí tak intergalakticky lepšie ako všetci tak by snáď 3 miesto udržal, nie ?

To sme videli X krát aj u iných pilotov…a kráľ dažďa z nich nie je

Podľa tejto logiky je kráľ dažďa aj Antonelli. Zo 16 na 4 v prvých pretekoch …a to ani len pol roka dozadu nebolo.

Plus dokázal to na veľmi veľmi dobrom aute.

Tak sa netvárme akoby to bol výkon ako Senna v Monaku na Tolemane

jedneho dna to tu admin uzavrie a mame vsetci po ptakach :end:

3 Likes

Neviem odkiaľ niekto berie takéto vyjadrenia. Neprídu mi rozumné. Niektorí piloti sú lepší a niektorí slabší. Ale všetci sú to ľudia. Ja sa s takýmto velebením a následným hejtom nestotožňujem. Asi to je tým, že nemám svojho obľúbenca a teším sa na každý pretek nech už vyhrá ktokoľvek. Napríklad z tohoto preteku som mal pocit že

Súperil so svojim najbližším protivníkom. S kým iným by mal mať súboj ak nie s Landom? Po preteku to je vidieť z inej perspektívy. Ale v tej to chvíli mal pod kontrolou. Keď príde SC, tak pride SC. Je to súčasť hry. Okrem toho ak by aj George vyšiel po pitstope za Maxom, mal o niekoľko kôl novšie pneumatiky. Aj tak by ho asi predbehol lebo mal výhodu v pneumatikách a

A nie je? Veď to je fantastické ako jazdí. Má za sebou 6 pretekov a dokáže pretekať s majstrami sveta a byť na čele v najvyššej úrovni motošportu. To je obdivuhodné.

1.To prvé bola irónia ohľadom Maxa, ja prvá tvrdím,že to sa nedá… Celý tento príspevok je ironická reakcia na niektorých diskutujúcich

1. Hej na novších ale na žltých nie bielych ! Teda by pomaly odišli presne ako teraz

2. Ja sa o tom,že Antonelli jazdí skvele ozaj nejdem hádať, som posledná čo by tvrdila niečo iné.
    Ja s tebou súhlasím, že jazdí fantasticky najmä na tie skúsenosti čo má a drží sa konkurencie schopný s top 6 jazdcami …to bola len reakcia na to ako Max je už majster vody vďaka 1 pretekom.